alla hjärtans dag

stort grattis till mig själv som fyller 21 år idag!! :) wihooo önskar också alla en mysig alla hjärtans dag! puss

SKALLEBANG

vaknat med riktig jäkla migrän flera gånger nu på sistone. vad händer? drömmer jag nåt jobbigt? har jag dåliga kuddar? är jag spänd i nacken? eller är det kanske för att mitt sovrum är helt tomt så det ekar och grannrackarn ovanför tycker om att spela musik och kolla på teven med höööööög musik!

kaffe och lite piller hoppas jag hjälper just nu!

GLAD TJEJ

när nervositeten släppte skakade jag först som ett asplöv, sen kom jag på att jag hittat rätt! nu är jag glad tjej :):):):):):)

kom ihåg att det är du som är stjärnan i ditt liv.

ROLIGT

idag ska jag på ett roligt möte! jag sitter och dricker kaffe nu och är lite smått nervös faktiskt! hehe

TRADERA

http://www.tradera.com/snygg-monstrad-klanning-med-dragkedja-fram--auktion_301743_148442215

har börjat rensa ur lite från min garderob. det finns massa godingar där som tyvärr inte hinns med att användas så mycket som jag vill, så jag ger någon annan chansen.

längre fram kommer jag att lägga ut bal-klänningar samt student-klänning till er som är jakt :) kanske ska köra en bloppis här för er mina små läsare? vad tycker ni om det? (haha, känns fånigt ju att göra som storbloggarna, men det verkar ju uppskattas)

FREDAG

nykter fredagskväll med popcorn, vampyrer, akustiska versioner av goa låtar och Sarah såklart.

ingen öl och partymusik-vilket är lika bra om jag känner oss :-)här nedan ser ni anledningen till att jag inte använder platådojjor-jag blir av med huvudet hemma i spegeln. kan ni tänka er när jag då har dom på krogen, då kan jag stå inne i hörnet av dansgolvet och beställa en bärs i baren, dom ser mig ändå. skulle jag bära ett par 14cmare skulle jag bli 189cm lång!!!!!!! how would that look liksom?

THE

jag har hittat ett mysigt the igen! örtte med massa goda smaker och så har påsarna såna här små mysiga lappar!

perfekt den här morgonen då jag vaknat med migrän.

.

RSS 2.0