I know you cannot look me in the eyes.

Wow. Nu är det dags! På torsdag har jag bokat en klipptid! 


I just wanna la la

Idag är det dags! Har packat allt så det står massa påsar i hallen, hoppas allt är med! Haha. Ska dricka lite kaffe med Sarah innan det blir maxi och sedan ut till logen. Jag ser fram emot ikväll så jag spricker!! :)
Ha en fin lördag!

I'm on the edge of glory

Idag har jag varit ledig! Har haft körlektion på morgonen, typ sista! wihoooo!
Sen hjälpte mamma mig att handla mat, kräftgrejor till imorn osv. Och nu har jag precis bakat klart en äppelpajsform till imorgon, hoppas det räcker till alla, haha. Och plockat ihop allting som ska ut dit imorn! Mat, grejer till lekar, alkohol, musik...osv. Ska dra ett städryck och slänga i en tvätt innan jag ska ta mig ut på en springtur och sedan färga håret! Vem säger att man är ledig en ledig dag?!


Jag har alltså kräftskiva imorn, och jag är så sjukt taggad! Har också liten koll på hur många som kommer, men jag tror inte det spelar någon roll, för det blir lite vad man gör det till, och jag tror det kommer bli grymt!! :)

I hope you like to dance



Behöver nya sånahär kompisar också. Men vilken av dom? Något annat än vitt den här gången kanske..

I said, excuse me you're a hell of a guy



Ny kompis.
Färgen heter 'Hunt me down' och kommer från h&m. Enligt mig en av dom snyggaste färger som finns.

wanna wear



jc.se / ginatricot.com / nelly.com

vill svära alla svärord.

min värld är upp och ner, ut och in, bak och fram, helt jävla okontrollerad. hatar det.

hotties höst 2011

jodå. skulle kunna tänka mig dessa.

I used to want you so bad.



imorgon är det dags för jobb igen, och sedan gym. idag efter jag fått mina bryn färgade och lite kaffe i falun, så mötte jag upp sarah på gymmet. otroligt skönt att röra på kroppen ordentligt. märktes dock att jag inte varit där på ett tag för svettades ur allt jag druckit på hela sommarn tror jag, och lyckades fastna i sladden på telefonen med armen så den landa på löpbandet och flög åt helvete, haha. hoppas dom bakom fick sig ett gott skratt av klantighet! 

när jag kom hem lagade jag mat och matlåda och städade mina garderober, för andra gången på två veckor. så himla skönt att rensa ur massa som jag inte använder. 2 par trasiga skor åkte i sopen, 3 påsar med kläder som jag ska lämna iväg, och några väskor som jag inte använder. känns skitbra att kunna shoppa lite höstnytt med gott samvete sen!! jag menar, nu finns det till och med plats för lite nytt på hyllorna... :)

what goes around comes back around.




jag är påväg till falun om en stund och ska få mig en liten behandling hos anneli. ska bli grymt skönt så jag slipper göra det själv varenda dag. innan det ska jag göra klart ett prov, sticka till banken och beställa ett nytt bankkort (andra gången på 3 månader, hah) och käka lite lunch. har en ledig dag idag, den är välbehövlig efter massa party i jobbhelgen.

someone like you.



skorna är mina.. resten ska bli. ♥

dagens kvällmat - spenatsoppa.

Ingredienser:
500,0 gram Spenat fryst
0,8 liter Kranvatten
2,0 msk (fast) Smör 80% fett
1,0 dl Crème fraiche 34% fett
1,0 msk (finklippt) Gräslök
2,0 dl (ovispad) Vispgrädde 40% fett
0,5 tärning Grönsaksbuljong
4,0 st Ägg kokt

Gör så här:
1. Hårdkok äggen. Hacka gräslök.
2. Lägg ner den tinade spenaten i en kastrull med smör, hackad gräslök, vatten, grädde, buljongtärningen. Kok upp under omrörning.
3. Låt puttra en stund och smaka av med mer kryddor och lite salt.
4. Servera med ägghalvorna och en klick creme fraiche.



jag och maggio

jag och maggio har haft en fin eftermiddag tillsammans! hon har sjungit för mig och jag har fixat för henne.

jag har gjort hemmagjord thai mat inkl matlåda, tvättat 2 maskiner tvätt, diskat en maskin disk, bakat en sats mat-muffins, målat 2 vändor på båda hyllorna, plockat och vattnat blommorna och rensat ur lite till i garderoben.. och nu dricker jag kaffe medans färgen ska torka så jag kan måla en sista gång. jooooorå, jag kan också när jag vill! ;)

dom här muffinsen bakade jag, ett mums-tips till er! lhcf'are eller inte.

Ingredienser:
5,0 st Ägg rått
1,0 dl (ovispad) Vispgrädde 40% fett
1,0 dl (riven) Ost hårdost 28% fett
100,0 gram Rökt skinka gris 6% fett
1,0 msk (finklippt) Gräslök

Gör så här:
1. Strimla skinkan. Vispa grädde och ägg och tillsätt sedan den rivna osten, gräslök, salt och peppar.
2. Häll upp smeten i muffinsformar och grädda i ugnen i ca 20 min på 175 grader.

it's a blge thing



ledig söndag och vad jag längtar! jag ska antingen plugga som en galning, måla klart hyllan som jag påbörjat, åka till ikea, snickra en ny tevebänk eller plocka med kartonger ute hos mamma. allt beror på vädret. och oj vad ledig den söndagen blev kände jag precis. ungefär så mitt liv ser ut nu. det går i 250 km /h. men jag gillar det!

.

RSS 2.0