glad tjej säger godnattis

igår firades sandra och vi hade en riktigt trevlig kväll! ;)

girls night out

ikväll blire party! sandra fyller 18 inatt och det ska ju såklart firas ;)

mysig kväll gillar vi

det luktar apelsin ända upp nu, fruktsalladen är klar :) mysi, gör det ni med!



puss/ ♥ mndy

myskväll på pensionat

tidigare i veckan har vi varit uppe i vikarbyn (liten bit ovanför rättvik) och varit med på en må-bra mässa med massa pyssel och mys. massage, andra behandlingar, smycken, böcker, dans, ljus, kläder å sånt. hann knappt fota nåt innan kameran gav med sig och slumra in men såhär såg det ut vid oss iallafall.

skyltfönster

det syns lite dåligt, för det speglade sig. men vi har iaf fått låna ett av jonssons herr's skyltfönster att skylta lite med våra underkläder i. ta er en närmare titt ni som kan, så ska ni få se på massa snyggt :) fredag nästa vecka kl 14.00 öppnar vi här hemma! jobb dygnet runt, men tusan vad bra det blir!


fjortistema med gummisnoddar

här är pojkarna. teman på discot ikväll är pj/fjortis

friday night

och det blir lugnt. det blir fruktsallad till idol och inte mycket annat.
jag startade dagen på gymmet (4veckor sen jag var där, förlåt) så det var grymt skönt att komma igång igen, men det hade känts himla onödigt att vara sjuk och träna. så jag har vart duktig flicka! efter det drog jag till skolan och hade snack med syv och vi fick oss ett gott skratt jag och emelie. vilken människa..

efter det till kupolen för att hämta min almanacka jag köpte igår, men som jag lämnade på disken och gick hem utan? haha. snacka om att ha hjärnan på nån annan planet.. så efter det handlade vi lite och åkte hem. min bror och hans kompisar sitter här nu och ska iväg på disco, på cozmoz. så när jag kom hem förut tvingade han mig att färga håret på honom, lite gult/orange nu men efter lite silverschampoo så blir det bra. sötlurven.

kom precis hem och jag tänkte jag skulle visa vad vi har varit och gjort. mycket nöjd :)

torsdag snart fredag

trevlig stund på kvällen med bio, sällskapet var kung, men filmen inte alls lika högt rankat. dålig film den där new moon. längtar nu tills jag får mysa ner till luftslottet istället som har premiär imorn :)

sovdags!
happy.

happy faced girley

idag klarade min lilla sköning körkortet! tusen grattissssssssssssssssssssss KUNG du e ♥

just nu

Mando Diao - Gloria (Bassflowe Remake)

nattsysslor



friday night in.




sådär ja. nu har mitt onda kommit. icke skönt alls, är som värsta fantomsmärtorna, fast jag har alla kroppsdelar kvar. men hoppas det bara blir det här och inget mer. snart idol och god mat, lite jobb om jag orkar. plus kolla pojkarna på regionala nyheterna 22.15, haha. kul grej det där. annars sova. imorn vill jag vara piggare, så håll tummarna :) ha en mysig fredagskväll!

gris-sprutan

har jag precis tagit. känner mig som vanligt än sålänge. förutom att jag har nyst 4 gånger på en kvart? jag har inte nyst på hela hösten, men nu gör jag det. ha ha, börjar bra. eller så kanske det beror på att jag precis stoppade in ett tuggummi, ett starkt. det säger mormor att hon jämt börjar nysa av så. ha.


hoppas att febern och träningvärken håller sig undan. har varken tid eller lust med det nu..
ska upp och käka nu, sen gå på sista lektionerna 
(jäklar vad jag jobbade på engelskan idag, har bara en grej kvar, KUNG jag e)

:)

long day.

ojoj, vilken lång dag det här har varit. och än är den inte slut......

noone living.

ojoj, här vare dött. jag berättar sen vad jag har hållt på med dom senaste dagarna..

ett sällsynt exemplar.

jag vill så gärna förklara, men du skulle inte förstå. för det här är så bra.

double nature



finner inga ord över hur bra jag mår över att jag nu lägger mig med ett leende på läpparna. eller mest hela jag ler nog :) sov gott ♥

lördagskvällen

aa, som ni kanske förstått av dom senaste inlägget så det blir det fullt igår. vin och päronsoda kan vara det godaste jag vet att festa med. fast det är farligt, smakar typ godis. haha.

det var en trevligt kväll med blandade känslor. mest GLADA :) såklart, hihi. men mycket knepiga folk det finns alltså. 

några få: 

mr comboy

Ute på den jättelika prärien
Där bor du, där bor jag
Där rider du omkring och de flesta kallar dig King
Kallar dig Mr King
En dag kom indianerna
Dom tog mig till fånga
Jag kunde inte göra något
Dom var ju så många

Hey Mr Cowboy
Kom hit och rädda mig
Hey Mr Cowboy
Var är du?
Hey Mr Cowboy
Du måste rädda mig
Mitt enda hopp just nu, det är du

Hur ska någon nånsin veta var jag är
Ohehoh ohehoh
En liten indian han såg på mig och blev kär
Ohehoh Han blev kär
Han ville pussas och kramas
I sin skinnpyjamas
Jag försökte säga snällt
Jag vill inte bo i tält

Hey Mr Cowboy
Kom hit och rädda mig
Hey Mr Cowboy
Var är du?
Hey Mr Cowboy
Du måste rädda mig
Mitt enda hopp just nu, det är du

(Mellanspel)

Hey Mr Cowboy
Kom hit och rädda mig
Hey Mr Cowboy
Var är du?
Hey Mr Cowboy
Du måste rädda mig
Mitt enda hopp just nu, det är du

hihi

sköna brudar jag går ut med ikväll. har saknat dom :/

yepp

vi dricker vin :):) :) :9.9.9:):9:):)

fredagen den 13.

godmorgon alla glada! :) fredagen den 13 är det idag. det säga vara en otursdag ju, så vi får väl se hur den här dagen artar sig. jag har precis kommit ur duschen, så ska ner och blåsa ur håret nu. sen ska jag klä på mig och vänta på morfar, mor ska med in till stan också. dropppa mig i skolan, sen ska dom handla resten av grejerna. idag ska golvet läggas :) vilken skillnad det är där inne, det är helt galet. och det blir så snyggt! iih. så under nästa vecka öppnar vi vår butik! jag säger till, för då lär ni ju komma hit och titta på allt fint :)

var in på jobbet igår. vilka sköna människor jag jobbar med, gillar er! (jag vet att ni tjuvläser;) hittade ett par wetlook leggins, såna här riktigt blanka! för jag märkte visst för några dagar sen att mina som är från gina har blivit genomskinliga, och det är ju inte så himla charmigt att glida runt i. sen hittade jag också ett par gråa leggins, dom såg ut som sammet på långt håll, men det var inte det. dom var ascoola, så såna måste jag nog ha istället för jeansen. för underjeans kvällen vi hade så fick ett par gråa stuprör följa med mig hem, men jag sa att ''dom där kommer jag inte använda'' så jag bytte dom mot ett par killbrallor, lite loose. assköna. lika som jag tvingade pontus att köpa när vi va på shopping (y) sen hittade jag julisklapp som jag nämnde igår. och en tischa åt mig själv såklart. haha. men nu var det längesen jag handlade, så nu får jag. :)

ojoj vad jag skriver. och tiden stannar inte upp för det, jag måste rusa... :)

no nattuggla anymore

rövhalt kommer hit snart!!!!!!
varför det?
jo, för att jag sa att vi har sveas hetaste klubb.....
va? varför det?
ja, jag vet inte... jag fick panik!!
balders balle!!



hem till midgård rullar nu och min bror ler sönder :) första julklappen för iår är fixad och födelsedagspresenter är på g. adress skickad till andra sidan jorden och jag ler när jag får sms. puss

morr

nu blev det genast mycket bättre...... morr

jag hatar skolan!

jahapp. vilken kanon-början på dagen..

glömde nycklarna hemma. kommer till skolan och lektionen är inställd. 11 börjar jag egentligen. sätter mig väl och pluggar då.. ingen penna för den ligger i skåpet som nycklarna är hemma till. men en dator är ledig. hämtar ipoden. den är död. trasig. sticker till gymmet då, nej just ja, ingen plånbok med grejerna i............... så nu sitter jag här. framför datorn ändå. grinig som ett as. jag hatar den här jävla äckel skolan.

och då menar jag inte för att det är mycket plugg eller så, för så är det ju överallt. men jag menar att när man har varit borta en lektion innan så får man inte reda på att nästa lektion är inställd. inte sätter jag mig och ringer runt UTIFALL lektionen dagen därpå är inställd.. man har 3 timmars hål mitt på dagen.. och man gör inte det, man sätter sig inte och pluggar i ett rum i korridoren när man har hål. då drar man och käkar eller på kupolen. och hur kul är det att spendera flera timmar i kupolen bara FÖR ATT?! jag blir så galen på det här så det är helt sjukt. så gnäller dom sen när man är sjuk för att man missar för mycket och att man inte kommer hinna ta igen det, för det är saker man måste göra på lektionstid. men tacka för det att man inte hinner göra klart nåt i skolan när man inte har några lektioner?!!!!!!!!! #=()/&%¤"#=(/"#%¤&/ (massa fina svärord)

hoppas att ni har fått en bättre start på dagen än jag. och nu håller jag bara tummarna att resten av dagen blir något bättre..

handbollslivet

sådärja. ännu en hårdträning är avklarad, så nu är dom små liven redo för match på lördag ;)

aj aj, det är lite synd om mig



ajajaj.. det där är verkligen det värsta jag vet. ändå är jag sönder stucken i båda armarna nu! visar inte svaren något positivt på 6 rör blod blir jag galen. hjälp mig att hålla alla tummar!

små kloka ord

- amanda säger:
haha.. vad jag funderar
du ska ge mig några kloka ord nu så jag kan tänka klart

emelie säger:
dont think just do it carpe diem
hhaha
klokt nog?

flyin high

honey honey

vilken helg jag har haft! och inte ett ord till orkar jag skriva.. nöjd tjej dyker i säng

viva la diva


nu har jag gjort det jag skulle ikväll. och lite till :):):):):):)
SÅ NU, LYCKA TILL IKVÄLL SKÖNINGAR

tonights gonna be a good night

let's go girls! jag håller på med musiken till modevisningen på söndag. allting måste fixas idag så vi kan få hem musiken och sätta ihop skivan, göra ett program osv. det skulle ha gjorts i veckan, men tiden har springit iväg.. så har ni nå tips om musik som passar ungdomar/medelålders/80åringa damer, så får ni gärna slänga hit dom :)

allt måste vara klart idag för att vi åker till stockholm imorn kl 07. det blir jobb :) och minimodevisning inför hela styrelsen och så blir det konferans. grymt lärorikt och roligt! sen efter det blir det ikea :) för nu ska det hem grejer, vi ska snart åka och handla det sista av basen ute i garaget, jag och morfar. lite mer plank, golv, foder och skruv bara. så imorn ska det hem typ, inredning och allt småplock, iiiih. vi kanske öppnar nästa vecka :) hi. sen ska ja mysa ikväll :):):):):) och se på idol.

never stop smiling.

har varit på utbildning ikväll. det var mycket intressant. precis så ska jag bli, såg så grymt mycket av mig själv i henne. kika in på hennes blogg och snoka http://www.qreate.se/blogg/?m=200911, så kan jag berätta mer imorn. nu ska jag fortsätta le en stund :) sen ska jag sova. puss

är det halt ute?

JAG MÅSTE KUTA

you say: how high?

förutom dom där små bilderna som får en att le. så gör det ont idag. det gör fruktansvärt ont. har nog flyttat in i den bubblan känner jag. måste försöka ta mig ur. det här är bara jobbigt. frågan är bara hur man gör. jag har glömt bort. tusan också..

vi ser fram emot

japp, det snöar här också


öl, vin läsk du orkar

har fixat ressterande grejerna till studentkryssningen nu, så vi får mat och dryck ;) kanon! nu ska jag gå ner och äta, få massage, plugga och sedan ner på träning.

no school but mys

no school today. så har legat och myst med den här sura sötnosen hela morgonen

är dom en keeper?



jag har beslutsångest..

tisdagkvällarna

består av massa teve. dock har jag inte sett nåt av det jag skulle ikväll, utan har spelat in allt. vi har en sån där inspelningsbar boxer, vilket är toppen! när man inte alltid har tid att kolla just precis för stunden. så nu när jag har fixat klart massa smågrejer som känns skönt att ha ur världen, så ska jag göra kvällsmat till familjen så vi slå oss ner framför desperate. allt för att slippa lägga sig och tänka på att skolan börjar imorn igen. suck. tycker inte om det. fast det inte är långt kvar. kanske det är det jag är stressad över, aa. jag tror det faktiskt. men bit ihop nu girl, snart slipper du ha skolångest!!

macthdags!

jajamen! nu är det dags för match för mina småtjejer och mig! lördagen den 14 novemeber tillbringar vi våran förmiddag i gylle idrotthall och lirar handboll! helt sjukt kul, hihi. tror jag är den som är mest uppspelt över det. kanske mer än tjejerna tillochmed. så nu sitter jag och skriver lappar om var när och hur så dom är förberedda :)

studentkryssningen!

är bokad och klar!! det blir ett lyxrum med dubbelsäng och fönster till mig och emelie. förstår ni hur mysigt vi kommer ha där? lyxfällan som clara så fint kallar vårat lilla bo kommer iallafall hon dras till. och det blir jag inte ett dugg förvånad över ;) mihi

computerkrångel.

vilket satans krångel det är med bloggarna. jag har setat i flera timmar och ringt samtal, mejlat runt och fixat själv. fått någorlunda ordning nu på min sida, men det andra skiten fungerar inte än. wah.. nu är datorn billig

warhahaahh

medans jag är förbannad på att skitbloggen försvann. så 1000 visitkort, skyltar och pennor och allt som hör därtill reklam att göra får slängas. blir att göra en ny blogg, beställa hem nya visitkort och grejer. förlåt mamsi

dunket just nu

darius & finlay feat. nicco - do it all night. michael mind remix

H A L L O W E E N



TACK till er som gjorde min kväll! :)

fyndade i bh'n



sarah is the guilty of this boot. ha ha ha

det slutade med detta

jag valde mellan

Vattumannen.


Horoskop för Vattumannen



Du har ett enormt behov av att checka upp allt och alla, att ingenting går snett och att alla uppgifter du har i olika avseenden stämmer överens med de faktiska förhållanderna. Ett bra sätt att skaffa sig magproblem på.

miaooooo

kom till jobbet för en kort stund sen. det är lugnt. jag har huvuvärk, men inte så fasligt. tänk att jag alltid ska bli så full.. och ha SÅ FÖRBANNAT JÄVLA ROLIGT!!!! :D tack för igår darlings

jag tror jag ska våga starta kameran.. men vågar jag kolla korten? haha. vi får se om jag bjuder på några sen

.

RSS 2.0