g o t t n y t t å r


G O T T   N Y T T   Å R ,   G O D I S A R !
ha en superavslutning på detta år ♥


lite jul

och om några minuter


...närmare bestämt 19! så lämnar mina kära vän j just den åldern! GRATTIS BABY du är great ♥

dan före dan...

sovit rätt länge, bokat klipp&färgtid till det här svintot jag har på huvudet, ordnat med dom sista julisarna genom att spenderat en heldag på kupolen och stan, fram och tillbaka, men nu tror jag att jag har allt! kommit hem och slagit in julisarna, griljerat skinka, lyssnat på julkonsert på teven, innan den slockna, som jag sen fick igång, då blev det hårdmackis med skinka och mums till 2 julfilmer. jag gillar att det är avslappnat och ingen hysteri i år för denna jul. för jag har haft noll koll på allt och inte haft en julkänsla alls. men imorn blir det jobba heldag och se när alla andra ute i hysterin handla som galningar! sen hem till mormor och morfar och spela bingolotto samt kusinerna kommer också. det blir mys. en sån jul vill jag ha. eller vi. för idag bestämde vi att nästa år blir det att hyra en stuga, ta med 2 julpynt var, ett paket var som passar alla och spela det traditionella spelet, äta mat, umgås åka pulka och skidor och få kvalitetstid. japp, det blir våran jul nästa år. men först, årets jul!

söndag.

och vi ligger fortfarnde i soffan och slöar. det är coyote ugly på teven just nu och det kan ju vara den skönaste filmen genom tiderna. just love it. kanske vi drar igen boxen här hemma och slår upp en bar?! vad säger ni.. coolt det skulle vara :) innan det såg vi på anna anka, vilken kvinna det där är...

lördag.



och det var trevligt att hänga med nya brudar! galet mycket folk, tyckte jag på s2. och mycket trevligt hade jag. :) vissa var inte där, som jag saknade, men dom tar igen sig till juldagen, feels good. idag har dagen bestått av att ligga i soffan och glo på julfimer. det gör absolut ingenting, känns otroligt skönt med en söndag som ser ut så, brukar inte vara så oftast. vi ska plocka fram julgrejer och in med en gran, även fast vi inte ska fira här, så älskar mamma julen och det blir ingen jul om man inte har nån gran. i agree.

puss.

julkänslan kommer krypandes

woho! snart är julisarna färdgihandlade.

på inter sport:
''mamma, mamma! där är hon som var med i tidningen...!'' och hela familjen vände sig om.
JAG DOG vad pinsamt.

hur snäll är inte jag?

dagen började mindre bra trots det underbara vädret.. hatar hushagsskolan räcker det väl med att jag berättar.

hem igen, satt igång med bakning och paketinslagning. har nämnligen bakat chokladbollar och muffins. bjudit på det och saft. plus att tjejerna fick en varsin julklapp. dom blev överlyckliga!! jag fick säkert över hundra kramar idag, det gillar vi :) så söta dom är. så spelade vi match mot föräldrarna såhär som avslutning, självklart vann tjejerna, he he. så tacksamma dom små liven är, vad lite man behöver göra för att det ska betyda världen för dom. så nu har vi iallafall lika halsband, vi 18 st. och jag sitter med lite papper och cuper som vi kommit med i, en kopp glögg i handen och jag tror min avslutning på dagen lutar åt det bra hållet. :)






detta är halsbandet jag pratade om. hur fins som helst enligt mig! det tyckte även dom andra små liven. alla hade såklart dom på sig direkt efter dom öppnat dom.

och som tack för denna säsong som tränare så fick jag gott. hu hu

oh lucky lucky

good morning var det för en liten stund sen. lite bättre idag, kan iallafall titta ut genom fönstret utan att hela kroppen måste följa med :) så det känns bra! nnåt annat som känns bra är allt fint ni sagt om bilderna, riktigt roligt :) iih. gud, idag har jag så mycket att skriva om men idag orkar jag inte. haha. inte just nu iallafall... för nu måste jag äta, vilket jag glömde igår. hiho. sen plugga lite, städa lite och ta tag i lite andra papper. snön har precis landat, men jag längtar bara till SOMMARN. puss

personalfest.

och vad jag skrattade! vilket gäng vi är :) 

 vil

galet, men fint.

me.

gillar den här bilden lite extra. men waaah, fattar fortfarande inte att jag är nästan näck. haha.


mormor. japp, mormor! visst ser hon inte ut som en mormor?!


faster.


maria.

roligaste och knasigaste.

haha, sjukaste att folk känner igen på stan från tidningen. vilken grej. vilken ångest jag hade innan. men bilderna blev jätte bra och det är har ingenting med hur jag ser ut, utan det var mest för hela grejen som jag var nervös över.
på tisdagen var ryan här och fotade i butiken och allt var klart. intervjun med mamma var gjort och alla bilderna var tagna. på fredag morgon (tidningen kom ut i lördags) så ringer chefen från pralin..

''hej! som ni vet så är allt klart och bilderna blev jätte bra. men tänkte bara tala om lite vad vi har gjort, för det har blivit några ändringar. jag menar så ni inte sätter morgonkaffet i halsen :) ni blir med på framsidan av pralin, och 6 bilder kommer att visas på framsidan av dom vanliga tidningarna, och det blir 4 sidor inne i pralin.''
mamma kom in och lyste som en liten unge på julafton!

nu är det gjort, ingen återvändo när hela dalarna kan kika på oss. så kan ju lika gärna visa här också. såhär såg vi ut :)

ye

mycket tung söndag idag. hoho

finally

idolkväll på trotzgatan ikväll och det kommer bli kanon!

världens bästa mamsi!

lite småarg i glädjen

nehej.. det gjorde jag tydligen inte nu. för den här jävla äckel datorn är störd i huvudet. ''vem?'' frågar philip. haha.. får fixa det sen. för nu ska jag äta frukost, proppa i mig värktabletter & nässpray och slänga mig i duschen, för vi öppnar snart :) hihi. kl 14. idag är det en fin liten annons i säterbladet också, kolla där så får ni lite info :)

puss

godmorgon!

nu ni, tänkte jag säga godmorgon! :) och brottas lite med att jag är sjuk och tillbringa en stund här för att visa lite bilder från garaget. antagligen så är det här inte dom enda bilderna ni kommer få därifrån :p hihi

godnatt!

tuttar och bilar är min vardag just nu. och massa leenden. ja, ni kommer få veta.

my sweet darling

satt för en stund sen och pluggade som en galning, tills jag fick se att min plutt var inne. så loggade snabbt in på msn och fick prata en stund med henne :) fy satan vad tomt det är. men det är tur att du har det bra, annars hade jag kommit och hämtat dig för längesen ;) miss you ♥

helg. det märks

det är jättejättejätte fint där ute :D iiiih. jag tänkte visa lite bilder senare.
inte många knop idag, och fler blir det inte heller. (det går iofs ett tog strax efter 18, men) nu blir det disneyfilm

yes yes yes



jag är ju störd. jag kan inte sluta le! :)

wraeaaahh

en sak till: moa martinsson kan ta sig i röven

ryan garrison

http://ryangarrison.com/ ← här är fotografen som fotade oss idag!! KUNG


bild: ryan garrison.

en heldag på make up studio



och den var riktigt rolig. jag kanske inte har berättat det, men vi ska ju vara med i tidningen pralin. och dom skulle komma hem och göra repotage hemma hos oss och knäppa lite kort åsådär. men igår ringde dom och frågade om vi hade möjlighet att komma in till stan idag och bli sminkade, fixade i håret och fotograferade i STUDIOO!!!!!! haha vem säger nej? jag dog när mamma sa det igår men blev snabbt återupplivad över tanken om hur kul det skulle bli. och det var det! och skitbra fotograf! och bilderna blev kanon! :):):):):):)

.

RSS 2.0