MYSkvällsmys i väntan på svenska top model (känner på mig att jag kommer få mig ett gott skratt, eller bli smått generad i vissa moments) och laddning inför en kortis på jobbet och ett annat roligt möte imorgon.

IPHONE SKAL

ett fint skal till mitt iphone skulle sitta fint! har ni några tips var jag kan hitta något fint? :)

UP AND DOWN.

har haft några tunga dagar och dom tycks inte gå över. allt är upp och ner, hit och dit - och ingenting känns rätt. för stunden skulle bruna ben och en skön sommarkväll sitta fint, samt att skutta runt i någon av dessa fina färgerna

FIN HELG

har haft en fin helg med fredagsutgång, lördagskalas och söndagsmys! just nu är det soffhäng med film, godsaker och fina vänner. :)

TRUE.

CHECKAR IN

checkar in på jc falun och kör jobb hela dagen! har laddat med lite kaffe (läs en hel kanna) är så jäkla svårstartad på morgonen!!

FRAM OCH BAK

jag skrev fel imorse, jag har inte alls varit hos borlänge tidning idag. jag har varit hos DD - hos en massa störtsköna karlar! fixat med en anonns som kommer ut på torsdag. sprungít några ärenden, planerat ett event och varit i våran butik resten av dagen.min humor såhär på kvällningen.

LEDIG DAG

otroligt skönt med en ledig dag! jag har fått mig en sovmorgon, solen skiner och jag ska strax ta en promenad till Borlänge tidning.

NU KÖR VI IGENnu ska jag ta tag i den här bloggen igen. saknar det lite och känner att jag tycker att det ska bli kul igen. men vi får väl se hur länge det håller den här gången :))

kika in på jane's underkläder!

janesunderklader.blogg.se


skickar in er hit istället!!! :))
just nu har vi julgranplundring i butiken, så vi har lite rea i  butiken 25-50% :))

.

RSS 2.0