i mina blåa sockeplast!

cold as ice
är typ vad jag är nu. fryser som en toka och har så jävla ont i magen. jobbat sen kommit hem och städat. har vart lite barnis åt c när dom andra var är på bio, nu har mor gått hem med henne för sängen. och jag ska också ta och dra mig mot sängen, för jag är sjukt trött och jag öppnar imorn.. changa med j så jag kommer hem tidigt imorn! ska ju ner till dalen för rosenström, discobryggan och massa fylla! :)

vi ses där nere i dimman! puss och godnatt

du dansar naken när ingen ser på

försök 1...
försök 2...
försök 3...

hahahahaaaaaa argarv vad jag skrattar sönder när jag tittar på dom här bilderna :D :D

kom igen, släpp ragget, släpp loss med oss!

hi hi ho
igår var det som sagt logfest hos min morbror! det var mest för att stefan & tracy var hemma från usa :) mycket folk, alkohooool och dans! och så bestämde vi att jag ska till usa nästa sommar efter skolan, så skönt att det var dom som sa det också ;) fast stefan har ju redan väntat i 3 år.. han ville ju att jag skulle gå high school där. fatta vad coolt det hade vart?! haha :D neeeeej, det blir att flytta dit sen! underbartis

tog över 200 bilder igår, så alla kommer jag inte att slänga ut. men här är några vi kan skratta åt! :)


pussochkram alla trevliga

gloria!

tack mina nära och kära för en höjdarkväll igår! :)

ready for the good times!

shakira - reday for the good times. en liten ny sköning jag hittade precis :)
precis när jag salgit på datorn efter en stund på kuppan. skule hämta ps telefon. men vi hade fel papper med oss. my bad. så jag lovade donken och glass :) en skjorta fick han också megasnygg! jag handla också. men blev himla besviken när jag kom hem. klänningen var trasig, och legginsen för små. jag provade det dock inte innan jag köpte det.. jävla skit. men köpte allt de andra småplocket jag behövde. men glömde strumpor, haha.. var nog inte meningen för mig idag!

så hoppar in i duschen nu och fixar mig för ikväll istället :-)
pyss

hallelujaaaaaaaaah, godnatt

blev visst skitsnack. dock inte så mycket promenad i mörkret. är ju så fruktansvärt mörkrädd. hahah.
glott run lite på nätet tills jag nu blev tröttis, och nu är jag trött.
så nu ska jag sova så jag orkar ta mig till qpolen imorn och handla det där skiten. om jag orkar. huvudvärken börjar komma tillbaka nu. : / hoppas för allt i världen att den är borta så jag kommer upp före 2 imorn!

godnatt och puss
/ happy faced girl :)

kvällspromenix!

har precis kollat klart lipstick, så klockrent program!!! :) så messa claris, så nu ska vi ut på promenix, jag hon and johannie. kan tänka mig att det kommer bli en massa skitsnack ;) tur att jag bor på mitten, då möts vi här utanför, haha.. imorn lär jag in till stan en sväng och handla massa smått. nu när kameran är fixat så blir det bara smått. typ sånt där tråkigt som man behöver ha, men som är tråkigt att handla. hah. sen imornkväll kommer mini hit, och vi ska gå på logfest hos morbor, dom är hemma från usa :) mycket trevligt! justja... måste komma ihåg att bränna skivor! med lite skön sommarpartyoldmusik på :)


kan man vara blyg i smyg?

CASIO, EXILIM

hej där!
vaknade med sveriges värsta jävla huvudvärk. 8. men sjukamn mig så blev hemma. vaknade nästa gång 2. då ringde morfar och fråga om vi var hungriga, och det var vi. jag och min bror. mamma var i stockholm. så vi åkte dit och lite mat i oss, snacka lite skit och la oss i soffan. sen skulle morfar lämna in ps cykel på lagning, så då följde jag med in till stan, jag och mormor skulle gå på handelshuset. men det var semesterstängt. mitt i sommarn när turisterna är här? osmart där. vi gick in på expert och lämnade in min kamera på samma gång. och det var ju inte så roligt.. 1500-2000kr skulle det kosta att lämna iväg den på lagning, och grinig gubbe vare. men m&m stod och pratade, så jag kollade runt lite :) blev kär i en rosa ny, samsung. men blev inte så förtjust i zoomen, så njä. den blev det inte. men sen kom den andra säljan och fråga om jag behövde hjälp, så då rekommenderade han den här. i silver. nej, va tråkigt!!! jag ville ha färg. ''ja, men det är lugnt, den finns i rosa också!'' :) och den blev det.. eller lila står det att den är, men man får nog välja själv, haha :) himla söt är den iaf, och mycket bra bilder blir det! min bror tyckte väl att ansiktsidentifieringen var collast. jag med måste jag erkänna, hihi. så nu har jag en kamera igen, så nu ska jag visa allt jag pratat om men inte kunnat visa :)

har precis kommit hem därifrån, så nu ska vi beställa pizza och kolla på lipstick. blir en lugn kväll! :)
puss på den.


 

all on you.

jag har en plan :)
godnatt

fler bilder.. camillas kamera ;)

några bilder från gårdagen, johannas kamera ;)

single ladies!

..vad jag hade skoj igår! : )

började med en dag på jobbet som var crazy. mycket mycket folk i rean. efter ett x antal sms från johanna, där det stog att hon sakna mig (happy girl me) så satt jag äntligen i bilen påväg till henne :) efter lite skvaller och uppdateringar så kasta jag mig i duschen och vi var i full gång med att välja kläder! och det gick rätt fort faktiskt, eller vad säger du johannie? ;) vi ar ju sminkade, påklädda, supersnygga och hade druckit 2 glas vin innan dom första rullade in! det gillar vi! :) galna trevliga människor på förfesten skulle ner till s2 :) kvart över 8 var johanna och jag askalas! kan klockan faktisk gå sakta fast man har roligt? ja! det är bevisat. hahah. chokcad johanna. NER MOT KROG! när vi kom var det rätt dött.. jaha... kul.. men efter en sväng på dansgolvet, en stund i baren så var det nästa gång fullt på dansgolvet! :) det leddes igår av ingen mindre än: DISCO-KJELLE! haha. skön där. eller jennie? en sak som är lite tråkig bara, är att det inte går att duscha hos johanna än...... undra varför. jag tror jag vet. allt glas. från den trasiga lampan. boring shit det där.

jobbigt att gå upp imorse var det, men det gick efter en massa snoooooz. rostisar med skinkgegga med johannie, sen iväg med all pack till bussen till jobbet. jag somna. höll på att missa att gå av. haha. men fick gå hem tidigare, så skönt! :) och snart kommer clara hemåt med en film som hon har hyrt. det blir mys med lite skvaller och film med brudarna. och camilla. hon ska langa lite söta bilder. haha. galet mycket kort vi tog! så de ska va :) tack alla som gjorde min kväll

''du känner fööör många''
: )

always on my mind!

.....eller om det var jenny? alltså jenny kallur som hanlda av mig igår. haha. det stod jenny på kvittot hade tessan kollat idag. men jag är nästan tusen på att det stog sanna på kortet. fuffla hon? eller vart jag så nervös så jag såg helt jäkla galet? haha. det får bli ett kul mysterium :-)

och jonas.... så mycket behöver du inte överdriva, darra gjorde jag inte :-) bara lite smått nervig!

har jobbat idag med fullt upp.. fy satan vad jag hatar reaborden när folk har vart där och rivit. och mamman idag som gick förbi och slet ner hela jeanshögen... kunde bara skratta åt de. haha! så har jag brottats med dom där satans dockorna, blir ju helt svettig innan det där är klart! :-) men dom blev klara och snygga och vi var riktigt värda våran lön idag!

imorn ska jag jobba igen, en kortis. skönt med det på helger! sen ska jag stanna i borlänge och hem till johannagirl! vi börjar med fix och don och mys tills dom andra darlingarna kommer, för då blire patti patti och utgång på s2! :-) kommer nog bi mycket med folk eftersom det är lönehelg nu också. hoppas :-)

nu känner jag lukten av att grillen är igång, och spetten ligger på! så det blir grilla med lite mys nu så får vi se om det blir ut på en hemlig tripp senare ;-) hihi

meritlistan.. check!

hellleguuuuuud! idag har sanna kallur handlat av mig :'D tönt jag är som vart nervöööös
hahah. men lite fränt vare ju endå
KUNG jobb jag har och för att inte tala om mina kollegooooor! puss på er

håller på och styr helgen! det blir kalas ^^

om och om och om igen

00:41 är klockan
och jag är dötrött. precis som igår. men då somnade jag inte på 4 timmar. hur drygt som helst. ska råläsa bilboken nu så jag somnar i den. ska upp tidigt imorn fast jag börjar 13. ska träna och greja innan. och boka klipptid. jag ser färjävlig ut i håret efter alla hemmafärgningar. vet inte riktigt varför jag inte gått tilll en frisör på flera år, bara gjort massa hemmapul, kanske för att jag tycker om och greja. jag vet inte :) men imorn ska jag boka!

har vart i falun en sväng ikväll efter jobbet. det var crousing, eller om man kan kalla det för det, jag vet inte. det går inte att jämföra med säter iaf :) iofs var det dåligt väder, lite bilar och folk i falun, men iaf. det är kanske det som gör det? toppenbrudarna var iaf med, och det var väl huvudsaken!

shoppade lite efter jobbet också, en ny tunika som precis kommit in i butiken, jag var den första som köpte en :) sen såna wet look leggins. har leta men inte hittat såna blanka som jag velat haft, men nu gjorde jag det. eller någorlunda, dom duger :) blir att inviga det nya imorn! har tänkt jag skulle slänga ut bilder. men ha ju ingen kamera.... blir till att köpa en nästa vecka :) en mycket behövlig sak!

hittade några gamla härliga bilder på morfars kamera, jag lägger ut dom istället för inget :)

  

godnatt

godnatt nu! jobb väntar imorn, sen blire falun by night :)

nu är det kolsvart ute

h e i i i i i i
sitter här med mina nymålade rosa naglar och plippar fram lite text :) det blev en shoppingvända som jag ville.. till qpolen med mami och shoppade 4 tunikor, en ring och ett par örhängen på gina för 226kr! vilket fynd! ni ska få sen vad snygga dom var också :) sen blev det mat i torsång :) sen tillbaka till stan för att stohandla på maxi, alltid lika roligt.... neii, jag hatar ica maxi. men sen blev det tillbaka till qpolen för att köpa påfyllningn av wow till min bror. för det var slut på maxi. då gick vi samtidigt in på indiska en sväng och fynda en supersöt buddha :) sen hämtade vi baksmällan som vi ska slå ner oss i soffan och se nu :)

måste påpeka lite fint nu också såhär på kvällningen när jag precis läste en kommentar (som självklart var från en anonym) att ni som är anonyma är himla fega. eller jag vet inte riktigt vad ni är. tycker bara att det är så.. jo fega! tycker det är så himla fegt att vara anonym när man skriver nåt som ska vara elakt mot folk. men det måste ju bara vara för att man inte vågar stå för vad man tycker?! för jag är en sån ärlig människa, så skulle jag tycka något om nån, så skulle jag nog vräka ur mig det, men absolut inte på en blogg. alla har vi åsikter, men gör dig av med dom på ett fint sätt. för det anonyma är mer igenkänt än vad ni egentligen tror. alltid är det nån som vet vem ni är. så patetiskt. jag bryr mig inte när kommer nån kommentar som lyder ''fan vad ful du är''. men när der börjar bli känslomässiga påhopp om nåt ni hört så tycker jag det går över gränsen. ni håller säkert med om det skulle hända er själva. synd att området där vi bor är så litet, men åsikterna är så stora.

ibland finns sanningen mycket närmare än vad vi tror!
puss.

miss secret


...jag är som min tatuering. sitter där och säger tusen saker, men är helt tyst.

i mina nya sockeplast

hallooooo
här sitter jag fortfarande i pyamas. eller springer mest runt. har lite överskottenergi. fast jag vet inte riktigt var den kommer ifrån? hah. har kommit på att jag är himlans shoppingsugen iaf.. och det har jag inte varit på flera månader. det är ett bra tacken! alltså att jag inte har vart det på flera månader :-) funderar starkt på om jag ska ta en springtur.... nej, det gick över lika fort igen. precis nu. för sån energi hade jag visst inte. mysbusenergi var det visst jag hade, hah.

björne nästa fredag. om det inte är fullt med vatten kvar? såfall får vi nog åka gummibåtar... :-)

barappapapaadapaa

godkvällis.
kom hem från m för en stund sen. vi kollade ice age som jag hade med mig. synd bara att det var dålig kvalle. men sen blev det nån krigsfilm, precis sån som han tycker om. haha. sen åkte vi räääceraudi och kramades :). jag slänge ut katterna och in med en pizzabit i micron. vart så förbannat hungrig. fast det blev bara några tuggor, sen fick sopen resten. vad är det för fel? ...jag känner iaf min springtur i rumpan redan.. bullerbacken is the shit! hah :) imorn om det regnar blir det nog ikea. efter mötet. mötet. justja. läskigt. blir det inte regn vet jag inte vad det blir resten av dagen. jag är ju som sagt iaf ledig!! det är lön på fredag, jag blir rik, och fy satan vad många körkort jag ska taaaaaaaa för dom pengarna!

nu blir det teoriboken, vetekudden och winnerbäck <3
sleep well my friends.

kolla vilken underbaring!

http://micromiss.blogg.se/
kolla in den här bruden! ja hittade bloggen för bara några dagar sen! nu är jag helt fast. i adore!

idag är det söndag, sista dagen på den här veckan

..så imorn börjar det en ny vecka! löneveckan! den veckan tycker vi om :)

hej hörrni
jag är ledig idag :) oh det är grymt skönt. sov till ett, sen slängde jag mig framför burken tills pizza kom hem, åt mindre än halva, sen upp hit igen, har kastat ut lite bilder från helgen åså. men sen börja alla dryga och så blev jag påminnd om en inte så rolig grej, så blev på sjukt dåligt humör, så tobbe åkte på en smäll, anders med. maria, mamma, helle, andy och tommy fick sig några fina ord.. sen stack jag ut och kutade! sprang vanliga vändan som tar 1 timme! det är så jävla skönt när man är arg! hade verkligen kunnat skjuta alla idag.. haha. grinpitt.

igår var det säter igen, förfest hos sara! var trevligt, men jag var inte alls så peppe som jag hade trott. men mötte upp ompen så han fick tillbaka sin lur iaf. haha. hur hamna den i min väska undrar jag än? träffade jag ens han den kvällen? han kom inte heller ihåg sa han, så det får nog bli ett mysterium..... hur som helst så var johanna hos sara och vi prata gamla minnen, och jag öppna en till cider, så då blev jag lite peppe igen. så jag följde iaf med ner till öltältet och träffa lite folk. men varför smällen? fattar ingenting, var så sjukt nära att slå tillbaka. och det hade ju inte vart så roligt. tjaffs hit och dit, griniga miner, det var roligare i fredags!! åkte hem runt kvart i 2. mor och co kom hem halv 6..... snark! :)

nu är jag ledig idag, måndag & tisdag. det behöver jag!
puss.

en gång till så har flowet i händerna!

halloj! :)
dagen igår började med en sjukt trött amanda som skulle dra sig mot jobbet.. suck. var så sur när jag kom till jobbet. men det bättre efter ett tag då lisa börja toka sig! blir så glad av henne, haha! men nu har hon gått på semester och vi önskar henne en galet skön sådan, det behöver hon! började iaf med att jag ska öppna en kartong och skär upp hela jävla fingret, fortsätter med larmning och kör ner fingret i lådan och får en såndär larmnål uppkörd under nageln, så jag börjar tokblöda...... åh va rolig den här dagen blir tänkte jag. men det gick bra. vikte jeanshyllan som blev tokfin, drack kaffe och åt jordgubbar! sen bytte jag om och sprang mot tåget, skulle ju diretk till säter.. fulla väskor som är toktunga, men hinner. sätter mig på tåget... som går mot ÖREBRO!? vafan, jag som skulle till säter tidigt. men nej. får kliva av i borlänge och ta bussen som går 20.00. SUCK!!!! och självklart ska alla människor krångla så jävligt när man har bråttom, så det tog ju aplång tid! och nej.. det är inte slut än. mitt i allt så skickar emelie ett sms och säger att claris inte ska ha den blommiga klänningen. NEHE? därsitter jag med min skeppsklänning, tygskor och sjal i håret... pinsamt! så får byta om på bussen, som är tokfull! och tanten bredvid bara skakar på huvudet och asgarvar!!! hahhah. jag med nu när jag tänker på det. rätt diskret var det ju iaf..

men är sen väl i säter, går ner på toa i lokalen, upp på stan och möter tjejerna, sen blev det glidaaaaaaaaaaa bubbla! och gud så trevligt det var.. och trångt? eller jag vet inte, för jag satt fram i knät på emelie! haha. tokbra claris är att köra, nog för att jag skrek när vi stog i uppförsbacke då bilen rullar bakåt mot stänglset. vi klarade oss! tokhärja genom hela stan och kliver ur bilen för att fortsätta festaaaaaaaaa! emelie min guldklimp, hur många gånger kissade vi? jag tappa räkningen efter 4 gånger på en kvart. haha. in i bilen med pojkarna, in på stan, kissa lite mer, ner på gruvplan, in i öltält och dansfloor, dricka massa bärs, kissa lite till, emelie drar, serious talk! dansa och härja ännu mer. upp på stan för att möta nötter, in i öltält tills dom kastar ut oss. i bilen hm rycker jag till av att det ringer i min väska... men det är inte min telefon?!! haha. då är det ompens telefon i min väska? jag vet inte hur eller varför, men han ska få tillbaks den ikväll, haha......full som en kastrull och stup i säng!

helt galen kväll igår, som vanligt när jag är ute nu för tiden! hahah :) livet leker, mina vänner! titta och skratta :)



vi ses i dimman ikväll igen! ;)
puss.

get ready for the night of your life


här har du ett bevis på hur lurig han var när han låtsades vara jag när han messa dig jennie ;-)
 



en trevlig utgång i onsdags med sköna grabbar!

smash disco, smash cars, smash guitarrrrrrrrrr

ciderna ligger nu på kylning
har vikt om jeanshyllan
ska lära mig dricka kaffe strax. med jordgubbar och choklad
partyskivan är i

''amanda! vet du? att om du hade vart föräldralös, då hade jag adopterat dig!''
du är väl för söt pinglan.


direkt efter jjoobbet så bär det av nner till säter! vi ska glida liite bubblis och sen dra oss mot dans och öltält! :-D

i never gonna tell a lie

godeftermiddag!

sitter med färg i huvudet nu, ska snart skölja ur det.. det blir mer svart i botten :) blir sånt liv i mitt hår med lite annan färg än de blonda, så det blir nog bra! har legat i soffan hela förmiddan, tryckt tacopaj och massa jordgubbar och mjölk! det var mumma :) kollade på lipstick forts. och how to look good naked. rätt intresseant det där med kvinnornas syn på sina kroppar. det är så mycket småsaker som ingen annan än en själv tänker på som man är missnöjd med. jag menar är det så att man inte vågar visa sig ute, så tar man väl tag i det? eller det kanske inte är så enkelt. ingen koll faktiskt. men i slutändan blir det ju bra för tjejerna på teven, efter massa pepptalk och massa smarta tips! :) tur det. ska ner till säter ikväll för traktorparad och grejer, det är det enda som händer i säter, den här crousingen, så det kommer nog vara galet med folk.. eller man kan ju hoppas iaf :) och jag i mitt nötskal pajjade ju kvällen igår. skit att jag skulle glömma. menmen. vi ska rejsa också, i bubblisen med claris! wihooo vad hon ska putsa ikväll! sen resten av helgen blire också ner på crousingen, och då blire P A R T Y hela helgen!

igår jobbade jag till 7, gick bra.. sen åkte jag hem och slängde mig i duschen och drog hit c-b för skjuts till stan! :) tack igen! vart hem till e där det bara var massa pojkar. och jag. haha. det blev utång på flamman :) var faktiskt roligt.. och det kanske är sista gången man var där nu? för dom ska ju slå igen nu har jag hört? är de så? aja, det visar sig.. träffade fredrik o co inne där och massa sköna brudar. förutom att min tröja blev snodd!!!!!!!!!!!!!!! min favorit tröja..... du vet den där svarta blanka som du också har, cb? lessen jag!!!! skitidioter. but anyway. på g in mot stan så går grabbarna och snackar massa skit i sin egna lilla värld, då e lägger av en brakskit och glömmer bort att jag är med... ''åh, jävlar! det är ju en tjej med också och smyger bakom dom andra pojkarna...'' och vad vi garva... hahahh. men tur är ju det att jag inte är blygve! ;)

nej.. nu skriker mamma att hennes huvud brinner! så jag måste ner och hjälpa henne att ha ur färgen, och jag måste in i duschen. ha en trevlig kväll hörrni! som ni kanske förstår så ska jag ha det :)

pussis! 
;)
jag vet nåt som inte ni vet

baby, we just happened

gokväll!...känns som det är mycket sena inlägg som dyker upp nu :)

har jobbat idag, är det bästa med att jobba öppning, att man har resten av kvällen kvar att göra nånting på :) har man iofs annars också, men är bättre att sluta 3 än 7. efter jobbet åkte jag med f hem, på kupolen en sväng, sen maxi och hem till maaaat! har käkat tacos allihopa :) sen drog dom andra till säter, då glodde vi på lipstick, äntligen har det börjat igen! wihio, det är så klockrent!! nu slog jag ner mig här en sväng för att chilla lite innan bedtime... då dyker fyrhjulingarna upp, så nu blire väl folk här hela natten igen, haha...

min telefon har kommit nu också fick jag sms om på eftermiddan, men då hade jag självklart inga papper med mig, så kunde inte hämta den idag ändå, så ska in imorn och hämta den :) samtidigt som jag och bror ska shoppa lite. han vill ha chinos. skitungen börjar bli stor...... :)

tänker på den galna helgen som vart! en så sjukt rolig helg! som alltid nu för tiden :):) bara garvar!!!! hahah
 "har det kommit en blond emellan så får hon ingenting", " kopplet är på" ;) & c ville ha hyperstor pung!''

puss.
when i look at you my mind goes on a trip
when you came in you knocked me on my face
feels like im in a race
but ive already won first place
we were never ment to be
baby, we just happened

keep it moving now

...strax godnatt!
helt galen kväll igåååår! fullast på stället, dansa som en galning, spotta tuggummi på golvet 3 ggr, kommer inte ihåg hur jag kom hem, och var full när jag vaknade.... jag vill göra om det! och inte var det nå fel på sällskapet heller ;) tack alla!
e&f. ni är superhjältar. dom andra, idioter. inget mer om det, det är patetiskt!

har vart hos m en sväng nu på kvällen, farmor & farfar är nere från luleå, så var tvungen att träffa dom lite :) sjuk film vi såg också, hahahh.. jobb imorn, öppnar så slutar 4, riktigt skönt. älskar att jobba den tiden :) sen ska jag åka med f hem och in och skälla på dom på el giganten. jävla idioter, inte ens ett batteri jag ska köpa där... men sen är jag ledig på tisdag och börjar sent på onsdag! :) gött

det blev lite bilder tagna... även av mr bingo. fast dom har jag inte sett än. vet inte om jag vill heller. hahah..
här är några på mig min heta outfit, dom enda jag fått in.


här är klänningen haf köpte på the pearl för 45 kr. fast den har sett annorlunda ut. ni ska få se sen :)

du är het. jag gillar galna kvällar. bästa familyn och friendsen. kopplet är på. puss & godnatt! ♥

jag kan inte försvara vår lek

du är vän till en vän och vänner dom litar på vänner
ta mig... nu är jag din! du är här, men du borde va nån annanstans

i know you want me

nu blir det sovdags efter en skön kväll med en trevlig överraskning tidigare under kvällen ;)

rutigt randigt blommigt prickigt

dagen börjar mindre underbart med att min bror kliver på mig så jag vaknar..... huh???!
men ikväll blire fest och jäklar vad jag ska bli peppe!!!

speak and say

godkvällis.
jobbat idag.. snoozade klockan lite för länge så fick fixa mig på jobbet, gömde mig i kläderna när jag och mini käkade frukost i gallerian, haha. men det löste sig tillslut när locktången var med i väskan! hade så bråttom så min matlåda fick ligga kvar på tallriken med en påse runt och ner i väskan, haha. men det gick fint det med, pyttipanna :) mumma.

har kommit hem från bion för ett tag sen. såg ice age 3 med f :) skön film!! fast ettan har nog vart bäst. sen såg vi mamma mia, typ snabbspolning 3 ggr om. sen åkte dom och då slängde jag i mig lite thaimat dom hade ätit förut. nu ska jag bädda i sängen, för har städat mitt rum, sen blire att slänga ner sig och ladda inför en helg med massa skoj och som börjar med en ledig dag imorrn! :)

godnatt.
all dots and lines that speak and say: what we do is what you wish to do

 

tried to be chilled but you're so hot that i melted

g o d n a t t

jag kan explodera

men har iaf vart på the pearl nu, tog en preomnead.. skulle behöva en till nu, fast en rejäl jävla springtur!!!!! argggggh
men jag fyndade iaf en vit kavaj med guld knappar, och en vit volangklänning. fast den måste jag finslipa lite på :) och den här gången ska jag ta mammas telefon... min funkar inte, min kamera är trasig, brors tänker jag inte ta... så ni ska få se sen. för om ni inte bryr er, så blir ni ändå lite smått nyfikna på vad jag kan :D



..det luktar mat, är hungrig! för vart inge fika förut.

du.

on fire

blir galen på min bror som lyssnar med arslet!!!!!!!! men inte bara det... nu tänker han med det också!!!!
långklä'ningen jag nänmt förut har iaf blivit klar nu, och vi knäppte massa super bra kort på den så jag kunde spara. men ungen har ju tagit bort dom... ''trodde du var klar med dom...'' trodde??? man kan väl fråga först. rövhål vad tråkigt.

mycket att reta upp sig över.... ja faktiskt, eftersom jag spar bilder på allt jag syr om.
så nu får jag lov att rita. så ska ni få se sen.

öjodfljlijgoiregsdgf#"&?=)(/&%¤#!"¤¤/yu-hbäfdlhgp!!!!!!

gonna share that hope

godeftermiddag!
film igår hos m när dom små var på disco. en riktig tjejfilm, haha :) den gillade nog f.
innan det var dagen lugn, tvättade lite, kollade en match på fältet, sen vidare dit för mat & film.

idag ska ner till the pearl en sväng för lite fynd, sen blir det film igen. och jobb imorn! :)
nu ska jag ner och äta frukost, eller det blir fika visst. men det suger för mig också :)

grattis till j, 19 år :)
och den andra j, dig vill jag bara slå nåt hårt i huvudet på.
puss

i remember when i lost my mind

godmorgon.
för en timme sen iaf. duktig jag börjar bli. haha.
måste erkänna att jag känner mig bättre. iaf dom stunderna inte febern sitter i. skönt, men är långt kvar....
jag ska ta fram mat på tining nu, sen ska jag läsa lite... och vet ni vad jag läser nu för tiden? mest hela tiden..
jo, körkortsboken! för nu jäklar. jag kan ju köra bil, men jag är så kass på att läsa. tråkigaste jag vet. men när jag vet att det leder till något bra så är det lite lättare :) wish me luck

puss!
g i a d l i e g n


se hur lätt det är!

godkvällis.
jag är en nattuggla. kanske därför det blev som det blev idag?
vaknade 9 och kollade på klockan.. gud så skönt tänkte jag! inte en till dag borta. fast inspg rätt snabbt att jag var lika sprängd då som när jag la mig kvällen innan. så jag sov vidare. vaknade dock 15:13 nästa gång jag kolade på klockan...... full panik på med kläderna ner för trappan, skriker och kollar vart fan alla är?!?!? och frågar om det är sant att klockan är så mycket? eller har nån jävle drivit med mig? mor dör av skratt i soffan och bror sitter helförvånad bredvid och ger mig den där blicken som man inte kan förklara.. men kändes som: är du dum i huvudet?'' :-) så började min dag.

fortsatte med att gå in i duschen i ca 35 minuter för att vakna till liv. då var huvudet lite bättre efter det. och efter några fler tabletter.. så mamma sa att vi skulle till blge och äta tacos hos m o co. trevligt tänkte jag. sätter mig i bilen och ska köra in. då kommer det tillbaka, uhvudvärken och yrseln. så mor fick köra... skit! men vi åker in dit iaf, kollar en snbb match på kusin, men tusen kläder på sig och stående som ett lik. jätte trevlig var jag nog. sen åt vi lite matis, och dom andra bugga för fullt och glodde bam. godissugna iväg till hemmakväll och skjutsa bror till cozmoz för disco. fan. du är alldeles för liten!!!! hihi, jobbigt. sen hem igen och vänta på att kl ska bli tolv så man får åka hem. f var där hela kvällen också. supertrevligt att äntligen hänga med honom igen. nog för att jag var lite otrevlg med tanka på att jag knappt kan snacka. men vi ska busa en annan dag :) och nu är jag hemma och proppat i mig värktabletter och nässpray igen så ska lägga tidigt ikväll. hah.

sov så gott :) puss&kram
kokobom smurf smurf





och det är ljust vart än du ser

godmorgon!
eller det var iofs nån timme sen, har hunnit ätit en bulle och druckit päronsoda :)
är sjukskriven.. eller vad det nu heter. sjuk och hemma från jobbet är jag iaf. och det suger. jag vill jobba. men jag kan inte. feber, huvudvärk, örvärk, hosta, snorig, penicillin, nässpray, halstabletter..... och allt det andra som hör till, passar inte in på jobbet bland kunderna. och inte jag heller i detta läge när jag inte kan prata eller le överdrivet mycket.

grillade på logen hos morbror igår. eller dom andra gjorde. jag låg inne. gick ut och käka. sen in igen. sen var det fest vid båtklubben men jag låg kvar i soffan och kikade peter pan med småbarnen. sen däcka jag på en madrass efter att ha borstat tovor och läs en saga som inte blev längre än 5 sidor.. hah. tur att skruttan somnade.

nog om det bittra. tur att jag inte är så bitter :) för lika bra att bli helt frisk när jag jobbar nästan hela resten av sommarn och vissa andra är lediga.....

puss&kram / mandii

kanske ölen kommer ta oss på det djupa en stund

och igår mina kära läsare kan jag tala om att vi skulle ut på en lite kvällssväng. säter eller borlänge? åkte mot säter, men nej.. vi tar borlänge :) och då regnar det inte, snappa upp det! vi åker in och köper glass på statoil, vidare på donken. sitter där ett tag, snackar lite skit :) och nästa gång vi kollar ut så spööööregnar det.. aja, det slutar snart tänkte vi. men fel! vi hade så fel! för när vi flyttar oss till fönsterbordet så är det så sjukt mycket vatten att det kommer vågor när bilarna kör i driven :O :O vi bara garva.... mer och mer blixtrar det så vi sitter kvar ett tag till.. men värre blev det bara. så vi tar oss ut i regnet och tokspringer till bilen - livrädda över att bli träffade av en blixt! , vatten upp till VADERNA!! väl inne i bilen är rutorna igenimmade.... så jennie och clara får sitta och torka rutorna hela vägen med toapapper!! jag och sandra satt bak och såg mindre bra... fönsterna öppna, kallt som fan, sjukt mycket vatten på vägarna och nära vattenplaning.. och vi skriker ikapp till varenda blixt som kommer ner!!! det var en galen upplevelse, men vi lever fortfarande, hahah :-)  

you got my attention. i love watching you


fannys wet boobs efter en fin cykeltur vi trodde vi skulle klara utan regn

men som ni ser så gjorde vi ju tyvärr inte det... hah. synd inte så mycket, men kroppen är helt total wet

if you seek me

jajamensan, i säter har vart himlans mycket. och då har vart hos mini. vilket var ca tusen år sedan, så jag nlev tom gäst när vi skulle äta.. det var jag inte sist jag var där. och nästa gång ska jag fan inte vara det heller. för jag plockade ur diskmaskinen och diskade faktiskt igår.. nog för att det stog på helt fel ställen, och jag vickade ur besticken i hela lådan, men det blev gjort iaf ;) då blev nog mamsi maria glad eftersom hon är så tjockis! eller vad tror du banny? :)

på tisdagen var vi vid volleybollen, och vid båtbryggorna. vi skulle inte bada.. utan bara dricka massa vin! och massa vin, det blev det :) men jag blev så himla sugen att bada lite.. inte för att vi hade badkläder med oss, men bada i trosorna för dom skulle torka fortast, så gick ju finfint :) fast jag vet dock att det är från den kvällen jag har fått min förkylning eftersom jag blev ganska fryssen på hemvägen när vi stannade och vattna på kyrkogårn, då jag lyckades slå på vattnet med slangen utanför vattenkanna, så fick mig en liten dusch där också med kläderna på :) fy fan vad jag kan! och vad vi skratta.. haha!! fast iofs så var det nog från dagen efter också... då vi låg påstranden och hade det galet skönt, tills vi hörde åskan från alla håll. och tänkte att vi borde sticka innan regnet kommer... och ja, vi kom genom halva stan, sen blev vi toooookblöta! så kan tänka mig att min sjuka kommer därifrån med ;) så blev det poker för dom andra medan vi fyllde på med öl efter vinet, haha. menmen, kul var det iaf kan jag meddela!

bjussar på lite bilder som jag trodde jag knäppte med sarahs kamera.. men nope, det var ju fannys, haha.




galenheter, i like. and i like something else. - dina ord den natten som ekar i mitt huvud.

puss / mandy
;)

day n night

hellguuuud vad längesen jag uppdaterade er! har haft tid, men inte rokat skrivut eftersom det hänt ganska mycket ¨på den senaste lilla veckan! och det gillar jag, jag gillar när det händer saker :) dock något som jag inte gillar är att min älskade digtalkamera har gått sönder, buhu och 15 dagar före hade garantin gått ut. så det är bara att kasta och köpa nytt då. guld till sarah för att jag fick ha hennes under p&l. och justja, den ligger i påsen och väntar på att få komma tillbaks till henne :) kom ihåg!!!!

har iaf spenderat en hel del tid i säter den senaste veckan, och på jobbet :)

.

RSS 2.0