önskar alla sweet dreams


det har varit en skön dag med mycket med ändå inte mycket att göra. jag har fått mycket uträttat men ändå har jag inte gjort nånting. kanske känns så för att jag gjorde klart en grej till i skolan. tummen upp! mamma har fixat in en till tjej på PXC, och hon är ingen mindre än fredriks syster, maria, tufft. martin har fått hem crossen och han är lycklig som ett barn. jag är ledig imorn och resten av veckan. och planer inför imorn har inte kommit längre än till, ''jag vet inte, vad vill du göra?''
:)

med det lilla korta säger jag godntt och önskar alla sweet dreams

älskar älskar


köpte även denna hatt för 50kr, som jag också länge letat efter! känns som jag får tag i det jag vill och allt går min väg, men peppar pappar nu tog jag i trä.. jag ska nog inte säga för mycket

love, mandy ♥

är super_nöjd


marinblå klänning i 70tals/skepps stuk 35kr
korset som hänger på mitt halsband 12kr

klänning med innerklänning jag tänkte ha på examen, 35kr

en långkjol jag ville göra till klänning, men fick inte över den över tuttarna, så jag...

tog bort dragkedjan bak, och gjorde snörning fram :)

en långkjol för 35kr är nu en kortklänning

äntilgen!!!!!!!! hittade jag mina fula enkla 501 levis jeans för 60kr och gjorde shorts av

blev precis som jag hade tänkt mig! att dom är lite hängiga här och där och måste ha skärp för att få dom i midjan.


super_nöjd
LOVE, ∂

jag älskar när jag kan shoppa


resten av eftermiddan ägnades åt att gå på pärlan och fynda lite såklart! jag älskar när jag kan shoppa

början av dagen


var och ombesikta mammas bil imorse, vänster spindelled skulle kollas! men morfar hade ju bytt den, så det var klockrent, bara att tuta och köra! ;) sen åkte vi till biltema och köpte crosshandskar... för älsklingen får ju hem sin lilla leksak ikväll, haha. som en liten unge blir han igen, sötaste i världen!!! sen svängde vi förbi vid tattoon, men hon hade inte målat klart sista delen, så på tisdag ska hon rita den direkt på armen istället så blire enklare. nervous girl i am. sen drog jag vidare till skolan och gjorde det där förbannade talet.. och det gick ju bra, faktiskt. pratade 5.30 minuter, och det vart väl mellan g-vg iaf. nöjd tjej där. sen blev det donk med eme och martini! love you.

puss!

här kommer godisarna!

här kommer godisarna jag köpte igår!
stentvättad jeansskjorta 20kr
söt liten beige väska 5kr
röda korset, borlänge

shopoholic


vi var ju in till stan och lunchade, thaien vart det :) och då på hemvägen så sprang jag in på röda korset för att kolla efter ett träd. men dom hade inga träd så då fick jag lov att handla lite annat smått. ni får se senare vad det är för  mysigt

en ny liten favorit


en ny liten favorit (den svarta är även himla smakfull)

missis rosa


köpte en lykta för nån vecka sen som legat i ms bil sen dess. men fick hem den igår, så slängde upp den i fönstret.
snygg va? missis rosa

en vecka kvar nu



sitter och trycker lite som jag fick av älskling när han var på kryssning. att han hann tänka på mig är ju lite underligt med tanke på vad dom var med om, haha. men sööööööööt dårå
samtidigt som jag gör det pluggar jag som en iddi. jag gjorde inte klart talet imorse, så sitter med det nu. och jäklar vad jag skriver, får nästan kramp. nej, det får jag inte, för jag kan ju skriva här. haha. men jag har iaf skrivit halva talet! och det är skönt.

men ännu skönare är att vi är lediga imorn. bara in och göra talet at 1 o'clock! och efter det slänga en kik på tattooon, fårse om hon har ritat ena delen. vilket hon borde. för det är BARA EN VECKA KVAR NU!!!!!!!!! :D:D

tjing

fan vad jag kan!

haloooo!
sitter här i min ensamhet, inte en själ är hemma. eller jo, katterna. men ibland är dom inte så roliga och prata med, haha. är hemma idag pga en sjujävla migrän imorse, vilket är lite bättre nu, men inte helt bra. frustrerande tycker jag när vi bara hade kortdag och allt. men nu får jag iaf sista chansen att göra klart mitt argumentations tal. visst låter det skoj? näej. det gör ju inte det. men det är nog bäst jag sätter fart, för sen ska vi iväg och handla och då vet jag att jag inte kommer få nåting gjort.
för det fick jag ju inte igår heller, för då städade jag ju rummer hela dagen, blev inte klar förens halv elva. men då var det så fint, luktade så gott och det var rensat och garderoben var fixat. fan vad jag kan! nu får alla kläderna plats ju ;)

det var som jag trodde, mamma messa nyss och hon tyckte vi skulle åka in och käka lunch i stan och handla mat. så nu måste jag sätta igång på riktigt!

puss! ∂

duktig tjej, jag

saved a little big bi today

tvättar, städar pch pluggar med en galen huvudvärk idag. vilket jag även hade i helgen. jobbade inte, så nu ligger nog brudarna bra till i säljtävlningen ;) men fy stan vilken jäkla huvudvärk jag hade. och inte äre roligt med kräk heller. vart nog migrän där. grillade lite hos martin i lördag, med martin x2, anna, emli och johan, men fick åka hem såklart. suck. igår grillade vi ockå efter att ha slappat hela dan. det var mysigt och mams blev superglad när maten stog på bordet, vilket den ofta gör när hon kom hem. :) duktig tjej, jag.

puss hörrni. ∂

nöjd tjej


tidigare i veckan hann jag med lite shopping också
tygskor från skohuset, 99kr (hittade äntligen nya tygskor som satt som ett smäck efter jag offrat mina som kutat runt 2 år på p&l. jag var värd ett par nya!)
skjorta från h&m, 98kr
parfym calvin klein, 439kr. (luktar precis som min gamla puma parfym som jag suktat efter, men den har ju försvunnit så det var ju värsta lyckan :)
silverfärgade leggins, jeans factory 100kr (som jag även suktat efter sen dom först kom in i butik och kostade 699kr. men nu hängde dom på fyndastället för 100kr!!!! tom billigare än gina ;)

nöjd tjej! ∂

som ett barn på julafton

hoppsan! nu har hela helgen gått och jag har bara gjort massa bra :)

fredagen bestog ju av en överraskning, och det kan jag tala om att det var det verkligen, för jag hade aldrig kunna tänka mig det :) dom hämtade mig kvart över sex, då vi gled vidare mot falun. upp på regementet och satt där och väntade på resten av sällskapet.. sen gick vi iaf in på dalasalen där det var uppdukat med en massa bord framför en rätt stor scen. en stor skylt i ingångegn om vad kvällen skulle handla om missade jag såklart, så satt som ett barn på julafton vid bordet och visste inte vad som skulle ske. men jag hittade på menyn där det stog ;)




magnus bäcklund som sjöng tom jones låtar, 3-rätters middag med vin och  världens godaste mat, och bästa sällskapet! kunde inte ha blivit bättre, sen, födelsedagspresent :) thanks again!

Love, ∂ ♥

mycket trevligt

det blev som jag trodde igår att det blev desperata! men innan en lång skön dusch efter dagens slit.. har precis duschat nu igen efter en till dags slit. man blir så himla skitig, haha. så nu slog jag ner mig här för att få tillbaka matlustane. vart så himlaillamående helt plötsligt :( sen ska jag fixas mig och sen kommer dom och hämtar mig. vet inte riktigt vad man ska ha på sig heller när man inte får veta vart man ska.. men trevligt ska det bli att komma iväg och göra nåt. speciellt med hela familjen :) imorn blire till att jobba en sväng, sen blire nog utgång på s2. ska bara fixa in emelie. mycket trevlig, längesen nu, eftersom jag fick åka hem förra gången...

jag ska berätta sen vad jag har gjort ikväll. för ni är nog lite nyfikna som jag :D
puss, manda ♥

stackars

förresten! jag kastade nyss ut katten..... för jag kan inte, jag vägrar, fan va äckligt.
han har fått sin 3e färsting bara iår!!! stackars

somnar i soffan



hallooo!
är helt slut.. slänge ner mig här en sväng före en tidig sängdags! vilket jag är galet värd.
det började med snickring imorse, som var himla soft. dock jobbade vi som idioter för vi skulle slå treorna, vilket jag tror vi gjorde. för imorn äre inte så mycket kvar vi kan göra eftersom det inte finns några gångjärn kvar.. go affären! sen åkte jag hem efter en het promenad till bussen, hoppade av i romme för att åka vidare därifrån med pluttis hem. han släppte av mig vid ica där jag sprang in och handla lite åt mamsen. sen åkte vi hem, och väl hemma fick jag nå ryck och skulle ut och springa, men jag ångrade mig när jag insåg hur varmt det var, haha. så jag packade ihop underkläderna och bar ut alla tunga väskor i bilen åt mamma. sen åkte hon, då kom mormor&morfar förbi en sväng. men dom åkte lika snabbt igen, så då satte jag igång med städning.

så ringer mamma: ''hej, kan du gå ut med nellie? lotta ska på möte..''
ja visst, sa jag. för jag hade ju ändå tänkt att ut och kuta, så då fick jag nu en anledning också :)
så jag cykla upp till lotta och hämtade hunden, så himla snäll hund. fast hon älskar cyklister och släpvagnar, så när det kom såna fick jag hålla hårt i kopplet :) efter 1 timmes peromenad hade philip ringt 3 ggr och undra vart jag va, så jag drog mig hemåt. väl hemma började jag städa igen. fast fick slänga i en tvätt före det, och ta reda på 2 tummellass med ren tv ätt innan det, och se til att bror duschade, och laga mat, för vi kom ju på att vi var lite hungruga också. haha. så jag slängde ihop lite mat, panerad fisk, mos & hollandie. mumma!

sen drog jag upp mot mammas rum vilket såg ut som ett slagfält, inte bara mitt, haha. jag städae hennes garderob och hängde upp och om alla kläderna så hon hittar (hon frågar alltid mig var hon har allt) haha. men nu ska det nog gå bra. sen slängde jag ut hennes sängkläder, vilket tar sin lilla tid när hon har en stor dubbelsäng med 8 kuddar och 2 täcken och överkast och allt jox som ligger uppepå :) men nu är det fräsch och fint och luktar gott, och jag tror mammut kommer sova riktigt gott inatt.

jag med hoppas jag. men jag kom precis på att jag har ett inspelat desperate på boxern, så jag kanske drar igång det och somnar i soffan tills mor kommer.

Love ♥

fy fan vad underbart!!

halooooooooo :)
sitter i skolan och ska snart gå och käka.. jag ochs emelie såklart. vi sitter ihop nu för tiden känns det som. inte för att det gör nåt, men. haha. tokunge.
prov hade vi idag också, och jag skrev och jag skrev så jag hopppas jag klarara det iaf, men man vet ju inte eftersom man måste skriva typ tusen grejer på varej fråga. men det är bara att hålla tummarna. det gjorde jag då med matten, och den klarade jag ju så det var ju skönt. och byggteoriprovet har vi gjort också. skönt med några avcheckningar på skolistan iaf!

ska iväg och jobba sen också för att therese och johanna är i sthlm, och tessan på sjukhuset. och då kan ju inte lisa jobba själv, så jag drar in och håller henner sällskap och säljer lite jeans! gött mos

städade mitt rum igår, och fixade min garderob så jag får plats med alla kläder. för dom ligger mest på golvet där hemma, och mamma tycker inte det är så roligt. inte jag heller, och speciellt inte martin eftersom han alltid hittar nåt mysigt att kliva på, haha. men nu blire fint som snus och kläderna hänger i sin prdning och golvet blir fritt!

imorn äre dags för bygget för p&l. eller det börjar imorn, och kommer hålla på minst 2 veckor. och det blur ju galet skönt att få göra nåt roligt, plus att det är nere vid murarna, så man blir ju inte ensam och folk vet iaf vad jag heter! haha. fan va fint, eller vad säger du emelie med en betalt biljett till. och bara för det längtar man ju inte mindre till i sommar heller! fy fan vad underbart!!

nu ska vi käka, sen gå på matte!
puss. ∂

som sagt.

helgen har vart bra. tog det mest lugnt på fredagn, tevemys på kvällen, sen till martin och sova där, för han skjutsa mig till jobbet. sen drog han på kryssning med grabbarna. lovisa, sarah och co var också där. johanna var i fjällen. emelie skulle till stockholm, vilket jag inte fattade att hon var hemma. mamma var på kryssning. clara var i fjällen.. tur att jag jobbade så jag hade nånting att göra. haha. dock fanns det inte mycket att göra på jobbet heller, men tur jag har kanon arbetsmates! kanske arbetssyskon kanske. haha. hade då ingen att vara med igår, så det blev en myskväll hos mormor&morfar med teve och såklart fruktsalladen :) sen blev det att sova där. det var flera år sen nu. men fortfarande lika mysigt. och jag tycker det luktar så gott. är fascinerad av dofter. det liksom sätter sig på minnet på nåt vis. så blev det jobb idag igen, sen mat hos m&m. justja, körde med morfis igår också. sjutusen kärringstopp mitt i rondellen.. men jag gav upp och klev ur bilen, haha. men direkt vi kom ur rondellen så kunde jag starta hur bra som helst. typiskt :)

som sagt.
man måste vara rädd om det lilla man har. <3
mandis

med allt annat

nåt annat som är nytt är även en saknad som jag börjar känna är riktigt stark nu. mina gamla kompisar. eller dom fínns ju fortfarande, men vi umgås inte, eller pratar knappt. tycker det är förbannat tråkigt att man inte är rädd om det lilla man har. jag och morfar hade nämnligen en diskussion på 45 minuter om det imorse. och allt stämmer ju. ut med det gamla, in med det nya. jag och mina tusen frågor och funderingar som jag själv ger mig ett bra svar på, tycker jag själv. men man kanske skulle behöva höra det från någon annan ibland, att man inte är bortglömd och att man är lite saknad. fast alla är väl för upptagna med allt annat. iallafall jag är jävligt upptagen för att hinna med, hinner mest bara tänka på det. change, yes.

nytt

min nya jacka, mina nya skor, min nya tröja. himla nöjd!

underbart med nya vårfärger


lite nya shoppingfynd! :)
mina nya snygga stövlar; 149 kr butik i sthlm
gult linne med ansikte, 99kr gina tricot
blått linne, 49kr, h&m
nya bikinin; 79kr/del på gina tricot
randiga bomullströjan, 149kr, gina tricot. den är ju rosa!
genomskinliga lådor från ikea, 99kr

underbart med nya vårfärger

i sommer blir det fler







en mysig tripp med felkörning, långa bilköer, inga skyltar?, mycket skratt och lite shopping.
vi såg en älg som jag tjatat om, haha. bajs låg på gatan, undra om någon hade legt ballar av stål där också :) jag brast iaf ut i asgrav när jag såg bajset ligga där, (bild ovanför, haha). god mat åt ci också, dock så var pojkarna så envisa med att äta där uppe, så dom vart inte mätta och fick betala 25 spänn mer än mig och emelie. haha, osis. vi blev iaf mätta som ni kanske ser, och mumsigt var det ju också. tack för den dan, i sommar blir det fler ;)

helt jävla underbart


äntligen!! först bläddrade hon fram i almanackan: juli.. jag tänkte fan. vad tråkigt. jag vill ju typ göra nn. men sen säger hon: ja, fast den där är ju rätt liten, så vi kan ta det det 5 maj! va? eh, jag mena ja! 5 maj.. det är 20 dagar. gött mos, underbart, fan vad bra det kommer bli. vad är det du ska ha då? jo, jag har ritat lite själv. ah, okej. (jag visar och förklara) hon säger, aha fan va coolt. det kommer bli kanon. kom in om två veckor och kika på den, så behåller jag den, så du kommer få den precis som du vill. för en del har jag ju inte ritat själv. för jag vill inte ha det så spetsigt, utan mjukt och fint med a lots of feelings. för den har ju en stor betydelse, min tattooooooooooo<3

comjacara


happy happy girl

för det har vart toppen!

yes! nu är det klart, fast det blev inte imorn. utan på torsdag! då drar vi till stockholm :) martin, johan, emelie and me! vilket gäng, haha. och skoj kommer bli med en tripp som inte har några krav, bara massa tok. har skissat klart på tattoon nu, så ska jag bara springa in imorn på stan och kika när dom har tid :) galet roligt. emelie, du måste också!



hitta en mysig bild på mina skruttisar också. när dom var sådär små så dom fick plats i en fotölj och två kuddar, just nu bakom mig så ligger dom i en varsin fotölj och kuddarna på golvet, haha. dom fyller snart ett år också, faskien vad tiden går fort nu. har redan gått mer än 4 månader på detta år. men jag klagar inte, för det har vart toppen!

right round now

JUST NU GÖR JAG:
letar efter tågbiljetter ifall det blir stockholm imorn, skulle ju vara himla trevligt
eller så kanske det blir bil om nån annan vill följa med, men det visar sig snart


kikar även på utlandsresa. fyfan vad det skulle vara härligt, det blir snart! men vet inte vart och när bara



och tattoootid. jag tänkte jag skulle ringa och kolla om det finns nån tid åt lilla mig snart, för nu har jag ju bestämt mig vad jag ska ha och vart jag ska ha den och allt, fyfan vad jag är bra, och gud vad jag kommer bli nöjd, speciellt när jag ritat själv. iihii, hoppas det finns tid innan sommarn! håll the thumbs

fick påskmat




igår;
mys i solen, letade efter påskägg, fixade påskägg, glass i torsång, lämnade påskägg, hem och käka påskmat, katten fick påskmat, fix och don, iväg på fest, hem och kika film, nattsmsande utan något svar. besviken idag.

mörkret

när man är mörkrädd. då är man väl rädd för det som finns i mörkret, inte själva mörkret?

och ni är KUNG

123
45
67891011
12
13

girls, nummerlistan är klar och ni är KUNG! tack så länge det varade

glad påsk


glad påsk också mina kära vänner! :)

annars gåre bra NU!

mys igår med älsklingen efter jobbet. var kul att jobba igår, för det fanns så mycket mer att göra än bara gå runt och vika alla jeanshögar tusen gånger. för det kom ju massa varor å grejer som man fick lov att packa upp och greja med :) men nu är jag ledig tills nästa helg. och det ska bli skönt faktiskt. sommarschema fick jag igår också, det var väl mindre kul, eller haha. egentligen inte, det är väl bara för att jag inte är van med att jobba så mycket som jag tycker det kanske, haha. men fyfan jag kommer bli stenrik!! underbart.

ikväll blire iaf utgång, antingen på s2 med sugarplum och nåt mer band, eller så blire flamman och dans ihjäl sig! :) vi får se vad man är sugen på till kvällningen, men det kommer iaf bli galet måna vänner ute ikväll, vilket gör det ännu bättre! men innan någong utgång, så ska jag gå ner och slänga ihop en kladdkaka, för mormor&morfar kommer hit, och andra är här också, men vi ska iaf börja i garaget idag, för nu snarty lär vi ju börja bygga ;) gud vad roligt allt blir! har någonting att se fram emot nu, och det gör våren ännu bättre. är bara träningen som saknas, men annars gåre bra NU!

första dagen på lovet

hur lyckas du?
sur hela dagen, och det blev inte bättre nu.
tack för att jag får sitta hemma själv första dagen på lovet.

i en cool färg

1.  2.
3.  4.

billig shopping idag igen! ja kan ja :)

1. mycket gott, färskt och bra påskgodis, 39,90kr/kg
2. en mycket snygg, kort, rutig kavaj/vårjacka, 60kr
3. en mycket billig, ful, men hel mobil! jag tappade min i golvet så den är paj! fan
(det blev kanske inte så billigt som jag hade trott denna dag. ny mobil?)
4. men sedan ett par snygga converseaktiga skor i en cool färg, 75 kr

♥ ∂

närmare och närmare


änner mer galet är ju att det har vart rån i säter idag.. och inte minst att flyktbilen hittades inte alls hemifrån. och att 2 beväpnade män kan vara var som helst.. och att när vi åkte hem från borlänge idag så stog det 2 polismän i backen med polisbilen som blockerade vägen. plus att dom hade STORA AUTOMATVAPEN i händerna. jag har aldrig sett ett riktigt vapen i verkligehten i hela mitt liv. tyckte det var rätt ballt, ville typ stanna och ta kort, fast mamsi trodde inte dom skulle gilla det ;) haha. aja. scary bary äre iaf med massa knas som bara kommer närmare och närmare. bara hoppas allt ordnar upp sig!

känns galet tror jag


inge roligt alls med regn! men jag tycker iaf att det är skönare att se lite regn än mer snö så jag ska ju inte klaga. för lov har vi nu också, jobb imorn och jobb resten av veckan, men inte på jc, för då ska vi fixa garaget och öppna butik! underbart roligt, vilket äventyr känns de som! :) haha. nej men det ska iaf bli en nystart, och det är väl mest det som känns galet tror jag..

tar jag påsklov

gud vad jag är skoltrött! tur att om ca 17, 45 minuter tar jag påsklov!

finally



min nya superduper snygga kavaj! finally :)

but i love them anyway

underbart med sol, särme och vår!
varit ute och kört en sväng, och svängde då förbi torsångs cafe och käka glass! att sitta i torsång och äta glass och njuta av solen och utsikten, det är underbart för mamma. och för mig äre väl heller itne så dumt, men det var lite blåsigt idag. fryslort jag är! haha. fräsha katter har vi nu när det är vår också. gustav springer mest runt och myser, men musse (mimmi) kom med en fågel i munnen.. blää. men det syndes riktigt på han att han var tokstolt! nog för att det mest är honkatter som gör det.. så jag tror strongt på att det är en hona, eller skulle iaf ha blivit en sån, men blev lite missbildad på vägen. haha. but i love them anyway

tills vi börjar



även roat oss med massa galna klipp! för nu är det bara ca 30 minuter kvar tills vi börjar :)

lite ögongodis då

gud vad underbart!
att komma till skolan och inte ha någon lektion förens om två timmar, så man hade kunnat varit hemma och sovit tills dess, men icke! så nu sitter man här som en john blund och är lite småirriterad..
men jag får väl stoppa i mig lite ögongodis då:


det gör ju inte saken värre

superrolig söndag!
underbart med en dag som har vart super! stressig, men super. vaknade hos en mysig älskling som snabbt skjusade hem mig, för var tvungen att slänga mig i duschen och krulla håret. sen kom mamma och hämta mig, så drog vi ner till lokalen där vi fixade klart alltid. och sen var det dags! modevisning numero uno! och den gick kalasbra och alla nappade, helst på den fräcka baddräkten jag flasha :) sen käka vi paj emellan efter den första, rast en timme, gud så skönt!, men tjopp så var det dags för numore dos! och den gick lika bra den med med baddräkter och allt vad det erbjöd! bilder osv kommer sen..

för nu ska jag på bio med claris, martin och johan! fast and the furious! okejdå tänkte jag, för han är ju bara så jävla snygg. och att dom har bilar som går som bara fan så gör det ju inte saken värre ;) see ya

♥ ∂

ni är klockrena

utan anledning, men stor eloge till mina galna vänner! ni är klockrena!!

saturday night live

eller så live ären väl inte, men det är ju lite liv iallafall. efter att ha varit trött och sliten efter stugan igår
men lycklig efter min shopping för inga pengar alls, och jag äntligen hittat kavajen

så har det blivit mys i solen, tacos, hårfärgning, nagelfix och skyltning inför imorn
imorn äre ju faktskt så att det är modevisning igen, våran egen! åh, va roligt det ska bli och hoppas det regnar så det kommer tokmycket folk! haha. dock tror jag inte det med tanke på dagens väder men hoppet finns här!

mina KUNG-vänner






fun night last night, förutom att jag hade ont i magen som ett jävla as, så det var ner i badtunnan kanske 30 min, sen ur igen och in och kura ner mig i fotöljen, och sedan mot sängen. runt 03.45 tror jag pojkarna kom in och la sig. jag tror jag vet var det magonda kom ifrån, och det var från att jag inte hade gått på toaletten på 13 timmar.... det är kinda crazy!! men nu är det bra när jag är hemma igen med riktigt toalett =) annars bestod kvällen av spel, mys, öl, grillning, bus och candy. det bästa med hela kvällen var mina KUNG-vänner jag hade sällskap med!

♥ ∂

kommer inte kunna simma

fyfan i helvete vad jag är helt jävla sprängd i huvudet. jag blir så förbannad på mig själv. fattar inte hur jag har lyckats med detta. eller jo jag vet precis examt. men varför? vill inte erkänna det för mig själv..  vad jag skäms. om svaret jag får imorgon det jag fasar. då hälsar jag på sjögrädset igen och antagligen kommer jag inte kunna simma. när jag äntligen kommit till fåglarna en sväng. fan för mig. idioto.

sug balle

KUNG





KUNG vänner jag har!
♥ ∂

heavens on fire

är hos lobajs och är galet ↓
peppe peppe peppe peppe peppe

love my girls

jag är galet peppe!

utgång ikväll och jag är galet peppe!
och jag tror fan alla mina underbaringar ska meeeeeeeeeeed :D:D:D:D
i like

♥ ∂

.

RSS 2.0