ont i magen.

allt jag ätit sen i lördags. har fått magsjuka/matförgiftning/magsår....legat i sängen sen i lördags och endast sovit. har dock fått behålla allt vatten sen igår. min mage står inåt och den gör så jävla ont. har fått nå piller jag ska äta fåse om magen kan slappna av och så jag snart kan gå tillbaka till jobbet :)

rosa bandet.

dom flesta jag känner har med åren stöttat cancerfonden just i denna månad oktober. alltså köpt sig ett rosa bandet och satt på sin jacka eller kofta, eller kanske både och. 


i helgen såg jag min vän som hade detta fina armband som är istället för ett band. och det här kommer bli mitt direkt jag tar mig till en lindex-butik! (var nämnligen slutsålt på nätet) kommer alltså från lindex och kostar 75kr. och hela summan går direkt till cancerfonden!! hur bra? och framför allt, hur fint?


löööööörda

ojoj.. här vare dött!

och det är bara för att jag jobbar jämt! ledig 1 dag på 14 och sitter aldrig vid datorn, och den rackarna blogg-appen i teleluringen vill inte fungera. ska försöka slå på min tekniska sida och fixa det där.

fredag

hade en fin kväll igår med snygga vänner!

ätit lunch med sarah och rensat lägenheten lite, nu ska jag packa, lämna tillbaka en tröja, vänta på paket och sen sofia och hämtar upp mig! för idag åker vi till ULLARED!! :D

fynd från jc!

super snygga linnen från jc! kom till falun och shoppa loss! :)

torsdagsmys

woho! har haft en fantastisk ledig dag än så länge! som vanligt har jag inte varit ledig.. eller när man har en ledig dag, då räknas det att vara ledig från jobbet va? för när man har en ledig dag så gör man ju dom saker man inte hinner när man jobbar. hum. måste fundera på den.


jag har:
varit hos massörn
storstädat lägenheten
druckit kaffe med mamma
fått hit mäklaren och värderat om lägenheten
varit och ätit lunch på thaien med bra sällis
kollat på våran nya fina l***l
varit hos frisörn som tränat en slutprovsfrisyr
tagit en tur genom borlängestad och sedan hem
svarat på lite mejl


och nu lagar jag mat till mig och sarah! det blir baconlindad kyckling med grönsaker i ugn

en till favorit!

jag är med och tävlar på denna snygga tjej's blogg http://hiilen.blogg.se/! som ni vet så diggar jag http://nyheter24.se/modette/lindahallberg/ och nu har jag hittat en till favorit! hon tävlar nu ut massa skönhetprodukter, så gå in och tävla ni också, dom går ut imorgon klockan 22 :)

wohoooo

håll till godo för roliga nyheter inom en snar framtid!!!!! :):)

on the bus

idag är det jag och alla skolbarn på bussen till falun. och det är inte bara jag som är trött, för det snarkas i varenda stol bakom mig ;)

klev ur sängen 30 minuter efter klockan ringt för typ 3e gången...vilket slutade i att allt jag skulle göra fick åka ner i väskan och Konsum fick bjussa på frulle! frulle nu - jobb till 18 :)

måndagsångest

var alltför längesen jag hade ångest en söndag för att gå till jobbet en måndag. är aldrig ledig hel helg vilket jag var nu :) skönt men imorse ville jag inte kliva ur sängen..men allt gick fint på jobbet så nu är jag pepp igen! gör om lite i butiken och det blir asbra!

har fått fina våfflor av sarah precis och nu kollar vi senaste piratfilmen med snygg-sparrow!

lördagskalas

fin kväll igår med klassisar som resulterade i storstädning både här och hos grannen idag och trasig skohylla :) men kul att träffa allaaa. och en utgång på s2 som var typ 1 år sen

väntar på lite snygga gamla klassisar

woop woop

blev en överraskning för alla igår, hihi

finaste överraskningen

.

RSS 2.0