katt eller räv

skulle köpa mig den här idag och sätta på min väska för att få den lite mer mysigt. jag frågade Sarah vad hon tyckte: ''rätt söt! men det ser ut som du har en katt i väskan!'' haha ajdå det vill vi ju inte att folk ska tro

helgens festligheter

på fredag blir det modevisning i Romme äntligen igång igen!! mingel middag modevisning bh skola fest och brud kläder damkläder smink hår skönhet och massa trevligheter! och på lördag blir det klassfest med gamla klass 6b! hoppas alla kan komma :) var ju några år sen haha

wanna dance with somebody like you

lagat mat och matlåda, diskat upp hon och en maskin, betalat räkningar, pluggat och nyss duschat. och före det jobbat från 9 imorse.. bra gjort där jag!

ullared

japp! 2 veckor kvar, sen åker jag och sofia ner till andrea och hälsar även på här!! wihooo

happy feet

vilken tycker ni ska pryda min fot??! jag kaan inte bestämma mig...

måndag morgon

Och jag provar att mobilblogga lite, för jag vill inte kliva ur sängen idag..

löningsfirande

jag har gått över till den mörka sidan........jag har bytt upp mig till en iphone. en vit. fin sak.

blää

sprängande huvudvärk....påväg mot feber....ja men det är väl klart! har en ledig dag imorgon ju

hemma hos mig.

det jag tycker om hemma hos mig i inredningsväg är - vitt, gammalt, levande ljus, orkidéer, svart, nytt, glas, silver, stilrent, mysigt, enkelt, personligt, foton, dala hästar, marilyn monroe och tyger. väldigt blandat - men väldigt mig.

och hade jag nu haft en vitmålad träsoffa i köket iklädd i ljusgrå fusk-fårpäls, så hade dessa kuddar gärna fått pryda där

fint i juletid


dessa fantastiska kan få flytta in hos mig under juletid.

myskläder.

jag är och har alltid varit en typisk myskläder-tjej. sliter av mig bh och allt obehagligt direkt jag kommer innanför dörren och kryper i något skönt. (typ detta ovanför hade varit grymt precis nu, och resten av hösten också) och egentligen gillar jag inte jeans, fast jag jobbar i en jeansbutik. det är typ det värsta jag vet - trångt och obehagligt. skulle helst vilja springa runt i min coach-dress eller adidas-dress dagligen, men det går ju inte. så helst skulle jag bära ett par leggins/strumpbyxor, en snygg tunika/klänning, något stickat och boots. fast ett par riktigt sköna jeans med mycket stretch och en enkel t-shirt kan vara helt ok.
bilder från h&m.com

dagens favoriter

h&m har shaped up!! gud vad jag älskar höstnyheterna som trillar in! dagens favoriter är dessa
jag är svag för h&m när det gäller allt ♥ det är en sak som är säker

fint från h&m

armband 79,50:- halsband 99:-

söndag.

söndag - och jag sitter på jobbet och hinkar kaffe inför några timmars jobb!


var ut nykter på krogen igår - vilket inte var igår man var nykter på krogen, hähä. märkte iallafall hur otroligt fokuserad jag blev på alla som var onyktra. jag kollade hur dom dansade, vilka dom pratade med, hur dom kollade på mig, undrade vad dom tänkte, störde mig som fan på hur mycket glas det fastnade under skorna..kollade hur stressade bartenderna var över fulla människor som skriker på dom, hur ofräscha toaletterna egentligen är, och hur garderobspersonalen är förbannat otrevliga, fick mig ett gott skratt åt en utkastad kille som skulle disskutera med vakten, hur flickvännen blir förbannad när pojkvännen dansar lite för nära hennes kompis och ger igen genom att dansa ännu närmare med hans kompis, fastnade faktiskt med blicken på en het karl. men jag gick även runt och bara log åt tillvaron med min finaste vän!! (som förövrigt också log hela kvällen)

busy woman

såhär ser mina mornar/kvällar/nätter ut. när jag inte sitter här, sitter jag med öronsnäckor i öronen framför en dator, kör bil eller är på jobbet. världens osocialaste typ. fast har faktiskt varit ut en sväng idag mellan allt plugg. först med mamsing! och nu på kvällen med sarah. lite annat att tänka på kan behövas en liten stund. men nu jäklar ska det bli skönt att få det klart! håll alla tummar för ett roligt besked snart!! goooonatt

ny favoritdoft

ny favoritdoft på detta ljus från http://www.solblommanmode.se/
lavendel-lime

höstmys på officerssalongen


några frågor eller funderingar, eller vill du boka biljetter? det är bara att höra av sig :)

puss och kram, ses på stan!

ikväll sticker vi iväg och firar en vän en stund! sedan sticker vi på årets sista kräftskiva. tror det blir grymt :)

finfina turkosa

hallå där!
idag har jag varit lite effektiv på min lediga dag (som alltid, haha) först var det personalmöte 8.30 i falun, gick några ärenden, vidare till körskolan och gjorde ett prov. check! satt sedan där i tre timmar innan jag gick hem och lagade lite mat. eller det blev rester från igår... sen fortsatte jag plugga hemma och slängde i tvätt och disk och bakade en kladdkaka! hittade den här fina turkosa bakformen i silikon från ikea här om dagen, den hade jag gärna bakat i idag :) urgullig, fint med färg och toppen med silikon så det lossnar ordentligt! 

nu ska jag fixa lite till tills sarah kommer från frissan och vi ska till kupolen!

I

buu. jag har varit sämst idag. i'll be back tomorrow! godnatt ♥

svart skinn & ..

gillar! från hm home

favoriter från kappahls nya kollektion.


kappahl.se

jag gillar den rå grå.

skulle kunna smyga runt i dte här den närmaste tiden. med en stor halsduk, skinnjacka och en termosmugg. är typ nästan nämnligen beroende av kaffe eller thé. stekhett!

mysigaste plädarna.

dessa underbara kommer från hm home! skulle passa fint i min gråa ektorp soffa från ikea.
en tidig julklapp till mig själv kanske?

höstens bästa - levande ljus

finaste ljusen från hm home! undrar hur dom luktar... eller strunt samma. dom får gärna bo hos mig ändå.

höst-fint på jc

gillar cardigan'en som tusan. älskar fickorna fram och patch'arna på armbågarna.
likaså camel-färgen. kommer ifrån jc, 399:- jeansen kommer också därifrån, cr pep! 499:-

så jävla konstig egentligen.

kan ju inte bestämma mig. har provat mig fram men jag tycker inte att det passar mig själv att skriva ord med stor bokstav i början. jag tycker det är så himla fult här hos mig. eller vart jag är skriver det. skulle helst skriva det överallt. och speciellt mitt namn. eller namn överhuvudtaget. 

Amanda - amanda
Orvar - orvar
Rut - rut
Kerstn - kerstin
Olivia - olivia
Hej - hej
Du - du
Vindruvor - vindruvor
Bil - bil
Party - paaaaarty
Jag har en fin lägenhet - jag har en fin lägenhet


ser ni? jag tycker det är så mycket snyggare med små bokstäver. jag vet att jag är puckad, inte alla getter hemma, inte alla bestick i lådan, några hästar på grönbete, hissen går inte riktigt ända upp....men sån är jag! hä hä hä 

a little bit true.

you're a goldie and I know it.


haft en bra dag på jobbet och en mysig kväll! nu ska jag göra kväller för jobb imorn igen. sov gott ♥

a little bit new.



ny header! kändes som det var dags.. ny frilla. ny årstid. ny jag. 
högerklicka och ''uppdatera'' eller ''hämta igen'' om ni inte ser den.

by women for women.



lånade en bild från alexandrastyle.blogg.se. hon har bloggat om kappahls nya kollektion - by women for women. ser ju riktigt smaskigt ut det mesta ju! och kul att just kappahl poppar upp sig lite tycker jag. ska bli spännande att se!

just my humor

always always always believe in yourself.

godmorgon! :)

solen skiner ute, jag har duschat och gjort fin-frukost! ni vet kaffe, ägg och bacon, rostat bröd, kiwi, juice. ja men you name it!...och klockan är endast 9! och vi var ut igår! och jag är inte ens ledig idag, utan jag ska till jobbet om någon timme! fan vad jag är bra. (lite egoboost såhär på morgonkvisten)


bästa juicen för magen och så himla god.

The best part of my life.

Sticker till brudarna nu efter att ha haft bästaste mormor&morfar här på fika! ♥
Tänker ha en grym kväll, hoppas ni har samma tanke! Puss


Tonight we're gonna shake our booothies

dags att göra mig redo inför kvällen, taggar till med ett glas vin och the voice webbradio

You spin my head right round

Sitter på jobbet och smaskar i mig morotskaka som johanna köpte igår! mmmmm... Ska snart göra ett ryck igen så klockan tickar på, så jag kan åka hem och dricka vin med snygga brudar! :) 



Bär idag mina favoritjeans från Crocker Pep! 499:- ett riktigt kap!!!

You're sexy and I know it

Har haft fina vänner på tacos här ikväll! Nu är dom och roar sig och dricker öl på stan, men jag ska kliva upp och jobba imorn, så kikar en film och tidig kväll väntar! Laddar tills imorn ;)
Hoppas ni har en fin fredag! Puss

I love rock n' roll

Sprang in på systemet en snabbis och köpte en låda guntrum! Mmmmm denna helg ska vi mumsa i oss göttit och dansa skorna av oss!

Btw, Jc i Falun kan vara den bästa butiken!!! grymma vi är!!!

Let's go working!

sticker till jobbet om stund, efter en legihet på 3 dagar! har kännts som jag har skolkat, eller gjort nåt dumt. har kännts helfel att inte vara där på så många dagar, haha. men nu går jag på 6 dagar på raken iallafall! när alla ser fram emot helg kliver jag på jobb! - i min nya tröja från jc! 199:- och min nya frippa!! hihi

I got a new haristyle! And I love it.

är superduper nöjd med nya frippan! tusen tack duktiga fina jolina!!!!!!

.

RSS 2.0