not a good feeling

sovit 13 timmar inatt och känner mig ändå slut som människa. inte ok

-

känner mig inge pigg. men jag vägraaaaaar

friday night in

ett tecken på att min alkoholfira månad blir av är att vi ligger i varsitt soffhörn och har nyss ätit hämtmat och proppmätta! ska kolla burlesque och äta chips och dip och ligga kvar här resten av kvällen :) duktiga tjejor!

haha ett gott skratt på morgonen



jag är så slö på morgonen.. verkligen ingen morgonmänniska! så var lite seg imorse med, så skynda mig allt vad jag hade, slängde på mascara, jeans och t-shirt och tänkte att jag kan äta lite gröt innan jag sticker. men icke, klockan ringde igen och det var 3 min tills bussen skulle gå.. så jag la ner gröten i en fryspåse, la den i en systempåse, och den i en annan påse. hahah. för att det inte skulle läcka och jag var tvungen att äta frulle! så kommer jag in på bussen och sätter mig och tar fram hörlurarna.. innan jag gör det så hör jag en tjej längre bak:

''öj, du! känn! visst luktar det gröt??'' hhahahah

min halvvarma havregrynsgröt ligger då bredvid mig, hahaha. stackars tjej måste ju ha trott att nån var dum i huvudet.

men nu har jag ätit min gröt efter att ha städat hela butiken....torkat golv, dammsugit och dammat. visst har jag sagt att det tar ca 45-50 min att göra det?? haha. hoppas på mycket folk idag! :) godmorgon!

i love the way you lie

öppning imorn med! och lönefredag! bäst att bädda ner sig, natti

gillar anistons nya korta frippa

polispådrag

polispådrag ute på gatorna här i falustad! poliserna står bakom husknutarna med handen på hölstret redo att dra sina vapen.... från ena sidan av stan, till andra. undra vad som är på gång den här gången. lite läskigt är det ju, speciellt av att stå själv här! ..men man blir ju förbannat nyfniken!

will never be disappointed

happy girl trots allt krångel

kollade visma. himla fin lön jag får fast jag inte trodde det :):)

23 februari till 2 mars.

lunchdags.

har ätit lite lunch precis! fisk, kokad vitkål och hollandie. låter inte så gott, skrattade åt mej själv när jag plockade fram det igår. men det var förbannat gott!

att koka vitkål tills det blir mjukt är perfekt istället för pasta! och det kostar ingenting och håller sig länge i kylen!

favorit bland ögon.


   Expressions Colors Brown

dom här snyggingarna har varit mina favoriter sen jag första gången beställde färgade linser. jag använder dom utan styrka för jag har inget synfel, men tyckte det skulle vara kul med lite variation. har haft blåa, gröna och bruna, men är sugen på dessa nu igen. dom kommer från www.fargadelinser.com där det går fort, är bra service, bra priser och dom har massa roliga erbjudanden. så är ni sugna på ny ögonfärg? klicka in här :)

förbannade morgon.

försov mig.... för att jag inte fick på mig skon.....men hann med bussen efter så kom bara 15 min sent. ska låsa upp dörren på jobbet och märker att JAG HAR TVÅ HEMNYCKLAR istället för en jobbnyckel. !!!"#¤=)("!"#¤"# ringde runt lite, så chefen fick komma in med nyckel. det var lugnt för henne, men pinsamt för mig. suck säger jag bara.. när det väl har börjat krångla, så är det väl klart det ska fortsätta...... godmorgon!

ikväll är jag toffel.


min fina fot är inlindad i bandage, socka och toffla. 

my new me, for a month.

satte förresten ett datum för min alkohol/shoppingfria månad i måndags. ja, igår! så från igår och fram tills 21 mars kommer jag att vara nykter och inte ha shoppat mer än matvaror eller schampoo :) wish me luck nu när löningshelgen kommer och mitt smink är slut, haha. 


fan vad värdelöst.

gick åt helvete med att ta mej ner till gymmet lite tidigare. jag tog mej halvvägs och drog fetaste vurpan och satte mej på foten!! det knaka i hela leden så trodde fan den var av.. kunde inte resa mej på en gång heller. annars brukar man ju resa sej fort som fan och kolla så ingen såg. men istället så åkte bussen förbi och flera på bussen tyckte det var kul som fan. arg som ett bi och ont i hela kroppen reste jag mej och stapplade hem igen.... hade förberett grönsaker som skulle kokas, men dom kokades såklart över när jag slog på spisen...... 

nu har jag vart och lånaat bandage hos grannen och ligger och halvgrinar i soffan. haha. fan vad värdelöst och patetiskt. HATAR DEN HÄR JÄVLA VINTERN!

22 februari.

haloooooj. 
kom innanför dörrn för en stund sen, har jobba till 17, sen varit på station och köpt nytt busskort. är ju över 20 nu så då får jag betala mer. det är negativt med att bli äldre, haha. men hade ett gammalt busskort så lämnade in det och fick det nya kortet 50 kr billigare! :) så nu kan jag åka till jobbet utan att åka fast, huhu. 

var så himla skönt när jag kom ut från kuppan och det var ljust ute! jag trodde det var mörkt. så jag fick 40 minuter i det ljusa innan det blev mörkt! ska slänga i mig nåt lätt käk, sen sticka ner till gymmet när johan slutar! det ska bli skönt att få igång kroppen lite. kanske man blir lite piggare i skallen också! :)

you only have one life to do whatever you want with.

tackar för mig idag och säger godnatt! ska till jobbet på möte halv åtta imornbitti, för att sedan bygga om butiken och jobba till 17! vi hoppas på noll krångel imorn och att vi sover gott inatt. puss!

lördagens kalas gick i 50 talets tema.

och det var grymmaste kvällen på länge. har fått tusen tack för en bra och trevlig fest, men det är jag som ska tacka för att ni ville dela det med mig! bjuder på några snygga bilder, så kan jag berätta lite roligheter senare och bjuda på några fler snyggingar :)


2011-02-21 - remake

ombyggnation. eller nåt liknande. tröttnade totalt på hur det såg ut innan, så tills jag kommer på hur det ska se ut i framtiden så får det vara klassiskt och efter en mall. men det är färgerna vitt och lila, och det gillar jag. och när man tycker det känns ok, då är det mycket roligare. så nu ska jag försöka ta tag i det här så ni får läsa massa onödigt igen :)

'



http://yanilavigne.net/archive

hehehe

Jag heter: amanda
Jag vill dricka: alkohol
Jag har: abstinens
Jag är rädd för: avslutanden
Jag är inte: argsint
Jag sjunger: asbra
Ett djur jag påminner om: apa

<3

puss och tack från en nöjd 20-åring

14 februari 1991

02.16 för 20 år sedan.

kliver ur tonåren inatt, en fantastisk tonår. men dom säger att det är nu livet börjar.
så grattis som fan till mig och låt livet bjuda på allt det kan. ♥

breakfast-time

äter lite frulle nu, haha. eftersom min morgon inte riktigt blev som jag hade tänkt mig! men jag kom hit, hann räkna kassor, och öppna i tid! :)

snart ska jag gå ut och plocka upp massa nya smycken som har kommit! och a-ytorna ska göras, så vi ska väl brottas med lite dockor. haha. måste säga att jag har megasköna kollegor hur som helst! :)

fysatanihelskotta

jag kom till jobbet för 7 minuter sen. och jag skulle ha vart här kl 9! :/ skitväder! bussen var 25 minuter sen..totalkaos mellan falun och borlänge. 3 lastbilar nu som var fast... redan! oplogat, snöigt, kallt, blåsigt, bilar överallt.... suck. det som var plusgrader här om dagen. men jag tror dock att vi får räkna med vintern och snön ett par månader till!



man blir inte så pepp på detta väder, humöret blir halvdant och man vill helst av allt inte gå utanför dörren. men på måndag får jag gå på systmet! det är ju ganska kul ändå :D 20 år... shit vad stora vi blir.

shame shame shame

redan tooorsdag! wow! veckan har gått tokfort! redan fredag imorn. vilket betyder: ut och äta, ta någon bärs och sedan s2 och adams ray. kan bli en fin kväll :)

fullt upp på jobbet så ska knapra i mig maten och kila ut igen.
pöss

ska snabbt lägga vantarna på en av dessa!

idag är jag

zombie

fantastiska helg

hade en fin kväll igår med galna, fina, snälla, grymma, glada, snygga människor! :) efter jobbet blev det en startgrogg hos sarah, med lite skvaller och korv med bröd och räksallad! en fin start, haha. 
sen blev det hem för ett städryck och dusch! sen kom en del av gänget hit och fördrinkade och spelade spel. tjejerna vann... inte. men det är ju som vanligt fusk! haha. 

sen gick vi vidare tre portar bort till nicke som hade fyllt år! där blev det röj som aldrig förr. spillde drinkar, dansaade i soffan, shottade päronkonjak, vissa drack absinth, vi spelade sönder vem  dancar kuduro, fick skäll av grannarna, snackade skit och hängde med i svängarna, åt frukt och hade det förbannat bra :) 

sen drog vi vidare mot stan och bolle. men jag hade inte mitt leg med mig, jag trodde det låg i mammas bil efter ikea för där ligger plånboken, men det gjorde den inte. jag hade vänt lägenheten upp och ner och var lite smått sur. och såklart fick jag inte komma  in utan leg, haha. så jag joggade hem igen för att kolla igen... och jomen visst!!! nog fan ligger det under mikron...... av alla ställen. men där var det, och jag joggade ner till stan igen och knata in på bolle. mitt gäng var fint! och några andra trevliga prickar. men jag tycker det mest var fjantiga kostymnissar och bitchiga brudar där. nope, bolle är inte min grej. inte igår iallafall.

vi drog ganska tidigt för att plocka med oss pizza hem, skvallrade lite och gjorde några vurpor. :)
tack galningar för en fin kväll! ni är grymma :)

looking forward to show my best side.

haft en mysig dag med mormor, morfar och mamma idag på IKEA :) älskar IKEA och älskar dom ♥
thank you

har massa fint med mig hem! allt från en säng till doftljus, hihi

marilyn amazing monroe

break my bones and let me be exited



nu ska vi ut och åka i detta skitväder! mot IKEA :) men med morfar som chaffis äre ju inga problems, hehe

i say it again.

home home homeeiiinnn

ska bli skönt att få trampa hem snart! haft en bra dag med glada miner och lite skvaller :) de gille ja

tomorrow i'll be gonee

puh. jobbig morgon. varit som en zombie, vet inte om jaag varit levande eller död.
men sticker till jobbet nu så får vi se om det blir bättre

you shake my world.

har vart hos sarah och fått lite mat efter en lång dag på jobbet! det rullade på och vi fick mycket gjort på jobbet, det är rätt ovanligt faktiskt. kan vara den nya musiken? :) 

sarah somnade en bit in i filmen så jag såg klart, ställde hennes alarm, sen knata jag hem. så nu ska jag bädda ner mig framför dear john, käka apelsin och grina sönder, haha.

you might take this dance

k-a-f-f-e nu

kan det bli en öl på klin ikväll?

lönch och ny centralstyrd musik på jobbet

jäpp! min goda korvstroganoff! mmmmmm

sitter och diggar med till musiken här i p-rummet. japp! här på jc har vi fått centralstyrd musik. skön musik som man diggar med till när man jobbar! inte helt fel, som vi har längtat. inte gamla discoskivor med britney som snurrar om och om igen.. hehe. kilar ut igen och tar tag i några fler kartonger :)

go' morron go' morron go' morron

puh. den här butiken är inte rolig att städa alltså...

dammsugning, check
torkat golvet, check
vikt klädhögarna, check
städat rea, check
torkat hyllor, check

tar ca 50 min. haha behövs ingen morgonjumpa här inte!
nu blire kaffe och morot. sen ska jag gå ut och packa upp kartongisar. kör 9-19 idag!

gille listor

Hur gammal är du om fem år? 25. wow! fan vad fränt

Hur lång är du? 175. never wear high heels

Vem ringde du senast? mami

Hur löd ditt senaste sms och till vem? ''skriver lista till ikea, hihi'' - mami

Föredrar du att ringa eller skicka sms? sms. men har blivit lite mer för att ringa nu på slutet

Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? inget av det. separerade

När såg du senast din mamma? i söndags

Vilken ögonfärg har du? blue

När vaknade du idag? 8.30 somnade om 11 och vaknade 12.15 

Vilken är din favoritplats? på dansgolvet. och ute i solen på sommarn

Vilken plats föredrar du minst? sjukhus

Var tror du att du befinner dig om tio år? precis på rätt ställe

Vad skrämde dig som barn? mörkrädd som få

Sover du med eller utan kläder på dig? nude

Hur många kuddar har du i sängen? 4 fast vaknar med 2

Har du någon gång spytt på fyllan? en gång tror jag. på p&l.. otippat

Är du social? inte när jag ligger hemma i min onepiece i mitt soffhörn

Vilken är din favoritglass? gillar inte glass, men om jag måste välja så är det nog nån från gb

Tycker du om kaffe? beroende

Vad dricker du till frukost? kaffe eller juice. eller både och.

Kan du spela poker? näpp

Är du en beroendemänniska? av flera saker. det är bra tror jag

Känner du någon med samma födelsedag som din? tror inte det

Vill du ha barn? har sagt sen jag varit liten att jag inte ska ha några barn. men det verkar gå barn-epedemi i världen, så hoppas den går över så jag inte ångrar mig.

Har du någonsin åkt ambulans? ja, fast bara som stöd

Vad spenderar du helst pengar på? mat. haha sockis

Vad var det senaste du stoppade i munnen? halstablett

Välj ett ärr på din kropp? en jack på magen från när jag blev klämd i en overall i sömnen

Kan du byta olja på bilen? 3 år och kan själv

Har du fått fortkörningsböter? massvis. ska aldrig bli dj

Vilken var den senaste bok du läste? kokboken, hihi

Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? en 'to do' lista

mitt sovrum får snart ett nytt liv.

weeey! åker till ikea på fredag med fina mamma, mormor & morfar! älskar dagar med familjen och på ikea blir det inte sämre. hihi

sitter och spånar på handlingslista: jag ska köpa säng, gardiner, sängkläder, matta, speglar, hyllor tll bådee sovrum och hall, galgar, sängben, tavelhyllor, pall, fårskinn, extratäcke, ljus, tevebänk, tillbringare, tyg på metervara.....fönsterlampa till köket, taklampa och fönsterlampa sovrummet..

sen måste jag skaffa mej ett gammalt lortigt skrivbord och hämta hässjeroor hos m&m. :):):):):)

starting my day with a sleepover

.

RSS 2.0