nattgöra

yeah. kunde inte sova så gjorde bort mig totalt. insåg då i samma tillfälle (som jag dunkade huvudet i sänggaveln) att nu är det dags! så startade stora maskinen och började. siffror är raderade, några mail är utslängda, hemsidor är klickade, priser är kollade, hjärnan är speedad och senast oktober är det klart!?


imorn ska jag jobba igen och jag kan inte sova, tjoho. säg åt mig att inte tänka så jävligt.

2011-05-30

har bakat vanlig kladdkaka, kladdkaka med kanel och mandel och vit kladdkaka med hallon!
tar med mig dom och åker ut till gustafs och myser med min fina släkt ikväll! ♥

saknar min fina släkt

perfekt kvällsis

a-fil, några äppelklyftor och detta ↓ är en fin kvällsis som lugnar magen eller en bra frulle





musli med smak av äpple och kanel


har förövrigt haft en lugn myskväll där vi legat i soffan och ätit pizza, druckit kaffe och kollat bb. fina vänner

2011-05-27

hallåååååååååjjjj! jag lever jag lever, det är knappt, men jag lever. har inte alls haft lust att uppdatera er om mitt liv. det har varken varit roligt eller händelserikt så hade bara blivit mer skitsnack än vanligt förhoppningsvis kommer det bli lite bättre nu.
här är några vill ha från skopunkten.com


2011-05-17

tvättar, städar, slänger sopor, tvättar, målar, tvättar, pysslar, möblerar............men det blir bra!
just nu är desperata hemmafruar och fundering av vilken mat jag är sugen på

2011-05-16

måndag morgon idag och är redo för att sticka till jobbet om ett tag.. mycket att göra idag med ny kampanj osv.


har haft en fin lugn helg.. låg i feber i tor/fredags.. samma hela lördagen. då kom sarah och lagade frukost till mig, men ägg och bacon. bäddade ner oss i varsinn soffa och kollade film hela eftermiddan. igår kände jag mig myycket piggare och febern försvann, så då målade jag en vända i sovrummet. kommer bli kalasfint! sen bjöd jag pontus och sarah på frulle för dom var inte så pigga från deras utgång på lördan, haha. kollade film hela eftermiddan och köpte massa godis. sen kom jonatan och sofie, så åt vi tacos och kollade på hockeyn! tyvärr slutade den matchen inte så bra som ni vet. men har haft en bra slutet på helg så jag är nöjd! :) och febern är väck!


gammal bild från i vintras.

f-r-e-d-a-g

tipsade brudarna om ett fynd! lite fredagshumor sådär

gammalt ska bli nytt.

under nästa vecka så är jag ledig i 2 dagar och jobbar en kort dag innan det. så då ska jag ta mig an detta hemska rum. det ska föreställa mitt sovrum..... men ser ut som ett bombnedslag!!
dörrarna ska bort helt, det ska upp ett draperi istället, hyllorna till höger ska bort, och den till vänster, allt ska målas vitt. sen ska det upp hyllplan högst upp, längre ner och klädstång på båda sidorna. sen ska plastlådor in.

jag gillar saft

dricker massvis av denna goding nu när jag är sjukis. förbannat god!
och kan tänka mig att om man kör den i soda streamen och sedan gör en grogg på den så smakar det nog fantastiskt!

2011-05-12

äter lite god lunch innan jag sticker till jobbet. sooovis idag behövdes!
äter min hembakade kyckling och broccolipaj med ädelost. herrjävlar vad gött!

ska ta några värktabletter, nässpray och varma kläder, sen sticka iväg. ha en fin dag! :)

gamla fina jc <3

skulle jag tagga er så skulle jag. ni är så braaaaa!
(har en bh bild på dig sandra, är rätt sugen på att bjussa, hihi)

hur blond blir brunett



min kära fot

ser fortfarande ut såhär på kvällarna. det gör lite ont ibland också. men nu har jag kommit så långt så jag ska tina upp mitt gymkort igen, så jag kan börja med lite rehab. håll alla tummar att det snart blir bra igen 


2011-05-11

är på jobbet! men mår som en pissråtta. idag hade jag velat legat kvar i sängen och kollat film hela dagen. men kan det vara en allergi? om det kliar i hals, öron, ögon. ont i halsen. hostar, snorig, feber? eller är man sjuk då? vet nån? 

så jäklans irriterande. det måste gå över snart!!

gillar gagas nya plåga

http://www.youtube.com/watch?v=S08KonZiew4

2011-05-09

gormorgon!
idag är jag rosa, inte stickad. men känner mej som en påse skit och jag är sjuk och snorig och jävlig så det blir ingen bild idag. jag ska äta lite fil nu sen åka till jobbet, först p-möte, sen jobb till 18. mindre pepp alltså.

2011-05-08

har haft en fin, jobbig, glad, snurrig, pratsam, lugn, sjuk, solig helg. hoppas ni haft en fin helg också! puss

värre än en bakfylla.

godmorgon var det för ett bra tag sen när grannen kommer och plingar på och säger att han ska stänga av vattnet.. ja, det får han väl. jag är sjuk, stör mig inte. för ja! jag är sjuk, jag har kommit på det nu. för jag är snorig, har hosta, ont i heeela kroppen, huvudet, kliar i ögonen, halsen, känner mig febrig. och så får man väl inte av en allergi? ja, jag vet inte, men det känns då som jag är sjuk. värre än en bakfylla.
jag hade trevligt på föörfesten hos m&j där martina fyllde år. jag gillar er! men det var tur att jag inte följde med ut, för jag somnade direkt jag såg kudden tror jag.
nu skaa jag duscha, käka värktabletter, tina nåt ur frysen och kurrera mig

2011-05-07

hejsvejs!

sitter på jobbet och smaskar i mig lite mat. det rullar på idag vilket är skönt så tiden rullar på. jag är snorig, nyser hela tiden, rinner i ögonen och kliar i halsen. och jag vägrar bli sjuk, så jag har bestämt att jag är pollenallergiker! tycker det är bättre än att bli sjuk. för det är ju himl onödit. hähä. ska iväg på jobb nr 2 efter detta, det är mässa här i falun.

sitter och undrar vad det är för väder ute.. är det fint? vad blir det då till kvällen? :)

vila i frid <3

at work

är på mitt fina jobb! eller det blir fint nu iallafall, för satan vad jag och sandra grejar! det blir rent och fint och massa nytt i butik! långklänningar, jeansklänningar, spets....massa klänningar =) shorts, jeans, toppar! kom och fyna vårnytt vettja! :)

JUST NU: t-shirts, 2 för 199:-

(har ätit världens godaste matlåååååda) hihi

2011-05-05

godmorgon solstrålar! (egentligen är det jävligt grått ute) men ni är väl solisar?
sitter med kaffekoppen i högsta hugg och försöker få i mig en macka. ska snart sticka till jobbet!
lyssnar på mix megapol såhär på morgonen också! jag tycker dom är roliga :)

i love you.

har pratat med finaste mormor och morfar en låååång stund! vi har inte pratat på flera veckor känns det som. så nu gick batteriet upp till 100%. det gillar jag!
har avnjutit en fin middag och gjort 3 matlådor. nu kollar jag bb, sen blire dyk i säng för en öppning-stängning imorn! hihi. puss

im not a bitch

can you fix me up

gooood kvällis!
jag är i städ/laga mat tagen! (och jooooo jag gjorde lite av det jag skulle igår. tvätta och diskade iallafall.nu fixar jag kvällsis och matlåda och dammar av lite snygga prylar så det syns att det bor nån här) inte kul, men det måste ju göras.

2011-05-04

gooodmooooorgon! 
går utanför dörren för första gången med min nya frippa, hähä
ska jobba hela dagen! wiiiie

HAPPY

white gone black

det är liiiiiiiiiiiiiiite ovant, men jag är himla nöjd! såna jäklans ryck jag får!
började med att tvätta mitt nyfärgade blonda hår med silverschampoo. det blev blått!
då blev jag tokig och åkte till tempo som inte hade hårfärg, sen vidare till rusta där dom hade färg. var så nervös på mig själv så jag köpte en piggelin i regnvädret och trampade hem. jag skulle bara färga underhåret tänkte jag. och det gjorde jag, men när jag skulle tvätta ur det så blev resten av det blonda heelt grå/svart........så jag drog av världens asgarv för mig själv framför spegeln och sa bara ''jahapp'' och hade i resten av färgen i håret.
och se så fin jag blev! 

m-m-m-m-m-m

hahah, jag skrattar åt mig själv när jag kollar på klockan och ser att den är 16.12 och jag fortfarande ligger i soffan i min one piece och kollar på film. fast det är faktiskt okej. jag behövde det! speciellt när vädret är som det är och, dom kommande veckorna kommer att vara tokfyllda.

idag ska detta ske innan 22.00

vänlighet

min helg i sälen.

måndagsmat

har lagat ugnsbakad kyckling med vitlök, purjo, röd paprika, grädde och massa olika kryddor. och gjort hemmagjort broccolimos! mmmmmm, det här är så jäkla göttit
ska njuta av det goda nu

måndag morgon igen

och jag har haft en fin, sprängd helg i sälen! det är skillnad på ledig och ledig har jag sagt. och så är det. men den här gången blev jag inte ordentligt utvilad, haha. slänger in lite bilder ikväll.
ska laga lite lunch nu och sen sticka till jobbet. börjar 14 idag, lyx! men har mycket att göra.

.

RSS 2.0