lets start with that

godkvällis!
har pluggat ännu mer, städat min o min brors garderob, lagt ut grejer på tradera, gjort fika, fikat med allihopa, tvättat, lagat mat, målat i uthuset, burit ner alla julgrejer o rensat, plockat ur diskmaskinen, hunnit stökat ner på mitt rum igen.... puh. nu sitter jag med en ansiktsmask på o är på sådär humör.. hoppas att jag snart får ett sms om att det blir en full kväll imorn!!

ska se idol som jag spelat in, biggest loser o csi miami kl 22. dricka teeeeeeeee skulle jag behöva också, haha. JAG VILL HA EN LÄGENHET!!

Ohh your dating my ex? Cool. I'm eating a sandwich, do you want those left overs too?



bilden är från amanda hultgrens kamera, me and a hot girl. & texten är från amanda norell. så jävla skön text 

fredag imorgon igen

jaaaaa, det är fredag imorgon igen! jag jobbar först till stängning, men har ledig heeelg!  och imorgon får lovisa sin lägenhet! fyfan vad roligt för dig bäjb, hinner vi med en inflyttningsfest redan i helgen?

''här går två körfält ihop till ett'' ''här finns ett parkeringshus''

4 prov, alla rätt utom 3, alla rätt utom 2, alla rätt utom 1, alla fucking rätt!! :) :) ska fortsätta läsa lite och göra några fler prov, imorn blir det in på köris och ge mig på datorerna där!! woohoo, feeling goood 

kom igen nu för i helvete



graffiti nails





har införskaffat mig något roligt! :) ni får se sen när den bra kameran kommer hem

fråga.

levis demi curve finns inte i ljus färg. tyvärr, den hade nog gått hem! men dom mörka är grymt snygga!

jc vs levis

levis-kampanj! kom in och uppdatera garderoben ;)

fuck you!!

jävla idiotjävel rent ut sagt! som har lurat mig på skorna. eller inte bara mig, men 10!!!st andra också. hur fan kan man göra det??

det tog 6 dagar innan han/den/det såg att betalningen var inne.. 
1 veckor & 7 mejl innan han insåg att pengarna var inne...
14 dagar innan skorna landade i lådan....

som är FEJK! fula, påklistrade, äckliga... eller dom är ok. så jag kan använda dom, men dom ser ju inte ut som äkta :(:(:(:(:(:(  jag ska visa bild sen

working class hero

kom till jobbet precis! ska klä om dockor och starta levis-kampanj! :)

vet ni vad vi har fått in? fodrade leggins! as sköna för alla fryslortar

tips på vin



med smak av hallon o svarta vinbär. med lite fruktsoda i blir den grym!

hjärtan

questionmark

det finns så många människor som säger fina ord, eller ger beröm, så tuffa ni är som vågar göra det. det är inte alla som kan det. tydligen inte dom ''allra närmaste iallafall''.

mina små yrväder

det är mina handbollstjejer! 15st yrväder som är helt goa, skrattiga, kramiga, duktiga, toksöta. nu är vi igång igen! idag var det nämnligen säsongens första träning =) några nya stjärnor är med och peppade inför första matchen är vi såklart!! har en känsla av att det kommer bli en grym säsong! är så otroligt glad över att jag kan fortsätta vara tränare =)

busy

gör tusen saker idag... återkommer ikväll :)

noll två.

bilder från helgen kommer






måste bara kolla, rensa o lägga in. haha

hoho

men hoho! det är lönehelg! vart är alla människor?? inte ligger ni väl hemma och är bakis??

lovely söndag

idag är det lite tungt i skallen, var slirigt igår med brudarna! och efter en tvådagars.. det var längesen!

pizza, fixa, förfest, jag har aldrig, skönsång, självutlösare, tema miner, tuttar, glasögon, bussmiss, slira, yr bilfärd blåbärsshot, flörta, toafix, shaka ass, kebab, taxi, mys. galningar ;)

kommer en FET BILDBOMB sen från helgen. alla hade kamera med sig igår, och i fredags och igår hade jag systemarn med. tror på riktigt att det är över 500 bilder... alla lika charmiga ;)

kaffe nu! sen ut och dammsuga innan jag öppnar!

AJ LÖV JO

hade en toppenkväll med mina tjejer igår. förfest, morgan, skratt, tårar, utgång, mjukisbyxstånd, olagligheter, efterfest, teleonsamtal, raggning, pussar & tusen kort i systemkameran. ni är för fina! vilken plats ni har i mitt liv ♥ puss puss puss

damn you'so sexy bitch

pratar om mina jävla brudar nu! så jävla bra dom är, så jävla bra kväll det här kommer bli ♥

så himla skön reklam!

spåkulan

front page, noll två.

kolla på den här sidan istället för i tidningen sen :) häftig va?

sneeeek peeeeek noll två

nu ni! ska jag bjuda på nåt snyggt och något riktigt hemskt.
lite sneak peek bilder från nolltvå. som hela fucking dalarna kommer att se. men det bjuder jag på, den HEMSKA hemska bilden alltså. jag ser nästan sjuk ut, fy då. tänk på att jag aldrig ser ut sådär annars. haha. men den snygga är ju grym.

men det skulle ju vara en ''makeover'' också, så det är väl inte så konstigt att det skulle vara kontraster.

1. inget smink, nytvättat oblåst hår, nyvaken.
2. smink, snygga kläder, håret fixat och nervös i sminkstolen några timmar.

jag hade dock inte varit med och tävlat i tidningen för att få vara med. utan dagen innan så ringde ryan (det var ryan som fotade oss i underkläderna, kommer ni ihåg??) så han hade inte fått någon som ville vara med i detta nummer. och jag tycker ju det är fruktansvärt kul och han tyckte att jag skulle passa till den här stylen som han hade bestämt i förväg, så han ville att jag skulle komma in dagen efter. jag skulle aldrig skämma ut mig och skicka in till nåt sånt där... eller kanske, för det är så förbannat kul att vara någon annan än sig själv för en stund.
nu är iallafall den där jävla tidningen ute & alla kan se mig, haha. så kolla på den stora & inte den lilla. för fasiken vad ful den var. menmen tur att jag inte går runt sådär i vanliga fall.

you make me wanna la la

hallooooo darlings

har fått massage på morgonen och efter det åt jag faktiskt frukost. jag hatar frukost. äter det aldrig. mår illa som en gris nu när hon satt igång allting i kroppen. buuuh. springturen får vänta!

ska iväg på möte kl 14 nu sen funderar jag på falun en sväng. hittade nåt på nån rea igår som jag la undan, men hann inte prova det.. så vi får väl se. lönespecen kom också :) den var fin!! buu vad tråkigt inlägg va, haha. ska försöka få igång min telefonsaldd så ska försöka med det sen ocksåååå

puss

goodnight sweethearts

''du rörde mig, jag har ju sagt att jag inte gillar när folk rör mig''

godkväll :)

ligger o lyssnar på adrian lux! ryktas om att det kan bli på fredag! låter ju inte helt tokigt =) helgen består också av jobb och bio! vi ska se nya filmen i rymden finns inga känslor =) den verkar galet kul! har reserverat biljetter nu! och så blir det en perfekt avslutning på helgen!

är ledig i två dagar nu =) så har gjort hemlagad pizza ikväll och tagit en kall! satt riktigt fint på en lillördag som denna. och imorn kommer massörn hit kl 09... efterlängtat! sen blire köris, gymmet, långprommis och banken.

music maistro

jäpp! nu funkar musiken igen, så nu dunkar vi på ;) kom in och sjung med oss!

kör ba kör


off to work. hoppas ni får en kanondag i det här fina vädret! :)

everybody wants to play.

spåkulan

jaha, undra vad jag ska slänga på mig för flashigt idag då? haha..

probi mage.



PROBI MAGE för en sund och välmående mage med kliniskt dokumenterad effekt. Stödjer magens välbefinnande genom att minska gasbildning och uppblåsthet i mage och tarm. Mjölksyrebakterien Lactobacillus plantarum 299v har också en kliniskt visad förmåga att överleva och kolonisera sig och därigenom stödja en sund bakterieflora i tarmen. Utvecklad och tillverkad av det svenska företaget Probi i Lund, som är världsledande inom probiotisk forskning. PROBI MAGE är resultatet av 20 års forskning kring välfungerande mage/tarm med totalt över 50 studier. Det räcker med en vegetabilisk kapsel om dagen som är lätt att svälja. Erfarenhet visar att 8 av 10 upplever en klar förändring och därmed ett ökat välbefinnande. Själva mjölksyrebakterien Lactobacillus plantarum 299v innehåller 10 miljarder bakterier och är patenterad.


detta ska jag prova för min mage. har hört mycket bra om det nu på sista tiden.
 är det någon som vet något eller har några tips så är jag öppen för förslag. :)
hoppas hoppas hoppas!!!

säsongens första

säsongens första hockeymatch är avklarad!

bestämde mig efter att ha duschat den längsta duschen någonsin. ville egentligen inte, men satt på sängkanten och hade en känsla i magen. (som stämde himla väl när jag kom till säter) och det var en bra känsla :) jag är glad att jag åkte dit. satt med grabbarna första perioderna, sen the x family sista. pratade om allt! och gamla minnen :) är så glad att allt är bra och går bra för er och att allt funkar. och att vi alla känner likadant, att ingenting är konstigt när vi träffas. önskar er all lycka inom allt ♥ våran historia är fin, likaså över. men jag kommer alltid tycka om er så jävla mycket.

''never regret something that once have made you smile''

movienight.

halloooooooj ute i blåsvädret! hur mår ni? visst är det kallt? brr...

jag har varit hos mormor&morfar o fått mat. världens godaste mat. o jag fikk till o med matlåda! helt underbart! mer har jag inte gjort idag. varit ute en sväng nyss bara. funderade på hokkey, men träningsmathh, griskallt o tisdag - vilket betyder seriekväll. det funkar nog inte helt enkelt. tror jag bäddar ner mig o läser lite bil o inte gör ett skit sen tills det blir teve. så lykka till ikväll pojkar! ni fixar det utan att jag är där, hähä.

:):):)

mys!

spåkulan

fantastiskt snygga vänner

sing for us

haha.. musiken funkar inte i butiken! det är knäpptyst. kan nån komma hit och sjunga för oss? :D

monday morning

och det är inte en kotte i butiken. än.. hoppas det blir mycket idag! skulle egentligen ha vart ledig, men får vara ledig imorgon istället. undra om jag ska gå på hockey imorgonkväll? årets första.. hum.. jag ska iallafall plugga & träna på dagen. blire inte hockey så blire vardagsmys i stan! ;)

lämnade tillbaka ett par skor. ett par pumps. varför fattar jag inte? jag blir alldeles för lång, dom pumps jag har har klacken gått av på, dom här var för stora.. äh, jag bär mina converse & kängor med nöje.

ska slänga i mig en banan, ringa ett samtal, slänga på mig lite mascara och kila ut och jobba. hörs sen! :) puss

the way you making me feel



här är en bild från igår. en rätt seriös bild med tanke på resten av bilderna vi tog..  den här var den enda som togs med min kamera. haha störtsköna brudar alltså

mormors lilla älskling



städar ute i förrådet för att få någon ordning. fixar iordning flytta-hemifrån grejerna, gamla leksaker, gamla stickersalbum, mina vänner böcker, skor, kläder.. you name it.

LOVE MY GRANDMA & GRANDPA ♥ VÄRLDENS BÄSTA MÄNNISKOR

spåkulan

levis demi curve

http://kenzas.se/2010/09/17/thank-you-levis/

såg på kenzas blogg att hon har köpt sig ett par nya levis jeans! & igår på förfesten hade jag ett par levis på mig & fick en förfrågan om det var samma som kenza. men nej, det är det inte. jag hade ett par 603 skinny. superskön men inte med samma funktioner eller samma softness. så det är superbyxa som hon har köpt!

dom finns på jc i falun! så kom in till oss om ni undrar något eller vill testa en. vi har en skinny model & en boot. :)

lördag.

igår gick jag ut med tjejerna!

vi var först hemma hos tilda ett helt gäng. undra om vi var 18st som mest? :) sen runt 11, sen droppa folk av mer mot utgången skulle göras. men vi mötte upp dom nere på s1! det var riktigt trevligt där, med fina glaskras, skratt, korvskrik, trånga toabesök och goda drinkar! något utöver den vanliga cidern eller kvällens öl, ni vet ;) kändes faktiskt lite lyxigt
så jävla snygga, sköna, roliga, fina, genomsnälla tjejer ni är! tack för att ni hjälpte mig göra kvällen 100%

sen bar det av mot skrubben för sista timmen och träffade massa trevligt folk där med, men brudarna delades upp! och då kom johanna till stan efter sin morfars 70års kalas! det gjorde kvällen helt perfekt! :) det kommer lite bilder sen. och nu hoppas jag att ni hade en lika perfekt lördag som mig!

idag har jag legat i sängen tills ett! kikat nhl, köpt godis och nu förflyttat mig till soffan. ska ta mig ut i solen lite senare om den håller sig kvar och regnet borta :) puss

söndag

och valdag! har ni röstat? jag har inte röstat och kommer inte göra det. eller jo, blankt. det kan jag stå för. är inte ett dugg intresserad och fick mig nyss en utskällning av en vän som tycker jag är dum som inte röstar. när man har chansen att göra sin röst hörd. bara var fjärde år att man inte sätter sig in lite då och kanske gör någon skillnad. men tyvärr, den är inte jag i år.

hittade en ny grej! visste att det fanns webcam här på datorn men inte hur man fick igång den, men så igår startade den av sig själv. haha. så lekte lite snabbt nyss för att testa den! vad mycker fåniga grejer man kunde göra!! den kommer jag använda mer :'D kul va?

är min rosett ett vapen?



Ring från H & M kan vara vapen

Publicerad: 13 september 2010, 14.54. Senast ändrad: 13 september 2010, 15.04
En så kallad tvåfingersring som säljs av Hennes & Mauritz har stoppats i Danmark, i avvaktan på att en polisutredning ska avgöra om ringen är att betrakta som ett knogjärn. I så fall kan H & M bryta mot vapenlagen, skriver Aftonbladet på nätet. 

I Sverige finns ringen fortfarande till försäljning.
- Den finns ute på våra herravdelningar medan vi avvaktar utredningen, säger Håkan Andersson, presskontakt på H & M i Sverige.
Lars Bjöhle, ansvarig för vapenlagstiftningen vid Rikspolisstyrelsen, kan inte utesluta att ringarna är att betrakta som knogjärn, efter att ha tittat på en bild av tvåfingersringar.
- Min spontanreaktion är att det ligger ganska nära till hands att betrakta den som ett knogjärn. Man kan nog inte säga att bara för att den sitter över två fingrar så kan den inte betraktas som knogjärn, säger han till TT.
Enligt knivlagen får knogjärn inte bäras på allmän plats, eller överlåtas till personer under 21 år. Knogjärn får inte heller säljas i Sverige.

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/ring-fran-h-m-kan-vara-vapen_5311117.svd

new arrivals from Jc falun!!


den här underbara rosetten fick följa med mig hem på en gång.


massa snyggt va?!
 min favorit är helt klart rosetten. det är en dubbelring som man sätter på 2fingrar. jag har den på ring finger & långfingret.

man kommer inge närmare helgen nu

vaknade med världens migrän o spydde. missade p-mötet o vaknade nu för andra gången. mår fortfarande inge bättre, men ska pallra mig in till jobbet om en timme. kul början på denna fredag o helg! hoppas ni mår bättre..

ni är mina idoler

har ätit tacos! hallon/björnbärspaj och vaniljsås! och nu blandas dip till chipsen och colan! gillar dessa kvällar med er girls ♥

kasta inte sten i glashus?

näää, det är nog fel uttryck! ta inte ut segern i förskott? mer där.. men bra känns det!!!! :'D hoppas hoppas hoppas

what am i gonna do as an outcast

haha. såg att johanna tyckte att lovisa skulle uppdatera sin blogg. och det har vart min tanke varenda gång jag gått in och tänkt läsa nåt nytt.. men samma gamla inlägg står kvar ;) good girl, become one of us

och säger då likadant när det gäller sarah!! skärpning! inlägget man får läsa när man kommer in till dig är om mig?? när jag fyllde år.. för ett år sen! och ett halvår sen! comon' något roligare lär du ju kunna hitta på? ;)

http://lovisagunnarsson.blogg.se/  och  http://sarahedvall.blogg.se/ 

du gör min dag

börjar denna dag med att be om ursäkt till min mamma för att jag är en riktig surfitta. det här är ju inte ditt fel. jag ska skärpa mig. vi löser det här. ♥

sen fortsätter jag med att säga att jag är på bra humör idag! woho!

fortsätter med att säga att ikväll ska vi till johanna  och äta tacos! vi brudar. och jag ska stå för efterrätten, hehe. nåt speciellt ni vill ha tjejer?? inget avancerat, för baka tänker jag nog inte göra :'D

och jag står på jobbet och dricker kaffe! städat, skrivit nya skyltar redan.. och nu kom postgubben precis med 8 nya stora kartonger med varor! tjoohooo, första kartongen jag öppnar är smycken! I LOVE. ni ska få se sen vad mycket snyggt det kommit in! btw, när jag tipsat om den silvriga döskalleringen så tog den slut på 2 dagar! ;) hihi

och tack tessan för att du hjälpte mig med nyckeln! slarvig jag är ;)

BARA POSITIVA SAKER IDAG! ''high five!''

spåkulan

whats on your mind

är på bättre humör idag. o det känns skönt!! :) visst?
fryser som fan, nu är hösten verkligen här. det blåser o regnar o är kallt. tom inomhus. tur att det finns levande ljuuuus, stikkade sköna plagg, mysiga filtar o oooffeeee!

jag åkte in till kupolen tidigare idag o mötte upp jenkan. vi luncha på matpalatset, men det var blä. sen myste vi runt lite i äffärerna innan jag åkte hem med m&m. jag köpte en klänning o ett glitter på mus, näst sista dagen dom har 40% nu o det märktes, för jäklar vad urplokkat det var..


vääääääldigt osäker på om jag ska ha den kvar.. köpte den på bik bok, det var nå special idag. men den känns lite mer som johanna. eller hur johanna? ;) det här är en klänning för dig, inte mig. vet inte om det är min stil. fast jag tykker det är jäkligt snyggt med fodral.. får tillbringa några fler dagar på gymmet o prova den sen igen. hah. eller? 99pix..



så köpte jag det här blåa glittret! ↑ såå jäkla snyggt. o jag är grymt nöjd med det gröna som jag köpte första dagen dom började sänka ner. kommer komma till användning ganska snart har jag en känsla av. snyggt, huh?



o här är mina fynd från förra vekkan när jag var på röda korset där dom hade halva priset, höhö. fikk detta plus ett flätat skärp för en tia. gillar den gråa väskan då det är dragkedjor på båda sidorna, en går neråt o en går uppåt. men ska nog klippa av handtaget. hatar små axelbandsväskor, hah.



o dom här snyggingarna klikkade jag nyss hem från tradera för en femtiolapp.

jag la ut annonser förra vekkan på tradera o dom avslutades i söndags. jag sålde grejer för 500kr. o har rensat o slängt så nu måste jag fylla på lite ;)

louder than a boom.



ska införskaffa mig en ny kompis! miss bitterfitta skulle behöva avreagera sig.

jag hade bestämt mig för att aldrig vara negativ här på min lilla blogg. jag hatar själv att läsa tråkiga, negativa bloggar som man antingen blir orolig över eller tykker är patetiska. men nu måste jag för några stunder, oh ni får tykka vad fan ni vill.
 okk inte kan jag skriva bokstaven ''se'' heller. därför är det dubbla k eller nåt annat fult.

anledningen till att jag är på så dåligt humör är för att det finns idioter som drar energi ur en helt utan anledning, jag hatar folk som ljuger okk är otrogna. sanningen kommer fram hur som helst, så var ärlig från början istället. okk otrohet finns det ingen som helst ursäkt för. men nu har jag talat om vad jag tykker, så vi får hoppas att det okk den professionella hjälpen hjälper, annars blir jag inte är kvar här många dygn till.

ni som inte vet vad det handlar om behöver inte ta åt er. det är ingen av er som gjort något, men jag har vänt hela världen upp okk ner, tagit ut det på alla. hatar allt okk alla, okk inte minst mig själv mest av alla. jag ska försöka komma tillbaka så fort som jag kan.

smakk

jag känner mig lite gladare.. vågar man säga det eller är det som att slå sig själv på käften?

spåkulan

söndag.

ska städa mitt rum nu - rensa, slänga, städa, damma, torka, bädda rent. ja, allt.
sen ska jag göra klart mina tradera auktioner som går ut idag, håll tummarna..

inget mer för tillfället. är på dåligt humör. kanske blir bättre sen

jag har försökt med du vill inte höra.

låååååååååång natt.... bilfärd i 200 halvvägs till gävle och tillbaka. 23.30, sov i ca 40 minuter. vaknar av ett panikskrik! värsta jag vaknat av.. 40 minuters telefonsamtal. kom i säng 04.53. klockan ringde 07.15. men står på jobbet nu hur som helst. idag kan jag behöva många koppar kaffe.....

oesirrow



tidig kväll ikväll med tanke på vad morgondagen har att erbjuda :):):) gonatt

miss crazy

sticker ut och springer!! jag är så glaaaaad :):):):)

my favourite



det här är min favorit i idol just nu! dom har bara varit i stokcholm och dom tror inte guld biljetterna räcker! äntligen kommer ni fram stjärnor! om jag själv skulle vara med skulle ni alla sitta hemma i soffan och tänka ''vad håller hon på med? stackars tjej, som inte har någon som talar om för henne att hon inte kan'' och ja, ett gott skratt förlänge livet, men jag bjuder på det till min närmaste på min fylla då jag tror att jag sjunger fint ;)

be right back

hoho, jag lever! kommer tillbaka strax

it's nice to point.

imorgon efter träning och jobb så ska jag mysa med mina fina tjejer, äta mat & kika idol! längtar! :)
nu ska jag städa ihop lite, hoppa i duschen och lägga mig och läsa. godnatt sötnosar

plans för wednesday

bestämde då samtidigt att ta med mig grabbarna på box på onsdag! och övertalade johanna att boka om sitt pass till det här. det är perfekt att gå i par när man ska prova något nytt när man ska jobba tillsammans med någon. slipper man tycka att det är pinsamt när man boxas med en främling :) visst ska det bli kul hörrni?

Boxercise (Box) – En boxinspirerad konditions- och styrkeklass.

'' jag bokar åt er imorn, grabbar. ''
'' aa, det blir fint! säger johan
'' aa men vafan, aa eller jag hör av mig. säger alex och skrattar
'' nej, men jag bokar imorn. säger jag
'' aa, men vafan, om man blir sjuk då? måste man ringa dit då? som i skolan..
'' haha, aa. det måste man
'' men åh, okej.. då får nån av er ringa om jag typ skulle få halsfluss eller nåt. för det kan hända. och jag hatar att ringa till folk!

haha

new week, monday.

försov mig lite fint imorse som en fin början på denna vecka. var på dåligt humör i början på dagen men blev bättre framåt halv 5 och kaffe-dags. åt matlådan direkt vid halv 2 innan jag började jobba med tanke på att jag inte hann med någon frukost. kyckling och rotfruktsgratäng. mumsi

har druckit 2 liter vatten bara på jobbet idag, vilket är det positiva med att jobba i torr butiksmiljö, då måste man dricka och får i sig bra med vätska. till kaffet åt jag 2 skivor lingongrova istället för en chokladbit eller bulle som jag brukar äta. mjölk i kaffet och inget socker. efter det tog jag en persika, utan hår. hatar såna där med hår på, fast vafd heter det? nåt annat än persika tror jag.. :)

tiden rann på lite och vi städade ihop i butiken innan det var dags för stängning, jag förberedde lite si vi hann ut tidigt och jag hann med 19.07 bussen! hoppade av en hållplats tidigare och gick till gymmet. hoppade in i solariet och hoppade sedan på crosstrainern. mötte sen upp johan och alex vid hantlarna och körde lite. det blev mage/armar idag. och lite ben. och en rejäl stretching!

påvägen hem ringde jag till mormor och bestämde träning imorn! det blir easy line klockan 10.

''Easy Line Cirkelträning (El) – En snabb, enkel och effektiv cirkelträning som ger både kondition och styrka. Perfekt för dig som aldrig tränat tidigare men även för dig som tränat mycket och ofta. En klass som passar alla och som alla måste prova''

the first day of my new me.

godkväll. vi är inne på dom sista timmarna av denna söndag.. av denna vecka. och imorn är det inte vilken vecka som helst som börjar, utan veckan då jag har bestämt mig. ni som tycker det är fånigt får gärna skratta åt det, men jag är stolt över att jag faktiskt har bestämt mig. ni andra kan ju bara hold my back som vanligt.

jag har bestämt mig för att:
jag ska börja äta nyttigare. mindre godis, mer frukt och nötter. mindre läsk, mer vatten/juice. ingen köpmat, bara matlådor.
ska ta det förbannade körkortet. varje dag före jobbet, minst en timme på körskolan. varenda lediga dag, minst en timme på körskolan och en hemma vid datorn. har bara teroin kvar så vad väntar jag på? nu jävlar!
ingen alkohol förens nästa månad. det borde jag klara. klarade jag av att inte gå ut eller dricka alkohol nu i lördags då alla (!) var ute, så då klarar jag det månaden ut.
jag ska bli mer ekonomisk. jag ska inte småhandla på rean som jag jämt gör. kan inte minnas när jag köpte något för ordinarie pris sist. det blir inte dyrt, men det rinner iväg. jag är absolut inte snål, jag vill bara inte stanna kvar här, utan varenda krona jag kan få in ska jag spara så jag kan göra vad jag vill. och när mitt rum ser ut som det gör (har tre garderober som är överfulla, ändå ligger det nästan en hel på golvet i en stor hög också) dessutom har jag lagt ut grejer på tradera idag, så där kan vi ju alltid hålla tummarna. köpstopp nu alltså.
jag ska komma i form. jag tycker själv inte att jag är tjock, och det tycker inte ni heller. för ni vet när man står framför spegeln och säger 'fan vad jag är tjock'' så är man egentligen inte det, utan kanske tom i närheten finns det större personer. och det borde man tänka på när man säger.. jag vill bara komma i form. tappa några kilo fett, gå upp några kilo muskler. få en fast kropp helt enkelt. bli piggare och få bättre kondis. gymmet minst varannan dag, promenar på kvällarna/mornarna och övningar här hemma.


håll tummarna för mig att jag lyckas! jag uppdaterar om hur allt kommer gå, och ge mig gärna goda råd om ni har några.

puss, godnatt, let's do this! 

spåkulan



haha, yeah right! tänk om det kunde vara så ändå.. gymmet nästa.

man kan inte tro att det är sant.

http://www.dt.se/nyheter/borlange/article734688.ece

det är ju helt sjukt! är det usa eller? vilken hemsk människa. tänk om han hade lyckats med vad han nu tänkt göra.. föräldrar ska inte behöva vara oroliga eller tänka att ''nu behöver jag koppel på mitt barn'' hemska tanke. hemska människor.

ärligt är härligt

kan bli skönaste lördagen på länge! har legat nerbäddad under mitt stora duntcäke i soffan i några timmar redan. nu är hösten här för det är snorkallt inne! tänkte ta mig en promenad när jag kom hem, men hann ner här först, och nu resr jag mig inte härifrån ;) godis, film och nåt gott att äta blir det. och alla ni som ska ut får skaka lite roompa åt mig med, och ni andra får ha det lika mysigt som mig! hihi

imorn är jag ledig, och då blir det antingen gårdsauktion i svärdsjö eller städ/rens och fix dag här hemma. kan behövas nu när vi snart blir en till i familjen! en sväng på gymmet och kanske en bio till kvällen.

puss

mid worn

dock så var gårdagen kanon! :) kalas bra och super snygga vänner har jag är ett som är säkert. aj löv jo

dark worn

jag har bestämt mig. det blir inge hoffmaestro! det blir ingen alkohol! det blir ingen utgång! puh

i came to move

har ätit middag med mina tjejer! fläskfile & rödvin ♥ nu ska vi spela spel och sen ut på stan! ha en fin kväll!
puss

friday noght out

typ en timme kvar tills jag får åka bil hem med snygga pojkar till mina snygga tjejjer!! weey

50 000 / mån i 50 år

har bytt in mina trisslotter också på 2 av faluns bästa spelställen! jag har lovat dom skumpa när jag kommer och löser ut storvinsten ;)

wighwam, heavy lashes


skulle dra på lite smink innan jobbet, men hittar inte min mascara. ingenstans... så tråkiga saker att lägga pengar på! men hittade den här nya tuffingen som går på reklam på teven, får se om den stämmer ;) det var 50kr rabatt på h&m så det gjorde ju inget heller. just nu är det kladdigt.. återkommer med resultat ;)

to love and be loved in return.

huvudvärken gick inte över efter kaffet. måste ha varit något annat idag. men gick och köpte smörgås vid halv sju och åt en sån och en banan för att tvinga mig till gymmet. ryggen är bättre nu, så måste passa på. huvudvärken är dock fortfarande kvar. helt i onödan. mage armar idag så kommer ha träningsvärk imorn, haha.

jobbar 12-19 imorn och efter det ska jag direkt till borlänge! jag, lovisa och johanna ska äta italiensk och dricka rötjut! lovisa kockar ;) yummie! efter det kan det bli en vända ner på stan och skaka rumpa! :) kommer bli toppen

                                                                                                                     

i love the way you lie.

kom till jobbet med världens huvudvärk, har tagit tablett med det hjälpte inte. så nu när jag säger att jag ska gå och äta säger chefen

sätter du på lite kaffe?
aa kan jag göra. jag har ju börjat druckit jag också!
nähä? har du? mendu, då är det ju inte konstigt att du har huvudvärk.. eller hur länge har du druckit?
2 veckor...?
varje dag?
aa..
haha, ja välkommen till vuxenvanorna!

tack! jag sitter och äter mammas goda köttfärslimpa och ska dricka en kopp kaffe, får se om det är så.. att det är kaffe-huvudvärken som kommit in i mitt liv. ;) haha.

good late morning

sovmorgon idag :) skönt! börjar kl 14.

jag jobbar ju i en jeansbutik, men hatar egentligen jeans. haha. (att ha dom på mig alltså) förutom mina nyinköpta levis 603! :) dom älskar jag, men jag kan ju inte använda dom varenda dag. så jag är mer en leggins nörd. men jag har bara haft typ helsvarta, helgråa, blanka, gråa, gröna.. aa, ni fattar, enfärgade. och jag har letat runt lite, för nu till hösten är det supermodernt med olika slags patchar på leggins, men jag har inte vetat vad jag velat haft..




men när vi var på lager157 igår så hittade jag ett par som jag tyckte var snygga, så jag fick ge 60kr för ett par. helt ok! ;) så jag visar dom ikväll.. då ska ni få se min nya sjal också.

good night.

Livet är inte dagarna som passerar. Det är dagarna vi minns.

and the winner is



LAUREN!!! grattis girl =)=)

sytycd



och nu är det final i so you think you can dance! helt sjuuukt bra dom är på att dansa. tänk om man börjat med det där tidigare i livet. just nu dansar dom favoriterna från säsongen om en kvart får vi veta vem som vann. lauren, jag hejar på dig girl ;)

a big jail in the water



kikar finalen! det är spännande :)

thank you neighbor



grannen kom förbi med två presenter som tack för hundvakt. ena var denna boken.
 tack! :) nu får jag sällskap på bussturerna

on it's way to my place



har vunnit dessa precis! i love them

the biggest need

skullle vilja åka bil i en super mario värld och åka på en sån där randig sak och få 1000 x TURBO

.

RSS 2.0