ALDRIG BLI ''STORBLOGGARE''



haha. blir skrattfärdig eller nåt. jag brukar kika in på några storbloggares bloggar ibland. kissie, paow & hugos. men dom senaste dagarna har jag läst dom varje dag. fattar inte vad dom håller på med. dom ljuger, är otrogna, avundsjuka, dom hänger ut varandra och är allmänt grisiga. varför gör man nåt sånt? jag blir fan helt chockad. kul att blogga när det handlar om att såra andra. haha, helt galet att jag har blivit insatt men det här är ju sjukt.

vill ni inte läsa så gör det inte men här är händelsen jag har följt:

http://paow.se/ är otrogen mot sin pojkvän hugo men nekar det. berättar för en ''vän'' hon tror hon kan lita på som hänger ut henne i sin blogg så hugo får läsa det där. 

http://www.jockibois.se/ ''vännen'' som hängt ut henne för att skydda sin egen vän. läs från inlägget ''blir förbannad''

http://nemo.myshowroom.se/ nemo. killen från kungarna, ni känner igen han, jag vet det. han som ligger med allt han ser. iallafall i serien. han är killen paow har vart otrogen med. 

http://hugorosas.se/ killen hugo som blivit utsatt för allt. poor thing. 

http://www.kissies.se/ tjejen som ärstört i sverige på att blogga. hon hjälper till att hänga ut folk här med. 





alltså. ni behöver inte sätta er in, men jag tykker det är sjukt. dom är vanliga människor som rykks med i kändisskapet o förstör för varandra. såna här saker händer folk som inte blogar okkså. men finns inte en människa som skulle hänga ut någon annan såhär. varför hjälper man inte varandra istället? dom säger att dom inte ens känner varandra, men ändå hatar dom varandra. hur fan kan det vara så? hur fan kan man vara otrogen? det man ljuger om kommer alltid fram. blir helt förvånad. det är därför jag skriver om detta. hahahaha. 

knäpp värld! 




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

.

RSS 2.0