hell yeah

sådärja! har förvandlats till någon annan för kvällen! ska få en hells angels tattuering på armen nu, har en ring i näsan och massa döskallar på mig, here we go!

blir till falun och massa snyggingar, innan det bär av till etage! ;) ha en grym kväll

go with the flow

har börjat öppna några nya dörrar.. så snart tänkte jag dra mig härifrån. men vi får se. allt annat är i vägen just nu. 

har haft sovmorgon med katten imorse, världens bästa katt! städat lite, skickat iväg lite traderagrejer och nu sitter jag och letar grejer på internet till mitt nya projekt. är så jäkla nipprig  på måndag blir det klart så då får ni också veta vad det är. emellan allt letande så pluggar jag.. jag pluggar körkort. japp. det är sant! 

..fredag idag 

galet som fan

ååååhhhh på måndag på måndag

tänk vad EN människa kan lämna märken.

http://www.dt.se/noje/bling/article773580.ece

miss you beautiful

vila i frid.

vila i frid lilla vän.

http://moahenriksson.blogg.se/index.html

dra åt helvete vad jag glad jag är

KAN DU GE DIG FAN PÅ! :D:D:D PÅ MÅNDAG!!!

is it love or is it art?

woooow! nu kommer det hända massor här framöver. kan hända att det inte kommer bli mycket nytt här! 

men idag har vi varit på vårat första sammandrag i borlänge! en vinst, en oavdjord, två förluster. förbannat bra spelat! men nerverna satte sina spår i första matchen, hehe. nu sitter jag och anmäler oss till två nya sammandrag så det är bara att träna på! redan imorn! mina gullisar :)

och imorn är det lön! och jag ska jobba. jag har fått ett nytt, till jobb :) och träna, och till skolan. resten av veckan betsår av att kika lägenhet, besöka banken, buda på lägenhet, träna, jobba, gymma och till helgen blir det party! dags för det nu efter flera helgers rehab. är sugen på att färga håret i någon annan färg, klippa lugg och sätta i hår. men det sista kommer aldrig hända igen. jag kommer tröttna! fixa halloween kläder..... buuu. kan man köra samma som förra året? neeeej, vad trökigt.. ikväll ska jag kolla gossip girl och tredje äckelfilmen, haha. fina vänner har jag också, och förbannat roliga och superduper snygga! ♥

hursom, vi hörs när vi hörs! puss

u

23-10-10

kom till jobbet precis! jc idag :) kör så det ryker till kl 17! då ska jag träffa fanny! :) puss

22-10-10

jobbat, tränat, städat! resten av kvällen vampire diaries ♥

the taste of something new.

haha, fick oss ett gott skratt till den störtsköna bruden på lyxfällan. hoppas hon kan hålla sitt nya ''glammiga'' liv nu  och löken är kvar i robinsson!! 

nu blire att krypa ner och mysa! ska jobba imorn så ska upp tidigt! efter det blir det gymmet, sen hem för fredagsmys 



har förresten köpt mellanmål tills imorn! någon som har smakat dom? är nog inte världens nyttigaste, men är ju tvungen att testa iallafall, haha  


godnatt ♥

save the shopoholic.

har spelat in robinsson, så ska kika på det om en stund. men först kolla på lyxfällan och en patetisk brud! haha. kommer nog få oss ett gott skratt  

im in love.

jag är kär.

LOOKING FORWARD TOO

åker och kikar på lägenhet! håll tummarna att den är mer på min sida än den förra! 

ALDRIG BLI ''STORBLOGGARE''



haha. blir skrattfärdig eller nåt. jag brukar kika in på några storbloggares bloggar ibland. kissie, paow & hugos. men dom senaste dagarna har jag läst dom varje dag. fattar inte vad dom håller på med. dom ljuger, är otrogna, avundsjuka, dom hänger ut varandra och är allmänt grisiga. varför gör man nåt sånt? jag blir fan helt chockad. kul att blogga när det handlar om att såra andra. haha, helt galet att jag har blivit insatt men det här är ju sjukt.

vill ni inte läsa så gör det inte men här är händelsen jag har följt:

http://paow.se/ är otrogen mot sin pojkvän hugo men nekar det. berättar för en ''vän'' hon tror hon kan lita på som hänger ut henne i sin blogg så hugo får läsa det där. 

http://www.jockibois.se/ ''vännen'' som hängt ut henne för att skydda sin egen vän. läs från inlägget ''blir förbannad''

http://nemo.myshowroom.se/ nemo. killen från kungarna, ni känner igen han, jag vet det. han som ligger med allt han ser. iallafall i serien. han är killen paow har vart otrogen med. 

http://hugorosas.se/ killen hugo som blivit utsatt för allt. poor thing. 

http://www.kissies.se/ tjejen som ärstört i sverige på att blogga. hon hjälper till att hänga ut folk här med. 





alltså. ni behöver inte sätta er in, men jag tykker det är sjukt. dom är vanliga människor som rykks med i kändisskapet o förstör för varandra. såna här saker händer folk som inte blogar okkså. men finns inte en människa som skulle hänga ut någon annan såhär. varför hjälper man inte varandra istället? dom säger att dom inte ens känner varandra, men ändå hatar dom varandra. hur fan kan det vara så? hur fan kan man vara otrogen? det man ljuger om kommer alltid fram. blir helt förvånad. det är därför jag skriver om detta. hahahaha. 

knäpp värld! 


JAG BLEV JAGAD AV SNUTEN.

gooooooooodmorgon! idag har jag sovit tills för en stund sen! vilken skön sovmorgon

idag ska jag köpa nya bollar, fylla sjukvårdsväskan, skicka traderagrejer och kolla på en lägenhet igen. men idag har jag dock inga förväntningar på nånting. och det är nog tur med tanke hur på hur jävla besviken jag blev förra gången.. skippar nog gymmet idag och vilar lite. ska dit imorn efter jag jobbat förmiddag! 

ska slänga i mig nå käk och ge mig ut på en promenad i solen! det ser iallafall skönt ut inifrån  hehe

spåkulan.

jag måste vart galen som just blivit bedragen.

för dig ska jag göra det tusen gånger om.

varit på handbollsträning nu först mellan 18-19, sen kom johan så vi åkte in på gymmet mellan 19-21. sen blev det dyk i soffan till mat och efterlyst. nu ligger jag på spikmattan och har vetekudden på maggen. snart sovis! godnatt ♥

knock you down.

det gör fan ont alltså. man rycks med och känner hur ont det gör. och vi har ju själv förlorat en familjemedlem så himla fort, så man vet hur dom har det. ta hand om varandra för på en sekund kan allt förändras. 


ska iallafall åka iväg och träna tjejerna nu, sista träningen innan match!! träna in det sista och sätta ihop allt. klockan 19 hämtar johan upp mig så åker vi in till svea för ett kvällspass! det blir skönt efter det sega gympasset från igår. har en dryg träningsvärk som jag ska träna bort ikväll! hörs sen :)

vila i frid.

usch fy och fan. man önskar ingen familj att något sånt här ska hända! be strong, tänker på er ♥

ärlighet varar längst.

tycker inte om folk som snackar skit utan anledning. stå på er för i helvete och var ärliga. jag har lärt mig att ärlighet varar längst, även om det kan svida. men om sanningen kommer fram och det gör ont, då kanske det är något som är galet och behöver fixas till.

it's something you'll get used to.

hej alla nattugglor! eller.. det är ju rätt tidigt.. men ändå ligger jag till sängs.. huum

har haft träning idag igen, delat ut lappar om matcherna på söndag! gissa om vi är pepp! speciellt med våran nya hejaramsa!! haha. tränat på kungen och lite nya trix. för härliga tjejer jag får spendera tid med!

ingen pearls for girls kom det idag heller.. hon hade missat dagen. ajaj. så hon kommer på onsdag istället! jag som är så nyfiken!! haha.. men hann med en hel del mail och massa papper innan, så det gjorde väl inget. men skulle ha tränat med johan, men fick ställa in det för att jag trodde att hon skulle komma. men vi ska göra det imorn istället.

imorn ska vi på nyföretagarcenter på möte mellan 10-12. sen ska vi äta lunch på nåt gott ställe i stan och sen ska jag möta upp johan på svea och äntligen köra veckans första träningspass! kan tänka mig att det blir att lyfta skrot :) är nog inget pass den där tiden. men inte gör det nåt! det ska bli grymt skönt. efter det ska jag iväg och jobba, på kupolen  

godnatt♥

i am not a robot

väntar på att pearls for girls ska komma med nya kollektionen så vi får lite nytt :) tidigare idag har vi inventerat allt som vi redan har. ikväll är det handboll så ska skriva lite lappar om söndag!

spåkulan

smart

så det är dumt att inte vara smart? nej! det är smart att inte vara dum.

LOOK WHAT I FOUND

12-15 st
100 g margarin
2 ägg
2 1/2 dl socker
1 1/2 tsk vaniljesocker
1 krm salt
4 msk kakao
2 dl vetemjöl
1/2 tsk bakpulver


Smält margarin och låt svalna. Vispa ägg och soker poröst, tillsätt de torra ingredienserna bakpulvret blandat med mjölet. rör ner det avsvalnande smöret. Fyll muffinsformar till ungefär hälften med smet. Grädda i 200 grader i ca 10-12 minuter.



hittadenågra nybakade i en påse på bänken ♥

don't look back in anger

inte alls avis på morfar som har köpt sig en finfin fotoskrivare med touchskärm och trådlös kommunikation. man kan maila till den härifrån så skriver den ut hemma hos morfar! och bilderna blir helt grymma! fusk! ....måste nog åka dit och hjälpa honom installera den någon dag så jag kan låna den! 


IF I HAD YOU

slutat jobbet nuuuu! ska bara vänta på bussen. undrar om det är kallt ute?? äh, sitter kvar här en stund...

ska hem och lägga mig i soffan och ligga där hela kvällen. om inte solen skiner, då ska jag ut och gå. men annars ska jag ligga kvar i soffan. inte förns imorn börjar galna veckan. ska kolla på gossip girl och indiana jones. indiana jones kan dock vara dom sämsta filmerna jag sett. men ska se alla nu när dom går på söndagarna. :)

I HATE YOU

fy fan i helvete vad jag hatar den äckliga symaskinen! ska aldrig mer sy efter idag!!

YOU'RE A LOVEKILLER

goooooood morning!
fick sovmorgon imorse för att min snälla mammut ville köra mig till borlänge. skulle egentligen ha åkt på 9 bussen in, så hade klockan på 7. men mamma sa att jag skulle ställa om klockan.. tack! :) dom timmarna satt fint. känner mig faktiskt pigg! :) fast ska väl inte säga för mycket för då smäller väl tröttheten till, haha. sitter iaf på jobbet nu. har rensat kylskåp, sopor och diskat lite. kände att jag kunde göra det nu när jag inte ska jobba på ett tag.. känns riktigt tråkigt :/

går inte på nya tiderna förns 22 nov, så kommer typ bara dra varannan helg nu igen. buuuuh. så vad ska jag göra i veckorna??? joooo, jag ska ta tag i det förbannade pluggandet. nu SKA jag. och så ska jag ta upp träningen igen nu när jag är frisk! fint det! :) och så ska jag kolla på lägenhet, åka till stockholm på mässa, kolla nya smyckeskollektionerna, ha byloppis, åka på handbollscup.... oj, det verkar som om dagarna kommer gå ändå! :)


igår fick jag hem lite tjejer efter jobbet! världens skönaste tjejer. ibland prickar allt så rätt bara! vi spelade spel från kl 19-00.30. HAHA! helt galen man blir! det blev nästan slagsmål? nääää ;) ingenting vi gör med alkohol i kroppen iallafall.. åt massa göttit och skulle egentligen ha gjort ansiktsmask och grejer, men det blev inte så. för när spelen blev slut berättade vi massa läskigt.... hoppas alla kunde sova inatt ;) tack för en fin kväll! det gör vi snarast om! och stolta kan vi vara över att ha haft en tredje nykter helg på raken! puss på er

gonna be a bumpy ride

på jobbet! har precis ätit lite mat och ska kila iväg på stan en snabbis innan jag går ut igen! ska köpa ansiktsmask tills ikväll ;) ikväll blire girlpower hos mig med massa myyyys

you are my stranger

buuu

har huvudvärk som fan! städar bara på jobbet idag. orkar inte dra igång med nånting alls.. inte än iallafall. 
ska på kalajs ikväll hur som helst, min lilla kusin fyller 10 stora år! skitunge! så ikväll blir det tårta, mums

 
den här blev min idag! som jag har längtat efter en kavaj! perfekt modell, tjocklek och pris! :)

SHOW ME YOUR BEST SIDE

heeeeeeeeej!


har haft fullt upp tills idag, varit spänd och full av förväntan... men är inte alls så glad nu. har varit och kollat på en lägenhet! den var jätte fin och stor på bilderna med kändes som ett krypin när man kom dit. gammal spis, gammal kyl, trasig dörr, fläckigt golv.. hela lägenheten är ett renoveringsobjekt! så jävla trökigt!! så det blir inget köp. 


men hoppas på en annan som det är visning på om någon vecka och så ska jag försöka komma tillbaka hit! puss.

nya jc falun

det är rörigt! men det kommer bli fint!

SHOW ME WHAT YOU GOT

fick fina besked idag! hoppas jag får likadana på tooorsdag! :):):):)

var till doktorn igår, blåsor i hela halsen. inte alls skönt. men det syndes inget på provet jag tog, så jag får ingen pennecellin (stavning?) inte kul. så fan vad onödigt. men äter och dricker så mycket mjukt jag kan. haha. var till m&m o fikade i flera timmar, sååå himla mysigt!! sen in till kupolen för att fixa lite ärenden, sen hem på handbollsträning.
skönaste girlsen ever! tränade in en ''kungen'' igår. en uppväsling från skytt till mitt. dom hade tusen namnförslag.. pizzan, gurkan och massa mer fula. men vi hinner! vi hinner döpa fler! helst ville dom lära sig en ''gurkburk''...men dom får vänta nåt år till på det :) dom ville göra det för

''amanda!!! vet du?? en som är med på robinsson, o kallas löken!!' haan, han har art handbollstränare här i gustafs!!''
''jaa, jag vet, han har vart tränare åt mig''
''vaaaa??!! ööööjjjj, coooolt!''



nu ska äta, inventera butiken, sen åka in och nattjobba! vi bygger om butiken, så idag blir det jobb efter stängning! puss

don't be afraid to be young and free

oj oj oj.... nu är det mycket! har vart lite att göra, har fullt upp, fullt i huvudet och massa nya hemlisar att snart avslöööööja! håll bara tummarna så ska allt bli bra!  


men hur som helst så tycker jag att ni ska ta er till jc falun! vi bygger om!!

STARTING FRESH

brudarna har precis åkt hemåt. supermys! vi har kollat filmer, ätit paj, chips, godis, halstabletter och nässpray! haha. snackat lite skit och smidit lite nya planer! lönehelgen verkar bli nästa offer ;) men före det, en till myshelg! ♥ 

känner mig lite piggare, för tillfället. det går upp och ner.. har nog ingen feber nu heller, men förbannat ont i halsen. gaaaah! vill bara bli frisk typ nu över natten så jag kan träna imorgon efter jag har vart till jolina. ska till henne imorn så hon ska få träna lite. jag ska vara med och sitta hårmodell igen till hennes examensarbete. blir nog något liknande förra gången, men vi ska bara träna imorn. det blir kul! :)

a great laugh

hahahahah har jag berättat att jag hittade mitt efterlängtade bortsupna busskort?? var ju askalas förra lördagen så när jag kom hem fick jag mig ett gött skratt genom att halva s2s konfetti golv var med mig hem!! men sen dagen efter skulle jag städa upp lite på rummet och hänga upp sjalen jag hade haft på mig.. då låg det där i! hur fan?? jag hade ju åkt buss, vart in på krogen, av med sjalen, in i garderoben, på med sjalen, taxi hem..... synd bara att jag hade hunnit köpa ett nytt innan jag hittade det där! hahaha. sprängdt

another great night

hade en fin kväll igår med min darling! var riktigt längesen och efterlängtat! :) vi myste till idol, åt asgod mat, drack mina cosmopolitans - som var asguda! några glas vin, bytte nagellack, kollade film och skrattade som bara fan ♥

sen fick jag tyvärr feber igen och dog på soffan direkt hon åkt hem. jobbade inte idag utan klev upp halv två helt död från soffan. världens jävla hosta som gör att huvudet vill hoppa ur kroppen! ont i huvudet o feber. känns som kroppen ska förfalla.. men hur som helst så är jag feberfri för stunden så det kommer lite snygga brudar hit ikväll och kikar film o myser. synd att läget är som det är, så alla inte är med. 18 på bolle, så hoppas ni får en grym kväll ute o att det är fullt med folk! o oktoberfest är det också! men det kommer bli mys! vi ska se filmen ps i love you, sååå bra film. :)

have a nice evening

snart kommer folket! bla min darling :) det blir mat, vin, idol, mys i bodegan och så ska jag inviga nya drinkshakern! hihi

hoppas att ni får en super trevlig fredag allihopa :) puss!

up with the tup

weho! nu har jag varit uppe i 3 timmar redan! ja, det är sant! halvsju släpade jag mig ur sängen.. har inte gått upp den tiden sen jag gick i skolan! snark.. satt på bussen med alla skolbarn och fick flashback från varannan byggbyxa, varannan rökande fjortis.

har vart på p-möte här på jobbet! :) gick fint och vi smider massa planer! det kommer bli som en nystart!

nu ska jag åka mot borlänge och sen hemåt. ska hem och förbereda för middag ikväll! det blir finmiddag hemma hos oss ikväll! som på gamla goda tiden. fullt hus och världens godaste mat, men istället för saft får jag nu dricka vin :) myyss

you can do it

yeah! fick iväg veckans skörd av några traderagrejer! +350:- katching!
2 ringar, ett linne o en t-shirt.

hate it

hostar sönder min hals... hate it!

''i'm sorry, i can't afford a ferrari, but that don't mean i can't take you there''

rihanna - only girl (in the world)



hittat en ny sköning som gör mig sällskap när alla i huset är borta.

like im the only girl in the world.

hej godisar.

igår var det dött. sov halva dagen, åker till jobbet, mår bra, stängde, åkte buss till romme, åkte hem, la mig i soffan....... när jag legat där ett tag började jag frysa som fan, skakade och mådde så jävla dåligt. min bror bädda ner mig under 4 filtar och ändå var det kallt med sockor och fleecepyjamas.. tog värktabletter och tänkte att det skulle släppa.. tog feber för att kolla.... kul som fan! FEBER! fast jag hade tagit tabletter.. shit.

inte kunnat sovit nånting inatt, precis som alla andra nätter. det känns seriöst som om någon står och kollar på mig. buhu. fast inatt frös/svettades,frös/svettades jag iofs också. pga den jävla febern. helt onödigt att jag har ont i halsen och går runt och ser ut som ett lik. har absolut ingen varken  lust eller tid med detta.  

messade sandra igår på dagen när jag jobbade och frågade om hon ville jobba idag, för jag hade tagit åt mig två extra pass under veckan, så då kunde hon få jobba lite, jag kände att jag behövde plugga och träna. men min plan sket sig. så jag ligger hemma i sängen nerbäddad med tusen kläder, sockor, täcken, filtar och hostar sönder halsen..... varvar med sockerdricka, halstabletter och blåbärsté i förhoppning om att det ska bli bättre.

<3

dont be mad for what you dont got, be thankful for the things that you do got.

love my job

haft en fin dag på jobbet! älskar mitt jobb :) och den 9 november får jag åka på expo utbildning i stockholm!! kommer bli superkul! är ju det jag vill hålla på med! kul att mina fina kollegor ser att jag vill och kan :) och troligen den 22 november skriver jag på för en heltid! wihoooo :) dock så slutar en sköning då, men går hem och fortsätter vara en great mommi! ni ä för bäst



klockrent!

heeeeej darlings! hoppas ni mår bra! idag mår jag toppen! :D

hittade precis min bakfylleåterställning i kylen här på jobbet! haha. den får bli till maten nu.. och nej, det är ingen grogg. bara en ramlösa smultron! :)

och har precis anmält mina söta flickor till årets första sammandrag den 24! i gyllehallen :) tjohoooo

och har fått tokhöga bud på mina ringar på tradera, iiihhhihihi

kan inte sova..det känns som nån står och tittar på mig...sluta titta! :(

&

köp och sälj

annars sitter jag och lägger ut mer grejer på tradera. det går bra :) rensar och rensar

confetti party



hahahaa. här är sällskapet jag hade med mig hem i tröjan i lördags

vad gör vi? nu kör vi! lördagslåten.

min söndag.



vaknade, duschade, vek två handdukar av 5 tvättpåsar. däckade i två timmar till och körde igång med världens ryck! storstädat min brors o mitt sovrum! dammat, rensat, fixat, bäddat rent, bytt plats på garderober, tvättat, tagit redapå alla tvättpåsar, you name it. haft besök av kusinen o myst lite. ätit världens godaste  tacopaj och myst till filmen the guardian. vilken bra film det är! :) kollat på det patetiska programmet kungarna av tylösand och nu stupat i säng.

imorgon är jag ledig och då blire köris, gym och handbollsträning. sounds great! :) godnatt ♥

mina fyllesms

hahahahha jag skrattar bara jag tänker på det

1. mamma: ska jag lägga ut nyckeln? vem kör? puss
jag: lägg ut:) pontus eller hänsyn hänsyn puss

2. lillebror: har du kul? vem åker du med hem? /mami:)
jag: ja john på douss
jag: ja john på douss
jag: ja john på douss
lillebror: oki :)

3. jag till utkorgen: vart är D??

4. ****: seriöst? :p
jag: vart öt di
jag: why?
****: balkongen :)
jag: snyggingen wahhg
jag: what är du
****: så nu passar det? ;)
jag: det passar ju jämt bet du?
****: bullshit ;)

5. jag till ****: vart ärdu. Du lugnt Nu?



Ä


Art är ni?


min lördag



på lördagen var jag i blge hela dagen. massa affärer, massa handla. ska visa sen min fina nya tavla o mina ful/fina byxor, mitt skärp, fina väska o tunika.  

kom hem på kvällningen o kasta mig i duschen efter att ha bestämt mig för att gå ut. jag var lite skeptisk till att gå ut efter en spritkväll o att det var med nya människor, men lika sköna människor denna kväll. gjorde ordning mig o åkte in till stan, mölade kebab o drack rosie. vi var hos lina innan vi tog bussen ner till stan. lyckades slarva bort mitt busskort så fick lov att åka olagligt! haha, eller? där försvann nämnligen min kväll litegrann.. s2 kommer jag ihåg lite av början av, sen kommer jag ihåg när jag kommer hem o häller ut halva dansgolvsconfettin bredvid sängen... resten av kvällen då? hahah, skrattade som en tok. hade du också fullt i sånt innanför tröjan camie? ;)

hur som helst så var det grymt kul! jag var ett praktexempel på hur man inte ska vara på krogen enligt s2s nya regler, men jag hade bara varit så himla glad o trevlig! så det var väl tur :) jag är ingen gris. har faktiskt haft en av dom bättre helgerna på länge. jag tror att man behöver lite förnying ibland, trots att man vet vart man har sina hjärtan. det kommer garanterat bli såna här helger framöver också :) tack till alla godingar som delade den med mig!

ps. jag ska sluta fyllesmsa .ds

min fredag.



i fredags så jobbade jag stängning, inget ovanligt med det iofs. sen hämta pontus upp mig o vi åkte o handla tacos o kollade idol. han fick sms av sin kusin som tyckte vi skulle komma ut till skäve... ja, skäve!! vi satt o vela ett ganska bra tag innan vi bestämde oss för att åka ut. ett tomt hus med bartömning lät ju helt ok. :) åkte förbi lovisas nya lya o sa hej innan vi åkte ut mot skäve. långt så inåt helvete var det, gussarvshyttan, typ där vi firade midsommar!

cosmopolitan, jack o cola, dynamite, pärongrogg, tequila, mjölkdrinkar....... 4 tomma spritflaskor o mycket glada vi :) haha. det var hur trevligt som helst! hade träffat sofie förut, för längesen, men ingen jag umgåtts med o aldrig träffat hennes kille jonatan. men satan i gatan vad gulliga ni är! enkla, roliga störtsköna. jag älskar nya människor! :) tack för en grym kväll som måste göras om!

tog kort på alla drinkar också, men min mobil vill inte att jag ska dela med mig av dom.

=)

mycket trevlig kväll igår! =)

shejka den för sjan banaaaan

skaka rooompa! går för fullt i högtalarna här nu! den är ju lite halvtaskig, men ändå sjunger man med i den. haha. säler massa vinterjackor nu! så 3 st som stog och tjaffsa om samma jacka nyss! haha. så passa på nu om ni ska ha nya vinterjackor! själv har jag kärat ner mig i en kavaj.. himla jobbigt =)

smyckar mig med rosetter idag och går runt och småler! tänker på att jag har så fina vänner och jobbarkompisar =)

firas ska det ja!



johanna gjorde slut-tentan idag på kursen! as skönt!! :D & lovisa får sin efterlängtade lägenhet just nu!!
grattis babes ♥

fredag förmiddag

och sooolen skiner! man blir på så mycket bättre humör när solen skiner, eller hur =) jag ska trampa upp i duschen nu, sen åka mot jobbet! ska handla lite småpryttlar innan bara. börjar inte förns kl 14 =)

och jaghar redan fått bud på mina grejer på tradera jag la ut igårkväll, och känner på mig att det kommer bli en fin kväll! den ska ju firas! =)

.

RSS 2.0