/&""'^^~@@?

Tihgkpy!!"'^@??@jag@@!?

you know i know how

i helgen blir det mörkt gröna partynaglar ;) och har fixat mammas också! så hon har blåa, so nice



du är rätt så himla nice du med

green green grass

regn idag igen. tjoho för er som ska på midnattstravet ikväll. istället så åker vi till stockholm ikväll 18:13!! det är pridefestival hela helgen så vi kommer nog inte att vara ensamma, men inte gör det nåt för det ska bli så skönt att komma bort! ikväll kan jag tänka mig att det bara blir middag och kika runt på stan, imorn blire grönan hela dagen och utång på kvällen, och på söndag blire shopping! jag ska hitta mig nåt fint grönt! ;) hoppas att vädret är bättre i stockholm och att alla får en toppenhelg!

the show must go on


nu är den äntligen min snart! slutsåld överallt men igår hittade jag den! nu kommer det bli massa fräscha party make-uper när mörka hösten är på ingång.. den flyger hem till mig just nu, hihi


hej förresten! gårdagen var toppen!
solade heeeeela dagen och fick lite färg, åkte till dammsjön mot kvällningen, hem och duscha och äta mat i stan, hämta brudarnas grejer och fixa oss för att åka till falun! vi cabbade ner och dunkade runt.. med alla gamla bilar.. i crousingkön, wopps ;) sen parkerade vi och kikade runt lite på stan. rätt mycket överallt! och hittade det mysiga utestället rådis. dit ska vi nästa helg bestämde vi, måste prova på nåt nytt! (många pratar om det men jag har inte varit dit förns igår) efter falun åkte vi mot borlänge och satte oss på s1. brudarna drog så småningom så då joina jag grabbarna!

nu ska jag kliva ur gårdagens och på med dagens! vi ska in och hämta ut tågbiljetterna och handla lite smågrejer. och förhoppningsvis ligger det ett paket i brevlådan när jag kommer hem ;)

hihi

i have something to tell you

sitter ute i solen på balkongen. det är hur skönt som helst ute!! äntligen får jag en dag med sol på min semster! jag ser ut som ett lik för att det har bara varit dåligt väder, har ju inte kunnat sola nånting. och min frisör har semester stängt så jag har inte kunnat lagt mig i solariet. och iofs så känns det himla fånigt att lägga sig i solariet mitt i sommarn? fast jag hade nog gjort det om hon hade haft öppet! huhu. men nu har jag fått en liten rand iaf så det är skönt. och just precis nu så sitter det en fjäril på min mobil, bara några cm ifrån mig!! gullig


jag har nåt att berätta:
som jag har sagt förut så har jag haft problem med min mage. ända sen jag var liten. vad jag än äter eller dricker så sväller magen upp och jag ser ut som jag är gravid x7 och det gör hur jävla ont som helst. och jag har varit till lä'kare efter läkare, åkt till jobbet, provat jobbat, men åkt hem igen, varit på förfest men åkt hem när dom andra gått ut på krogen, kan inte äta eller dricka ordentligt. och läkarna är dumma i huvudet för dom säger att det har med stress att göra. men hur fan kan man vara stressad som bebis?? eller att det inte är nånting. och den senaste läkarn sa att jag ''pirrig i magen för att jag inte visste vad framtiden har att erbjuda'' men man vet väl skillnaden mellan pirr och ontsåinihelvete!!! då talade han om för mig att om jag visste bättre än han så kunde jag gå därifrån. idiot.

men först igår så var ju vår massör här och hon kan heela kroppen också. så hon gjorde det och märkte att det var stopp i magen. typ i tarmarna att jag sväller direkt jag äter för att magen kan inte arbeta ner maten. så hon sa åt mig att sluta med mjöl! för mjöl stoppar sig som en boll i tarmen och kan inte bearbetas. pasta, bröd, mjöl och hårdsmälta grönsaker ska jag inte äta. och när jag lagar maten ska jag använda riktigt smör och grädde.

så idag har jag ätit stekt kassler men istället för pasta så hade jag ägg och broccoli till. och det var super gott! känner dock ingen skillnad på magen än, men förhoppningsvis så ska det bli bättre efter ett par veckor så kroppen hinner vänja om sig till den mat jag ska äta nu. och dricka minst 2 liter vatten om dagen (vilket jag är väldigt dålig på) och äta nötter och mörk choklad istället för feta chips. mc donalds mat tex, det kan jag inte äta för det är för fet mat för min mage.

jag blir kallad tråkig, sur och grinig, jag kan inte gå till jobbet och jag sitter hellre hemma än att träffa folk. men nu jäklar hoppas jag på att det här kan vara en lösning på mitt problem, för när man har så ont så man inte orkar med sig själv så orkar man defenitivt inte vara varken trevlig eller vara runt någon annan heller. och när jag sväller i magen skäms jag ju för det känns som jag väger 200kg.


ni håller tummarna att det går åt rätt håll va?? så jag kan komma tillbaka and rock the world


 

spåkulan

skrattar

Försöker lära mig mobilblogga

samlat ordentligt med vuxenpoäng

ja, tänk för det har jag gjort! jag har gjort en lista idag på saker jag måste göra.. och har precis strykt 2 av dom! hur bra känns inte det? klappar mig själv på axeln. jag har beställt nån inställning så jag kan handla med mitt kort över nätet igen. och köpt linser. och betalat en tradera faktura. och fört över pengar till mamma för h&m kläderna. fyfan vad det känns bra! och vädret är ju för underbart så det passade fint med en grillning! nu ska jag hälla upp ett glas hallonvin och sätta mig på balkongen och planera helgen



med rätt sällskap blir allt genast mycket bättre 

you got a new friend.



titta! vad jag pysslat med.. tycker det är så otroligt fult och tråkigt med enkla naglar. jag har alltid nåt på dom. och sen jag tog studenten då jag gick och betalade 260:- för en vanlig enkel fransk manikyr som gick bort med vanlig aceton så blev jag förbannad och ska aldrig mer göra det. och lösnaglar klarar jag inte av. det gör så förbannat ont och så ramlar dom bara bort! så nu har jag tränat lite här hemma och gör själv istället  mycket billigare och trevligare och man kan göra precis vad man vill utan att behöva betala massa extra. idag blev dom gröna med glitter! förra veckan var dom vinröda utan glitter med en blomma på tumnageln.

först använder jag depends nagelolja och oljar hela nageln och nagelbandet. låter det sitta en stund och sen med hjälp av nagelpinne (ser ut som en tops fast i trä och med en kant som är som en pulkabacke) som jag fixar nagelbandet med. sen börjar jag med färgen(grönt nr 196 depend) längst ut på tipparna, fortsätter med ett glitter som jag bara lägger på färgen, sen tar jag den rosa basen(h&m pink mist) och lägger över hela nageln fram till tipparna. jag målar alltså inte över det gröna (men hade det varit vitt hade jag gjort det) och sen lägger jag depends topplack över hela nageln! baslacken är väldigt bra, det håller bra. (men hade jag haft en svart nagel så hade jag inte haft det, för den gör så att svart ser blågrå ut) men här funkar det hur bra som helst!

sköning! men kanske så dålig att den blir bra?

en favorit när solen tittar fram

en favorit när solen tittar fram

en favorit när solen tittar fram

en favorit när solen tittar fram

bohem chica

  
            
jag tycker att det är så snyggt med haremsbrallor och jag har kört stenhårt med mina svarta sen förra sommaren. men nu är jag lite trött på just svart (vilket kommer komma tillbaka till hösten, så ingen ide jag gör mig av med dom) så jag har letat efter en ljusare färg, helst hade jag velat haft beige eller sand. men det har inte funnits i min storlek. så igår i valbo hittade jag ett par gråa. det är nästan lite pyjamas varning på dom, men om man gör nåt snyggt till dom så blir dom nog kanon.

theres no limit

hey you! sovit gott? :) jag har sovit gott! har dock nyss fått en helkroppsmassage av våran massör. hon är här idag. och fy satan vad det kan vara det värsta och bästa som finns. just nu det värsta.. eller bästa. jag bestämmer mig tills ikväll då resultatet kommer på riktigt.

 handlade ju lite i valbo igår, på second hand häromdan och klickade hem lite från h&m igår!


en tunika med transparanta armar, tiger tischa, linne med knytning och den vita jackan.


i denna snygga oranga väska med bruna handtag och detaljer ligger en liten leopardsjal, ett par converseliknande skor och en randig kavaj/skjorta/blus.

                           

ett super mysigt bäddset, höstens snyggaste klänning, höstens också snyggaste transparanta skjorta! jag har fått någon dille för randigt, transparant och khakigrönt. hur snyggt är det inte? ni som missar transparanta skjortan missar något speciellt måste jag säga.

det brukar alltid stämma, spännande..

det känns som söndag

det har varit en trevlig dag på ikea och köpcentret i gävle! alla var helt slut i kroppen så vi ville åka kundvagn allihopa. men det gick inte så det var bara att bita ihop och shoppa lite extra. men jag måste säga det att det blev inte alls mycket idag. 2 påsar bara. men vi bestämde oss för att åka tillbaka när vi har mätt allting i badrummet så vi får hemma alla grejerna. plus att jag handlade inget för det är inge roligt att göra det om man inte vet om man ska vara kvar här hemma eller om jag sticker snart! :)

men jag fyndade rejält inne i gallerian istället! en vit kappa som jag suktat efter sen förra året var nu med på rean. 79 pix!! kommer inte ihåg vad butiken hette. sen ett par byxor, en blus ett linne och en tischa inne på bik bok. allt för 198:- när det är såna siffror på kvittorna så är det kul att handlaaa!!

nu ligger vi i soffan och kollar på film. yaya flickorna med sköna tanter! måste erkänna att idag har det kännts som det varit söndag. en riktigt skön söndag.

i detta regnväder

så sticker vi till ikea. det är man värd när det är såhär tråkigt väder. lönen har nyss kommit och maten är ju så fruktansvärt god där, det är så mysigt och köpcentret ligger alldelens för nära




förresten så tänkte jag lära mig mobilblogga idag. wish me luck, huhu

no imagination.

jag har noll fantasi. men tror att det får duga för stunden.

semester!

skulle slänga mig i solen en sväng. i väldigt lite kläder på filten. men slängde mig av lika fort igen. FÖRBANNADE GRANNE som skulle ut och fixa i trädgårn just precis då. men han kollade mer åt mitt håll än sin jävla trädgård. morr

inte för att det var särskilt varmt ute, för det blåser ganska fint. men ändå. semester och kokosolja funkar.

hursom. så blir ni fler och fler läsare :):):) fast det är så dött här. så jag berättar nu att det kommer att vara dött en stund framöver. det ska bli lite ändringar, plus att jag känner att jag inte riktigt orkar. har inget vettigt att säga, så då är det lika bra jag låter bli och tar semester härifrån med.

ta hand om er godisar! ♥

shame on me

SKÄMS PÅ MIG! men här kommer en update om vad som skett

massa snyggingar

det hänger massa snyggingar på väggarna här nu!!! har hängt om ännu mer idag och HÖST NYHETERNA bara rullar in! visar lite bilder sen ;)

mamma har lagat stekt potatis, falukorv och ägg till mig idag så har precis stoppat i mig det. MUMS ♥ idag slutar jag kl 16 och då ska jag på gymmet! tjoho, nu kör vi igen efter 2 månader!

puss

får mig ett gott skratt

sitter och trycker i mig en räksallad! och bokstavligt talat trycker.. fulla munnen! kan knappt tugga! gött

får mig ett gott skratt ute i butiken nu när jag ensam med nya ring in'arn, HAHAHAHAHA. men ingen idé jag säger vad det är för då kanske fler skrattar. och det skulle vara för hemskt att dela med sig av ett skratt.... HAHAHAHA. hö höm. tillbaks. jag har gjort ordning ett nytt jeansbord på tjej. NYHETER FRÅN LEVIS! MYCKET SNYGGT! och även på kille hänger jag om en vägg. OCKSÅ LEVIS NYHETER! MYCKET SNYGGT! så ta er hit till jc falun och shoppa er något höstnytt eller fynda på rean! ;)


4 dagar!!
i love the way you move.

start living this way

det blev dammsjön en sväng efter jobbet. jag var den som skulle dit mest! men jag var den som badade minst.. jag är en fryslort, okej det är jag och har alltid varit! men jag brukar iallafall kunna doppa mig??? märks att jag inte är helt frisk... så nu ska jag dyka i säng faktiskt är helt slut.. igen. det har setat i 3 månader nu.. KOM IGEEEEEEN!!! imorn väntar en heldag på jobbet!

sov gott ♥

hard work work

idag är det roligt att jobba!!! :) (ingen ironi som igår)

igår

blev det förresten att spela minigolf efter jobbet. och som tur var slog jag mitt personliga rekord!! 59 points!! och det var väl bra tur, för jag är sååååå jäääääkla dåååålig förlorare... speciellt på minigolf! men tur att jag vann :) annars hade jag blivit så jäkla grinig. fan vad fjantigt, över lite minigolf? haha.

sen blev det att fira ännu en fin kväll av våran svenska sommar i torsång! mycket folk och båtar ute. och god mat! det blev nachotallrik för min del.. men det är så mycket mat så vart ska man stoppa det? efter halva tallriken är man ju proppis :)

sen blev det hem. och jag skulle ta det lugnt och ligga i soffan och bara lata. men det blev en ändring och hoppade snabbt in i duschen! in till stan!
..men när jag skulle välja kläder (vilket oftast brukar gå ganska snabbt) så gick det åt helvete...... hade en sån där dag när allt var åt helvete. håret, sminket, kläderna, skorna.... ALLT. så jag bestämde mig för att stanna hemma ändå. men mamma proppsa på att jag skulle åka så då dampa jag lite och gjorde mig klar på 10 minuter och då blev det bra! ska det vara så? att man ska behöva dampa lite för att man ska bli klar... :)

det blev iaf vidare till grabbarna och sen in på s1. före i fredags så har jag aldrig vart på s1. himla trevligt ju :) nu längtar jag tills jag slutar jobba om några timmar!!! iiih. :):):):):):):)

(låtsas att det regnar nu, men när jag slutar är det sol)

söndag

och visst regnar det ute? för idag vill jag jobba!! inte ligga vid sjön och ha det gött..
7 dagar

lördag

trevligt igår  
idag minigolf, hyrfilm och soffan. är fortfarande sjuk, har vart det sen före vi var i napa och dit åkte vi 23 maj.. suck

love is on fire

klivit på grisveckorna nu! men bit ihop för snart är det SEMESTER!! :D jag och johanna har jobbat som galningar idag!  himla duktiga har vi varit. *klapp på axeln* nu dunkar jag lite nytt jag hittade på g till jobbet imorse, jag är dunk drottningen. jag lyssnar på allt! men det är nog det som alltid går hem ;) och snart kommer pojkarna och då ska vi dricka lite gott! puss

nya <3

p&l var grymt

.

RSS 2.0