kinda true.

back to life

duktig tjej klappar sej själv på axeln. *klapp*

bra dag! godnatt

completely insane



nu var det längesen jag hade ont i magen, men fy fan vad ont jag har nu. ligger med rispåse på maggen och har tagit akut magtablett. hoppas bara jag kan sova inatt! 

har kommit hem från saarah för en stund sen. hon laga ugnskorv! så jäkla gött! sen kolla vi bb och klickade in på en sida fanny tipsa om förut, men har inte haft råd att gå in där. men vi fick oss ett gott skratt för det var snorbilligt! en sminksida som har allt vad gäller smink och skönhet! nu inväntar vi med spänning att det ska shippas hem så vi kan göra oss vackra. jag återkommer med resultat, betyg och kanske en bild sen när vi fått hem det och godkänt det. :)

måndag kväll

åt lite mellis. jordgubbar m grädde och en kopp kaffe. efter det beställde jag linser och lite överrraskningar, hihi
nu blir jag upplockad för mois hos min fina vän sarah med tjejerna :)

dagens lunch

dagens lunchtips! spenatpasta med rödlök och räkor

dont pay it any attention

är lite arg för jag har varit på auktion. men blev dumsnål så kom hem tomhänt, arrggghhhh

sööndag

att vara sjukskriven och icke bakis idag är det bästa med sjukskrivningen hittils. då kan man mobba dom som var fulla igår och är bakis idag, hihi!


blev en sovmorgon. godmorgon!

it's simple.

NAVY BLUE



heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej
jag har klickat runt på hemsidor, kikat i kataloger och jag har helt snöat in på den här blåa färgen! 
harr alltid tyckt att den nästan har skärt sig mot svart. men hur snyggt är det inte? :)

nattinatt

säger godnatt och somnar till en film. puss

plåtburkskärlek


jag vill ha den vita sjukhuslådan bredvid min den här fina tvättmedelsburken som redan står där.
eller den står på tvättmaskinen just nu, för jag har ingen hylla än. den kommer imorn. som morfar ska fixa upp åt mig, hihi
från kuckelikana

fina vita plåsterlådan

när man inte kan vara ute och shoppa nu när man är sjukskriven så får man internetshoppa och beställa hem till dörren, eller be någon gå och handla åt en. fick ju hem mina skor i måndags, men kunde inte prova dom på mer än en fot, haha. så hoppas att den passar på den andra också. dom var fina iallafall så blir nog en keeper

den här skulle jag gärna vilja att skulle pryda min hylla i badrummet


kommer från clas ohlson

vårnytt

fick en ny matta idag, en grön! jag har redan en svart, men nu går det mot vår och jag älskar den! ska ligga framför min diskbänk i köket. skulle kunna tänka mig den i rosa också


onsdag.

idag har jag tyckt att livet har varit förbannat orättvist. setat i en rättsal mellan 12-16 och det slutade i tårar. jag har ont nu och mår illa som en gris. ska försöka komma på lite bättre tankar nu efter min familj har åkt hem och jag ligger här och är tom i skallen.

några favoriter från absolut familjen

tröttsamt

sjukskriven två veckor till. gaaah

måndag igen.

veckorna bara flyger fram! 

mamma väckte mig imorse och sa att hon vänta på att doktorn skulle ringa upp. han har inte ringt än, så väntar på¨det nu. om jag ska behöva åka in igen eller inte. 

annars så bleev jag väckt av postgubben alldeles nyss när han kasta ner posten i mitt hål i dörren. jag flög upp som ett skott! livrädd! fan vad jag hatar dom här luckorna i lägenhetsdörrar!! iallafall så kanske jag vaknade med ett ryck för att jag drömde så konstigt.. när jag vaknar på morgonen och sen ska somna om igen, då drömmer jag som tusan. det är rätt obehagliit. det är bara massa konstigt...

säger godnatt

säger godnatt med ett leende på läpparna

det här vill jag ha i mitt hem i vår

be so happy

balkong i sol-läge

sitter förresten ute på ballen nu! (nej, det är inget annat än balkongen jag sitter på, haha) säkert 15 grader mot väggen. med solbriller och ett saftglad, hihi u-u-u-uuuunderbart ♥

hej fina söndag

hallooooo
har kommit hem för en stund sen. har varit på runn och grillat hamburgare. riktigt fint! 

tog på stödstrumpa, vanlig strumpa och raggsocka! och tröck försiktigt ner foten i uggsen. trodde inte riktigt att jag skulle få ur foten. men det vart stabilt iallafall. haha. täckisar, fleecetröja, jacke, mössa, vantar...man trodde man skulle svettas ihjäl, men ute på sjön blåste det. lite för för kallt...så vi åkte hemåt. jag gick först upp till bilen...men kom sist fram. inte rättvist när maan haltar och dom andra går ordentligt. fyfan nu ser foten ut som en boll igen. sitter med den i högläge nu igen och inväntar mamma som kommer och hämtar mig. ska ut till gustafs och gratta kusin olivia som fyller 14 år! gud vad gammal jag börjar bli..... :)

grannen satt ute på trappan med tekannan när jag kom hem och frågade: ''vad har du gjort? åkt skidor och brutit foten? jag var i skidbacken idag..var nära att jag bröt foten. krya på dig!'' tack!

godnattis

kom hem för ett tag sen. har varit hos jim och martina! fick skjuts av pontus upp samt fick åka bil hem. inte långa biten att gå, men det hade jag aldrig pallat. jag drack en cider medans alla andra drack massa ;) när skjutsen hem kom stannade dom andra kvar. det kändes surt att behöva åka hem när man vet att dom andra ska ut på krogen och skaka rumpa. jag vill också!!!!
men nu är jag hemma och har parkerat röven i soffan med foten uppe på ryggstödet. den är så jävla lila-blå-gul, sväld och dunkar och har sig. (foten alltså, inte soffan) ååååh, jag ger bort den!! anyone??

äter rostad macka och dricker jucie. på teven är det bara skit.... hör hur mina vänner går förbi utanför och härjar och skrattar. jag har också skrattat ikväll! men fick jag vara frisk och jobba och träna, så skulle jag skratta jämt.

får se vad doktorn säger på måndag.. (är bara sjukskriven tills imorn) och dom enda skorna jag kommer i är ett par uggs. och då är det trångt...vad ska jag jobba i för nåt? ska jag halta runt hela dagarna? lever ju på värktabletter dom flesta dagarna också... det är surt med längre sjukskrivning, men jag tror att det är det bästa..

önskar egentligen att fotjävlen var av så jag hade fått gips och allt låg på plats. då vet man att efter 3 kanske 2 månader så är allt som vanligt. nu har man ju ingen aning om det går upp igen.. ena dagen är det lite mindre svält, och nu är det som olyckskvällen. fast jag bara har setat i soffan hela kvällen...man vet ju inte om muskelfästerna kryper på plats igen? om ledbanden sväller ner av sig själv? hur länge ska värken hålla i? när går det där över då? säger alla... jadu, jag har ju ingen aning. det är bara att hoppas, typ. ååååh! blir crazy.

godnatt!

ooppsssi

inne på tredje kartongen med färg. innan den sista var det blått/orange. nu undrar jag själv vad jag har valt att färga håret i för färg... hahah

underbara väder!

dricker kaffe i solen på ballen! underbara väder! sitter med hårfärg i håret också. fick spatt på peruken! kan ni gissa vad jag dragit till med denna gång?

friday night

åh vipps! sa det och min energi försvann.

syjunta hemma hos mig



har dock ingen kamera hemma, så ni får se sen.


inatt fick jag en ny fiende

han har varit borta väldigt länge, men inatt attackerades jag. en förhoppningsvis ganska nöjd jag.

godnatt och sov gott

såhär känns det nu igen. fan. hoppas att deet försvinner under natten!! sov gottis

nattgöra



kollat ikapp 3 avsnitt av stylisterna. kanal5play.se himla bra att argbiggan kajsa fick åka ur! buu. 
märkte nu av en pros också att jag är lite snorig :/ jaja. lika bra att ta allt på en gång när jag ändå är sjukskriven.

vill dansa en hel natt på ett svettigt dansgolv



http://www.youtube.com/watch?v=Z4a8QtvOkBQ



älskar färgen och modellen



ska även be mamma att köpa den här till mig imorn. tror inte jag orkar ta mig in på kupolen.
den ligger på 149kr och kommer från gina tricot och finns i fler snygga färger

har klickat hem några snyggningar



har klickat hem dessa snyggingar jag suktat efter på nelly.com nu fick jag ett mail idag om att dom hade frakfritt. så jag slängde en kik. och se på fan! dessa skor är med på rean och kostar 149kr. dom flyger hem till mig nu! hoppas hoppas att storleken passar bara. -

det står att stl är normala/små på just dessa. vet ni hur stl på skor från nelly är?

ett mysigt bloggtips.

ett fint hem. lite för vitt. men fint. tips, inspo och från hemmabyn. you go girl!

http://detvitadarhuset.blogspot.com/

torsdag med fredag imorgon.

tillbaka på hemmaplan! det är skönt! men har haft fantastiska dagar hos mamma. eller ja. förutom all pain och att man varit helt handikappad. men underbarar mamsen ♥ tagit igen tappade dagar. 

håller mig dock inomhus när jag inte ska gå i trappan i onödan eller vara ute och halka. tur jag har balle med sol på! hihi, våååååår. och såklart vänner som hälsar på!

tvåtusen elva noll tre sexton

har så mycket jag vil skriva om så jag vet inte vart jag ska börja. mest drygt är att jag inte har min egen dator tror jag. haha. man blir hemmakär, tom i en dator. våran chef ska sluta, vi har fått ny chef, saknar mina kollegor, vill tillbaka till jobbet. eller jobben. men som det ser ut så måste jag gå till läkaren på måndag och be om förlängd sjukskrivning.. känns sådär va. det här blir man ju knäpp på! 

har iiallafall fyndat här på byn idag. två ljusstakar, en väska, en vas, två kjolar och en spetstop. inte ens 200kr betalade jag. och mamma köpte en duk och en vas för 70kr. i turkost. det är typiskt mammas färg. tog dock dubbelt så lång tid att gå runt där nere, med tanke på kryckor och jävelskap. men det var skönt att komma ut en stund. nu är den insmord igen, foten, har nåt starkt liniment som bränner utav helvete. för då slipper man tänka på att foten gör ont, då tänker man på det istället.

hjärtat.

dagens fot mår sådär.

söndag

jag har haft en fin helg! nu har ont i foten.

har haft en fin kväll :) nu är det sovis

the nude truth. men ni kommer inte få veta allt.

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Vad bjuder jag på för mat?
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Om det här vore min sista dag
Dag 07 – Vänner
Dag 08 – Favoritsaker
Dag 09 – Min tro eller livsfilosofi
Dag 10 – Bloggfavoriter
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – 10 saker du inte vet om mig
Dag 13 – En vanlig dag hemma hos mig
Dag 14 – Dåliga vanor och laster
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Första kyssen
Dag 17 – Barndomsminne
Dag 18 – Ett pinsamt ögonblick
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Mina förebilder
Dag 21 – Mina dåliga sidor
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Mitt hem
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Det här är jag bra på
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Saker jag saknar
Dag 29 – Det här ska jag bli när jag blir stor
Dag 30 – 10 dödssynder

nödvändigt.

ååh vad härligt väder det är ute. en långpromenad skulle sitta fint. fast det får visst bli om någon vecka.. haha. är äntligen hemma nu iallafall och har ätit lite mat. bjöd mamma och lars. så nu ligger jag i soffan och tar bort gammalt nagellack.. och ska dra på nåt nytt fräscht. undra vad jag ska göra för kul idag...



godmorgon!

idag har jag ingen huvudvärk! vi får hoppas att det håller i sig. 

har duschat precis.. morfar har tagit hi en duschstol. så jag får sitta när jag duschar! en sån skulle man ha jämt, himla bekvämt, haha. så nu känner jag mig väääldigt fräsh. 

om en liten stund ska jag åka hem. hem till mig och min lägenhet. det ska bli skönt att sova hemma en natt faktiskt. är kul att vara här ute, men det vill man ju vara när man är frisk och inte har ont. och att få sova i min egen säng kommer göra denna helg. 

såhär ser dagens (gröna) fot ut:


bästa med idag

åhhhh nu blir det mat

kaffedags

det är det bästa med idag. jag känner sug efter mat och dryck! vi ska dricka kaffe nu och äta muffins. sen så ska dom laga fläskfile, klyftisar och bea. åh fredagsmys på en torsdag, hihi

kinda true

go left.

ska inte säga för mycket. och peppar peppar, typ. men jag känner mig piggare i huvudet idag :):):) men foten gör lite ondare

never too late.

true.

the most memorable people in your life will be the ones who loved you when you weren't very lovable.

blir frustrerad



blir så förbannad över att vara handikappad. kan inte göra nånting av det jag vill.

nu till något roligare än sjukhus



klickade runt lite och hittade in till denna tjej :) kolla vilka grymma mästerverk hon gör!
http://josefinastartor.blogspot.com/

6 timmar på akuten igår igen.

i måndags var det skit. hade så jävla ont i foten så jag bara låg och bölade igen. och inte en värktablett hjälpte nånting. och foten såg ut som en handboll istället för en tennisboll.... och jag hade ett blått streck över hela foten. jag fick ännu mer panik när jag såg det. ni vet sånt här blodstreck när man får en propp? fyfan..


inte nog med det så kom huvudvärken farandes i snabbaste farten..kunde inte ha ljust runt omkring mig och kunde varken sitta eller ligga med nacken. hade inget av dessa blivit bättre sen i lördags så skulle vi åka in till sjukhuset igen. så mamma ringer in och får skäll av läkaren när hon nämner huvudvärken....ÅK IN PÅ EN GÅNG!!


far in till sjukhuset och blir undersökt. dom kollar synen, nacken, huvudet, blodtryck och pulsen. sen skickas jag in på ett rum. väntar ca 2 timmar sen kommer läkaren. då har dom kollat synen, nacken, huvudet, blodtryck och pulsen en gång till redan. läkaren var världens bästa och var hur noggrann som helst. väntar ca en timme och då kommer dom igen och kollar synen, nacken, huvudet, blodtryck och pulsen.... efter 40 minuter till..


sen får jag åka upp på röntgen. en vanlig fot/ben röntgen. sen en hals/nack röntgen i nån ny maskin. sen en ct som kollade hjärnan.... skitläskigt. läkarna sa ingenting om varför. eller jo, dom trodde att jag hade en blödning i hjärnan och alla var arga eftersom dom inte kollade huvudet nånting i lördags. bara fotfan. och när man ramlar så är huvudet det viktigaste man måste kolla.. så med en nipprig mamma bredvid mig som fatade nåtnting fattade jag själv ingenting i sängen.


efter röntgen får jag åka ner igen och in på ett barnrum, men blir utkastade igen, för det kommer en sjuk bebis. vi får åka in i ett gyn-rum, men blir utkastade för det kommer en kvinna som har fått missfall. vi blir ståendes i korridoren istället... sen får vi komma in och stå i ett övervakningsrum... inte lite vilsen man var efter allt det där. och det var ljust och jävlgigt och det tröck som fan bakom mina ögon. hade en filt över hela kroppen. ligger på samma ställe i ca 2 timmar...... då har dom kollat synen, nacken, huvudet, blodtryck och pulsen 2 gånger till.. jag fattade inte riktigt varför....?


sen kommer äntligen läkaren och talar om att det inte är något av i benet. och ingenting är fel i nacken eller huvudet. åååh, vad skönt. MEN.........han vill att en läkare från infektion ska komma ner och kolla på mig. EH, VARFÖR? jo... för dom tror att jag kan ha hjärnhinneinflammation.... vi väntar bara en liten stund, det går fort tills han kommer. och det var bra resultat. INGEN hjärnhinneinflammation.


orsaken till huvudvärken, ont i ögonen, ljuskänslig, ont i foten och nacken och knappt någon känsel i händerna och huvudet är pga att jag har fått en ordentlig hjärnskakning. ledband och muskelfästen är av i benet. då mår man inte okej. mamma hade tårar i ögongen när vi äntligen fick åka hem. pressen släppte rätt rejält, för helst vill man att det ska vara nånting när man har ont, så man kan hjälpa det. men att få något besked man inte vill höra är skönt att slippa. så jag har haft tur att det ''bara'' var detta som har hänt.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


varken läkare i lördags, ambulans eller polis har skött sitt jobb. jag kommer ihåg allt kring händelsen men inte själva händelsen. och jag vet inte hur jag har kommit in till sjukhuset förns nu efter att minnet kommit tillbaka. men jag kom inte ihåg det igår på sjukhuset.. och det finns ingen information från någon, det är inte en rapport skriven så ingen vet egentligen vad som har hänt. nonchallanta jävla idioter är vissa. klarar dom inte av jobbet dom har, då ska dom fan byta. det handlar inte om att inte lyckats sälja ett par jeans eller några hårspännen. det handlar om att visa människor respekt och ta hand om liv. man ska aldrig säga tänkt om. men tänk om...?

äckligt inlägg kanske.

med tanke på hjärnskakningen så fick jag inte behålla nåt jag åt igår. det gick kanske en halvtimme emellan så fick hinken komma fram. och vad åt jag? en zoo-apa, ett glas vatten, en sked päronyougurt och en halv skiva kassler. så det kom inte mycket heller.

buuu
men idag fick jag i mig lite nudlar, en flaska vatten, värkmediciner och nu ska lars laga ugnspannkaka så får vi hoppas att jag får i mig en liten bit.

jag som hatar att kräkas. jag gör inte det när jag har magsjuka, typ.

min lördag slutade på akuten.

började på jobbet, hem och duscha, krångla lite med tomatsås, kom fram till kollegorna, åt god mat och skrattade massor, drack vin och åkte och bowlade.

gick hem till jonas på en eftergrogg, sen skulle vi trava mot stan. men jag hann inte med dom. jag satt kvar utanför. ville jag sitta kvar eller lämnade ni mig?

han bor nere vid gymmet typ, på sveatorget i borlänge. efter att jag rest mig är det svart. tills jag kommer upp till bolanchekön på stan...det är en bit att gå.. jag ser mig själv som att jag släpar benet efter mig av pain, ni vet som en film? fick en hjärnskakning när jag ramlade därför är minnet borta.

min telefon funkar inte, så jag tror att det var därför jag satt kvar där nere först. jag kommer iallafall inte i i den och ber någon i krogkön hjälpa mig att ringa. polisen kommer fram och frågar tusen frågor...jag har brytit foten!!!! skriker jag. dom plockar med mig i polisbilen i väntan på ambulansen.... sen lyfter dom över mig i ambulansen och vi åker in mot akuten... dom tvingar mig att ha skon på mig fortfarande... det gör så jävla ont! dom bad mig rabbla mitt personnummer flera gånger och hon frågade hela tiden om jag var vaken där bak...

mamma, lars och marika var redan på akuten när jag kom in ♥ jag hade bett polisen ringa mamma eftersom jag inte lyckats själv

får komma in på ett rum, sen åka upp på röntgen.. har så jääävla ont så dom frågar om jag vill ha smärtstillande. dum fråga??? så kör dom in en morfinspruta i magen på mig. tur jag hade druckit lite vin. jag hatar sprutor!!! suraste kärringen till syster som springer runt och är yr, min fot ser ut som en handboll men hon vill sätta gips på mitt knä? hon bara spottar och fräser..tur jag hade så ont, hade hade jag nog skällt ut henne. varför ska hon ha ett sånt jobb om hon inte kan koppla bort det jobbiga? buu. 

jaja, inget i benet var av iallafall. kom hem från akuten 06 på morgonen.. men jag har fått muskelfästerna förstörda, och pajjade ledband från knät till foten. gul och blå och har stödskena som gör apont!! kan inte gå, stödja eller röra foten. ska gå på kryckor och vara sjukskriven i minst 2 veckor..... tack och bock. fan vad onödigt. ;(


detta gör förjävla ont.


trasiga ledband och muskelfästen....kryckor och stödskena i minst 2 veckor. det suger.

saknar min lillplutt

don't be a drag just be a queen

If you think back and replay your year, if it doesn’t bring you tears either of joy or sadness, consider it wasted.

frågestund.

. VAD HETER DU?
amanda


2. VAD ÄR DET FÖR FÄRG PÅ BYXORNA DU HAR PÅ DIG?
svarta


3. VAD LYSSNAR DU PÅ JUST NU?
en tjej som vill operera brösten på teven

4. VAD GJORDE DU IGÅR KVÄLL?
var på gymmet

5. VAD VAR DET SISTA DU ÅT?
popcorn


6. HUR ÄR VÄDRET HOS DIG JUST NU?
mörkt


7. DEN SISTA DU PRATADE I TELEFONEN MED?
mamma


8. HUR MÅR DU IDAG?
som en påse skit


9. FAVORIT ALKOHOLBASERAD DRYCK?
vin är fint


10. HÅRFÄRG?
blondie


11. ÖGONFÄRG?
blue


12. SYSKON Å DERAS ÅLDER?
philip, 13


13. SENASTE FILMEN DU SÅG?
burlesque


14. FAVORITLÅT(ar)?
nåt med dunk i


15. SOMMAR ELLER VINTER?
sommar, helst året om


16. KRAMAR ELLER KYSSAR?
kramar


17. FÖRHÅLLANDE ELLER ONE-NIGHT STANDS?
förhållande


18. ÄR DU ROMANTISK?
ja, ibland


19. SER DU DIG SJÄLV SOM LYCKLIG!?
jäpp


20. VAD ÄR DET PINSAMMASTE DU GJORT?
det man inte minns har aldrig hänt


21. VAD ÄR KLOCKAN NÄR DU SVARAR PÅ DENNA FRÅGA?
29:09


22. VAD ÄR DET ROLIGASTE DU VET?
tycker det är roligt att umgås med glada människor


23. VAD SKA DU GÖRA NU?
snart gå och sova


24. DEN VIKTIGASTE EGENSKAPEN HOS EN POJK/FLICKVÄN?
ärlighet


25. BÄSTA SEXSTÄLLNING?
spelar ingen roll, pang på


26. SJUKASTE SEXMINNET?
får ni inte veta


27. OM DU FICK EN MILLE, VAD SKULLE DU FÖRST GÖRA FÖR DEM?
betala av lånet


28. FAVORIT GENRE I FILMER?
komedi


29. VAD TÄNKER DU PÅ NU?
allt mellan himmel och jord. det bah snurrar


30. VAD SKULLE DU ALDRIG KLARA DIG UTAN?
dom nära och kära. choklad


31. VEM/VILKEN PERSON BETYDER MEST FÖR JUST DIG?
min familj.


32. OM DU VISSTE ATT DU HADE EN DAG KVAR ATT LEVA, VAD SKULLE DU GÖRA DEN DAGEN?
nåt jag aldrig vågat gjort


33. DIN FAVORIT KROPPSDEL?
my eyes


34. HAR DU NÅN GÅNG UNDER ETT SAMTAL FRÅGAT DEJ SJÄLV, HUR SER HAN/HON UT NAKEN?
haha, ja


35. VAD SKULLE DU GÖRA OM DU INSÅG ATT DU JUST GJORT DITT LIVS STÖRSTA MISSTAG?
''ångra aldrig nånting, som en gång fått dig att le''


36. VAD SKULLE DU GÖRA OM DIN BÄSTA KOMPIS MÅDDE DÅLIGT?
vara där


37. PARTY ALL NIGHT LONG ELLER MYSIG HEMMAKVÄLL MED NÅGON DU TYCKER OM?
party på helgen. mys på vardagen


38. HAR DU POJKVÄN/FLICKVÄN?
inget av dom

idag är ingen bra dag. skulle inte vilja vara i min närhet just nu.

.

RSS 2.0