<3

spåkulan.

she turned into a stranger.

nu kom mitt inlägg? haha.. några timmar sen..
har kommit hem efter ett lugnt gympass, mat och nu ligger jag död i soffan. är ledig imorn så blir falun en sväng med fanny, sen kan det nog behövas en storstädning plus rensning.

jag tror aldrig jag någon gång har trott på tron

14 minuter kvar av denna dag på jobbet, jag går hem med ett leende på läpparna och en ny sjal i handen, en peach färgad stickad mysig sak! jag åker direkt till gymmet och sen ska jag hem och kolla om jag har fått paket :) blir dock lugnt på gymmet, har så ont i ryggen.... så onödigt. sista kunden! hörs sen :) puss

bäbisbomb

grattis johanna och danne till lilla milo! :) äntligen!
önskar er all lycka! iih :)
http://jlundin.blogspot.com/

live, love forgive.

good morning! sovmorgon idag, börjar inte förns 14! så ligger fortfarande kvar i sängen och drar mig ;) min älskling har dock åkt till skolan så jag är ensam nu, buuuhuuu

ska slänga i mig lite frukost och åka mot falun! blir nog stan en sväng före jobbet, hihi
puss.

question.

Anonym om oh, if it makes you happy.:
snyggt linne! köpt var?

det är köpt på tradera, och kommer från nåt konstigt märke. mer vet jag inte :)

have had some better back.

och förresten har jag fått ryggskott som ni kanske sett.. känner mig som en gamling, buhu
godnatt ♥

oh, if it makes you happy.



klickade lite åt både mig och lovisa. pangpriser

good girls gone bad

haft en toppen myskväll med mina fina tjejer!

to go by bus.

- jag har alltid bälte på mig i bussen.
det blir en lika stor smäll om man krockar med den. tuffare att ha än inte
- jag har alltid telefonen på ljudlöst när jag åker buss
jag hatar när det ringer och man inte hinner på den i tid och alla tittar på en.
- jag måste ha musik i öronen.
annars stör jag mig på varenda grej. folk som låter, snorar, pratar, luktar illa...
- jag är alltid skitnervös när jag ska gå av bussen att nåt ska hända
som idag, jag fastnade med hörluresladden i handtaget så jag stoppade upp folk som skulle av.
- jag ställer mig om någon äldre behöver sitta.
- jag frågar dock aldrig om det är ledigt bredvid den jag sätter mig bredvid.
som en gång då jag satte mig bredvid en tjej som blev skitsur och nästan skrek: ''det är upptaget''
- jag hejar alltid på busschaffisen.
så himla lätt och trevligt.
- jag sover inte på bussar
med tanke på att jag vaknat upp i avesta istället för hemma... blev en lång dag

monday morning

ny vecka! nu kör vi!
ikväll blir det fångarna mys hos johannie med babes

spåkulan

saturday night fever



tråkigt att jag inte fick en bättre bild. detta var efter några glas vin, haha. så ni får en bättre sen. men jag älskar det gröna! och allt funkar precis som jag vill att det göra. tjoho

feeling like an old lady. great

Ryggskott (akut lumbago)

Ryggskott kallas det när du plötsligt eller gradvis får ont i ländryggen. Det gör mer ont vid vissa rörelser, till exempel när du försöker vrida dig eller böja dig framåt. Det är bra om du rör på dig även om du har besvär. Det påskyndar läkningen. Kontakta din vårdcentral om du inte blir bättre efter ett par veckor.

 
Illustration: Svenska Grafikbyrån

Ryggskott kan ibland bero på diskbråck, kotförskjutning eller hoptryckta eller slitna diskar, men oftast hittar man ingen orsak.

Åtta av tio personer får ont i ryggen någon gång. Ryggbesvär är ungefär lika vanligt i alla åldrar, till och med hos barn och tonåringar.

Symtom på ryggskott

Du får oftast ryggskott i nedre delen av ryggen, ländryggen. Värken kan komma plötsligt med smärtor från muskler, kotleder, diskar och ledband. Ibland strålar värken ned över skinkor och höfter och kallas då ischias. Ryggen låser sig.

I början får du mer ont av alla rörelser. Vartefter du blir bättre är det bara vissa rörelser som gör ont, till exempel att stå framåtböjd, sitta eller vrida dig.

Förebygga ryggskott

Motion stärker dina rygg- och benmuskler. Välj den typ av motion som passar dig bäst. Det viktigaste är att du rör på dig regelbundet.

Lär känna din rygg, vad den kan och inte kan, för att slippa ryggskott i framtiden.

Egenvård vid ryggskott

Du blir fortare bra i ryggen om du håller igång som vanligt. Ligg bara till sängs de första dagarna om du har mycket ont och svårt att röra dig. Långvarig vila gör mer skada än nytta. Det kan leda till att du blir stel i leder, muskler förtvinar, skelettet urkalkas och att du får blodpropp.

Försök att arbeta om du kan. Undvik att sitta still. Var försiktig med att vrida kroppen samtidigt som du lyfter något. När du lyfter något, tänk på att hålla det nära kroppen.

Så snart det är möjligt kan du börja försiktigt med att promenera, stavgå, åka skidor, cykla eller simma. Det är inte farligt om det gör lite ont.

radio nowhere.



klickade litegrann ändå, hihi. och har fått nån dille för vita toppar. söta va?

fucking shit

JÄVLA SKIT! jag missade alla mina auktioner och alla blev sjukt billiga

have you ever heard a song.

står på ett lugnt jc idag. inte alls mycket folk ute idag. och det gör dom väl rätt i! skulle heller inte ha sprungit på stan idag om jag hade varit ledig. det är alldeles för KALLT! nu är hösten här. ingen hit, men det blir ju mysigt! :)

igår var det partylördag! som ni ser i inlägget under.... HAHAHAHA. inget seriöst som tur är. den tar vi med en nypa salt! ;) vi fixade oss hos johanna och senare kom johan och joina. sen drog vi på förfest som vi lämnade direkt vi kom innanför dörren, inte rätt människor för oss. sen drog vi vidare på födelsedagsfest, riktigt trevligt faktiskt! :) den studen vi var där skrattade jag mest hela tiden. sen valde vi mellan s2 och bolanche, och vi slutade på s2. träffade många bra människor, saknade människor och snygga människor. och många människor, det var ju lönehelg! sen bar det av till donken med grabbsen och vidare mot sängen! hade en trevlig kväll! :) på fredagen blev det bara filmer och gött. mysigt var det. hoppas ni hade en lika trevlig lönehelg som jag! :)

behövs inge frågetecken här inte

remember my name

fixat klart! snygga brudar med vinglas i händerna

all night long

hos min älskling! nu blir det fix :)

bästa jc

jääääklar vad folk!! :):)

i do it for the ones who got my back.

better loved and lost, than never have loved.

spåkulan

everyday

endast 40 minuter kvar tills hemgång efter en heldag på jobbet :):)

goodnight sweetheart.

har en bebis i knät som jag ska flytta på, sen ska jag krypa ner. nu är jag hemma igen. så jag kryper ner själv ikväll. men måste säga att det är bättre med sällskap! imorn blire jobb hela dagen och är tänkt att det blir en lugn hemmakväll efter det. men det får man väl se :)

godnatt hörrni.

wooohooo, happy girl

pling pling pling pling pliiiing!!!!!! nu damp det ner 42 st sms från mina söta! 8 st ''tack för festen-sms'' bla. och tack själva :):) nu funkar det alltså att skicka sms igen från er som inte har telia! håller tummarna att det gåller i sig och funkar för alltid nu slipper jag in och skälla på nå nötter

nya telefoner....

tycker om.

klickar runt lite på tradera och har hittat lite fina klänningar får se om någon av dom blir min :):)

we'll take of together.

hyrde lite filmer på vägen hem. köpte thaimat och m&m's chocoalte. mmmmmmmmmm så gött



har sett den här nu på eftermiddagen när jag kom hem. en riktig b-film. rörig och obehalig. absolut ingenting jag kan rekommendera. jim carrey är en toppenskådespelare, men inte i den här filmen.

dom andra filmerna ska vi se senare. clash of the titans är en film som jag och min bror skulle se på bio, men det blev inte av, så nu hyrde jag hem den så vi ska se den hemma istället. jag brukar inte gilla overkliga filmer, men hoppas att den här är bra och påminner om troja fast med fula monster!!



och den här filmen ser jag fram emot mest av alla! älskar båda skådespelarna och det är både action, kärlek och biljakt i denna film! kan inte bli bättre ;)

spåkulan.

det bästa med allt.

det var en trevlig kväll igår med mycket skratt! som vanligt när man är med dessa brudar! förfix här, sen hos sarah, sen vidare till s1 och onsdagsklubben. lite töntigt namn, men. haha. johanna frågar: är det första gången, det här med klubben? får svaret: nej, det är sista gången idag. det har allltså hållt på hela sommarn utan att vi har haft koll på det.. haha.

vi fick skjuts hem (thank you alex!) vilket är perfekt när man har klackar, för jaaa, jag lånade ett par klackar av sarah som jag kunde ha. limmade mina, så får se om dom går att anända igen eller inte, haha. sen väl hemma inatt så blev det rostade mackor med majonäs och kräftstjrärtar! vi valde mellan det och flamman - enkelt val ;)

träffade lite nytt folk vilket alltid är trevligt, skrattade som sagt en hel del, drack lite gott med fina vänner, men det bästa av allt är att med johanna kan man säga vad som helst, tycka vad som helst, ingenting är svårt och vi läser av varandra som en scanner. johanna säger att med mig är allt så enkelt och det behöver inte vara nåt svårt. vi behöver bara kolla på varandra så fattar man, så när hon sitter med halva majonäs och kräftorna på handen inatt lutar sig båda bakåt i soffa och asgarvar!! vi säger ingentingt, utan nästan bara kvävs av skratt!!!!! i love you my darling, du är klockren!  ♥

du är så yeah yeah, wow wow

rostmacka med kräftstjärtar
jag är fan inte blyg
fulla för kärlekens skull

kings and queens

HAHAHAAAHAHAHAHHHAAAAAAAA säger ju det... klackar och jag är ingen fin kombo. KLACKJÄVELN GICK AV!!

this is my life.

woho! kommit tillbaks till min sambo efter en sävng till gustafs för lite update på kläder och skor, haha. slängde ihop lite mat och nu blir det duschen! vi ska fixa oss för en girley night på stan! det blir något gott i glasen på en uteservering! ;) vi har vart på kupolen idag och lunchat och kollat på nyöppning av gina. det var sådär med gina, större butik, men fortfarande trång och inga öppningserbjudanden, buuu. men det blir nog bra så fort det kommer igång! hehe. kan inte bli sämre än den förra iaf. sen bar det av hem en svääng och nu är jag tillbaka här som sagt!

har mina nya jeans med mig, dom åker på ikväll till ett par klackar! (och ja, ni läser rätt.. klackar på mig!) :)
vi kanske ses ute.. puss!

ingenting är omöjligt.

tjohoooo

har precis kommit hem till darlingen. ropar ''älskling, jag är hemma'' och skrattar ikapp med min fina vän. :) hon står och gör kokospannkakor som vi ska äta nu till fångarna på fortet! sen ska vi dricka te och äta chokladbollar och sen har jag köpt chips och dip som vi ska äta inatt eftersom att vi kommer sitta uppe som vanligt :) och igår blev vi så sjukt sugna på nånting när allt var stängt, så tänkte efter före idag ;) haha.

har fyndat idag så till helgen får ni se. puss

kräftskivan i lördags var galen.




VI AVSLUTADE JU OCKSÅ KVÄLLEN MED ETT NAKET BROLOPP! nästa gång blir alla med!! tack som fan igen alla galningar!!

min uppväxt.

Rödluvan lyssnade inte på sin mamma, Pinocchio var en lögnare, Robin Hood var en tjuv, Tarzan gick utan kläder å lekte med sin "apa" och Snövit levde ihop med 7 män, den slampan!! Det här växte jag upp med, så klaga inte på hur jag blivit!

måndagskväll

och vi sitter och myser! kollar fångarna på fortet och har ätit johannas mumsiga mat! vi ska dricka te nu och mysa vidare och snacka lite skit. det här gillar jag. och jag gillar johanna ♥

imorn är det sovmorgon, sen jobb kl 13! innan det blir det gymmet och banken

if i leave you at the wrong time

har äntligen kommit till jobbet. eller för lite mer än en timme sen. har bara krånlat hela dagen. men har fått ny frippa och druckit 3 koppar kaffe hos frissan!?? jag, kaffe? nu är det dags, att kliva in ordentligt i vuxenlivet. ;) jag är iallafall pigg med tanke på att jag inte har ätit något idag - vilket är positivt och måste bero på kaffet, huhu.

kör stänging och efter ska jag hem till min nya fruga! vi ska äta mat och kolla på fångarna på fortet. mys!

igår var det städning efter kräftskivan, det var lite att städa. ett riktigt griskalas var det, och inte nog med det så hade sopsäckarna stått ute under natten så skatorna hade haft det mysigt i dom. så kräft huvuden och klor låg över hela gräsmattan. men hur det än såg ut igår, så hade JAG DEN ROLIGASTE, GALNASTE, STÖRDASTE kvällen på hela sommarn tror jag! det kändes som vi var 14 år och härjade runt på en hemmafest igen!! och det kan ha varit tack vare den sköna musiken och mina grymt härliga vänner! tack till alla som var med! :):)

sen blev det myskväll med tacos och snövit med brudarna, ni brudar är grymmast. ni vet det va? ♥

day after tomorrow

dagen igår blir sen, men den var KUNG!! nu tacokväll hos sarah med brudarna

kräftskiva!



förberedelserna är i full gång!! och snart är vi lika full! ser fram emot en kanonkväll med kanon människor! :)

crazy mother fucker

bion var toppen!!!!skrattade till varenda skämt! :D:D

dock så kör vi ganska fort upp mot mora by på vägen hem,när vi svängt av riksan. jennifer tänker ''johanna slå på hellyset'' innan hon säger nåt SKRIKER alla, johanna TVÄRNITAR, vejar men lyckas köra på en stackars hare! en DUM stackars jävla hare. vad gör han på vägen???

hon säger ''jag vänder... KÖR PÅ DEN IGEN!'' och vi vänder och kör på den igen. MOS! KANINMOS. sen skrattar vi i ren PANIK hela vägen hem!!!!

you know I know how

hej fina ni! hej fina fredag! :) ikväll blir det bio och lugn kväll för att köra all in imorn!!

you take me to another world.

har bokat bio premiär till mig och tjejerna imorn!! det blir grown ups!!  för tillfället myser jag av trevliga telefonsamtal och väntar på att mina sms ska komma fram :):) night ♥

memories.

fanny säger: jag funderar om jag ska starta upp min blogg igen..?
jag: jaa, det tycker jag!
fanny: men jag vet inte vad jag ska skriva om...
jag: skriv om det här? sånt här? din vardag, det du tycker om..
fanny: ja, det är sant..

http://fannywahlsberg.blogg.se/2009/may/lets-say-we-turn-the-page.html#comment

icke manligt inlägg

min shopping idag har (nästan) bara med smink att göra. inte så manligt kanske, haha.


ring från indiska som jag suktat efter sen sthlm och mobilskydd till ipoden som jag repat i ren slarvhet.


en kanon snygg och praktisk sminkväska från mus. älskar det blåa i, so fresh. (mitt bästa köp idag)


skuggborstar. dom 4 till vänster är från dollar store, märket ztiz, vilket är kanon bra borstar till kanonpriser. två små platta, en större platt och en ännu större rund som man borstar ut ögonskuggan med så det blir en sk skuggning. sen puderborste från h&m, svampar h&m och en puff från mus. bra basgrejer!!


fransböjare h&m, pennvässare ztiz, läppglans h&m. löspuder att lägga så man får bort blankt i ansiktet, och en high tech kräm man lägger på ögonlock för att få skuggor att sitta. båda från mus.


läppglans som luktar cocosnöt, mmmmm. h&m. rosa/lila skugga och lila eyeliner från h&m och ett lösglitter i grönt från mus.

kanske inte alls är intressant och tycker ni inte det, så behöver ni inte lägga ner tid på detta inlägg. haha. men jag ska ju börja greja lite med detta så det kommer komma upp mer här hos mig.

börjar ju redan på lördag med lovisa, johanna och fanny.

words come easy.

har haft en mysig dag på kupolen med johanna och fanny! 40% rabatt i hela butiken på make up store! så äntligen fick jag tag i grejerna jag ville ha. johanna också, och tillslut fanny med fast hon inte skulle ha, haha. inte mitt fel :) hittade lite på h&m och indiska med. och johanna köpte skitsnygga skor som jag också är sugen på!! en lååååååååååååång fika med massa skitsnack på wayne's! sen lite mer shopppa, hihi. bra jobbat tjejer! nu kan vi känna oss stolta!

sen åkte jag och fanny runt på lite andra butiker, typ ö&b, rusta och dollar store. vi skulle ha kräfthattar, men det fanns ingenstans. eller jo, på ö&b tillslut! så nu är det klart. kommer bli en grym lördag! :)
med hattarna på och kräftdoften i fingrarna är festen igång!! ;);)

dock en sak som vi störde oss på är varför personal i butiker kan vara så jävla griniga??? det ska väl inte gå ut över kunderna?? suger jobbet så förbannat så byt eller bit ihop!!

sen åkte vi hem och drack kaffe och plockade med shoppingen.

forget what we're told, before we get too old

woooow! sovmorgon ;) har sovit som en påse skit inatt så klev upp för tio minuter sen, hähä. men det blir stan! så fanny kommer snart 

det hjärta som brinner.

nu har alla lagt sig. huset är tyst förutom ett dovt ljud av eminem här i bakgrunden. han och rihanna sjunger deras bästa låt! ..jag ska nog också krypa ner trots att jag är ledig imorn. i 4 hela dagar är jag ledig!!!! :):) men imorn blir det upp rätt tidigt till köris, gymmet, banken och sen kuppan med fina tjejer! sov gott fina ni ♥  


bilderna är från en fin tjejkväll som var här i somras, tagna av mandylane.

a radical change

ska till frissan på måndag. men mina tanka är splittrade... blond, brun, svart,slingat, löshår, page, klippa av, raka..... hur ska detta sluta??


                                                       bilder tagna från google.se

vänner emellan

massa pussar och kramar till min fina vän, johanna just precis nu ♥ 

spåkulan.


agree! på lördag.. på lördag :):)

något ni inte visste?



visste ni det här om mig? att jag mest av allt lyssnar på den här sorts musiken. jag kan inte sitta still när den går igång! skön musik, sköna röster och man blir på bra humör! ;)

annars vill jag helst ha nåt med dunk och massa bas i, någon riktig house sköning. men lyssnar absolut inte på hårdrock, opera eller ballader mer än jag behöver.

lyssnar ni på det här, eller vad är er favorit?

dagens

Dagens humör: bättre, gladare, är lite stört busig.
Dagens mående: mätt och belåten
Dagens borde: göra ett ordentligt ryck! (kan bli)
Dagens frisyr: fläta i luggen och hästsvarre
Dagens smink: vardags
Dagens klädsel: leopardtunika, leggins och boots
Dagens planer: inga speciella, städa kanske. prata med morbror.
Dagens materiella vill ha: pudret jag köpte idag, huhu
Dagens fundering: blir det regn på lördag?
Dagens beroende: juice
Dagens tråkigaste: hum...
Dagens längtan: hihi
Dagens superlängtan: lördag.
Dagens tidning: aftonbladet på nätet
Dagens låt: nån ny.. hitta den på spotify på vägen till jobbet.. hum.

spåkulan


here we go, heeereee weee goooo



har varit på bio ikväll! en kung film tyckte jag! och snygg skådespelare ;)
det blir jobb imorn, sen ledig fleraaaa dagar

you got me a ticket and i wont be long

sitter på jobbet. är fortfarande på halvdant humör, fattar inte vad som flugit i mig. vill helst trycka i mitt eget hörn och inte heja på en människa... suck. men dricker mer - passionsfrukt, grape och mörk choklad - hallon. och det får mig iallafall på lite bättre humör. har fått lite fler svar om kräftskivan. också kollat att det ska vara regn enda dagen på hela veckan????? skit i det, det kommer bli grymt! =)

kan bli bio ikväll..

riverside motherfuckah

btw, agree with http://johannaaalindberg.blogg.se/ jag skulle helst också ha viljat spenderat denna dag på en båt på sjön och sjungit med lite på RIVERSIDE MOOOTHERFUCKA' . . .

a little bit of change.

har hållt på hela dagen idag på min lediga dag!! har rensat ogräs mellan plattorna på uteplatsen, rensat rabatter, blomlådor och asfalten vid infarten, klippt gräset, krattat, lagat mat, krattat lite till, dammsugit, plockat ihop. PUH! nu är jag värd en film ikväll efter promenaden jag ska ta i dagens sista sol.

humöret är sådär. hoppas det slår om snart..

dagens

Dagens humör: otrevligt trött.
Dagens mående: halvdant.
Dagens borde: gjort något annat.
Dagens frisyr: uppsatt.
Dagens smink: inget.
Dagens klädsel: bikini eller morgonrock.
Dagens planer: bli på bättre humör. gick sådär.
Dagens materiella vill ha: bubblor.
Dagens fundering: ''tror du att jag är dum i huvudet?''
Dagens beroende: cola.
Dagens tråkigaste: humöret.
Dagens längtan: imorgon.
Dagens superlängtan: nästa lördag.
Dagens tidning: veckorevyn på toaletten
Dagens låt: fulla för kärlekens skull, med eldkvarn.

för dom som inte kom till andra sidan drömmen



några av dom mest spelade båtlåtarna från igår! ;)

fulla för kärlekens skull

igår var en toppendag trots att planerna inte blev som dom blev. hade världens bästa dag ute på sjön! började med att klockan ringde halv nio, snark efter att ha åkt båt och vart på skrubben på fredagen. hem och byta om till varmare väder om man kollade på vädret. det visade sig att det blev stekhett efter ett tag så typiskt. men hur gött! jag och grabbarna åkte ut runt halv 11 och kollade på starten av poker run. sjukt mycket snygga, snabba båtar! och båtar över huvudtaget, fullt på varenda uteservering efter älven och runn. sen hämtade vi upp johanna och gled runt lite. la till i uvbergviken och blev kvar till solen gick ner! drack massa vin, öl, cider, dansade och lyssnade skön musik! helt jävla underbart! vilka människor :):) tack alla som gjorde min dag igår!

no getting over you

jag har nåt att berätta imorn flickor ;)

dagens

Dagens humör: glad men inte så pepp på nåt.
Dagens mående: ont i magen och ont i huvudet.
Dagens borde: borde ha tränat med johanna imorse.
Dagens frisyr: nå ruffsigt
Dagens smink: mascara och lite rouge. och en ny eyeliner
Dagens klädsel: jeans, converse & nya skjortan
Dagens planer: kvällsmys
Dagens materiella vill ha: sängen?
Dagens fundering: undra om imorgon kommer bli lika bra som vi förväntar oss
Dagens beroende: söta sms
Dagens tråkigaste: att jag har ont i magen.
Dagens längtan: nästa lördag
Dagens superlängtan: lördag, imorgon
Dagens tidning: kampanjinfot här på jobbet
Dagens låt: den där som vi letade efter som vi hörde i bilen när vi satt på johannas balkong. och hjärnan är kvar i sängen så jag minns inte vad den heter nu, haha. airplanes?

ja må han leva, ja må han leva



idag fyller världens bästa sjö niklas 19 år! grattis igen ♥

i love the way you move.

godkväll! :)

idag har det varit en bra dag! en mycket trevligt, mysig och skön dag. åkte in till stan vid två till johanna, hon hade hittat en nytt recept så hon hade varit och handlat mat. så vi satte igång och lagade thaimat! receptet kommer imorn, jag har tagit bild på det och hur maten blev. asgött kan jag iallafall säga! sen snackade vi skit på balkongen för att vänta på klockan lite. sen traska vi mot kupolen då det började SPÖREGNA så vi sprang in i ett trapphus  ''det är nog över om 2 min så vi väntar här sålänge'' efter 30 minuter regnade det lika mycket, så då fick lovisa hämta oss ändå. hahaha.. traskade runt på kupolen och fick bra svar på mina frågor. köpte en  glitter eyeliner, ny pensel, en puff och två skjortor. skjortorna som jag beställt frå h&m fast i mindre storlek, för dom jag fick hem kunde jag hoppa säck i. hähä

sen satte vi oss på wayne's och snackade lite skit och fikade. gick runt lite till, sen hem till johanna och satte oss på balkongen igen. kom på att vi inte ätit på flera timmar (förutom fikat) så vi gick och käka pizza, haha.

har pratat om tusen olika saker och skrattat minst lika gånger åt och med mina snygga puffror! lediga dagar borde se ut såhär ;) tack girls,

all the rights move

sticker in till stan snart! blir mys med johanna i eftermiddag, sen kommer lovisa ikväll och då blire ännu mer mys! ;)

puss

comon and give me some more

spåkulan.

the reason of making a smile last.

har bjudit släkten på fika idag! kladdkaka, grädde, glass, hallon, 7 sorters kakor, hihi. kaffe, the, läsk... mmmmhhh vad gott och uppskattat det var. vi pratade och skrattade en massa och spelade kubb! gud vad jag älskar min släkt. ♥

sen hämta johan upp mig så då blev det gymmet!! 35 minuters easyline och ca en timmes gym!! jag kommer få träningsvärk imorgon, och det är varmt välkommet, hihi. underbart att på riktigt vara igång igen. nästa pass blir på lördag beroende på vädret och imorgon blir det en löptur! :)

i love the way you lie

hittade en lista hos http://girlnextdoor.bloggplatsen.se/ som är min söta kollega :)

Dagens humör: bra humör! pratglad
Dagens mående: trött i kroppen efter gymmet.
Dagens borde: jag borde ha ätit en godare lunch.
Dagens frisyr: nytvättat två gånger, så slarvig knut bara
Dagens smink: mascara bara
Dagens klädsel: klänning när det var varmt. träningskläder resten
Dagens planer: att träna. check!
Dagens materiella vill ha: ny sminkborste. men det ska jag ju få imorgon, hehe
Dagens fundering: undra om det är min tur nu?
Dagens beroende: lukten av nytvättat hår och hudkräm
Dagens tråkigaste: att det finns människor som överlever sina barn.
Dagens längtan: lördag
Dagens superlängtan: lördag
Dagens tidning: dalademokraten på pizzerian
Dagens låt: eminem, feat. rihanna - i love the way you lie

dela med dig av det goda

nu ska jag kliva ur sängen... hihi (är ledig så då får man) så ska jag hoppa in i duschen och sticka på ica. ska baka kladdkaka med grädde och hallon. massa goooda kakkor och annat gött. för idag ska jag bjuda släkten på fika :) och nej, det är inget speciellt som faster ringde och frågade, hehe. jag tycker bara att vi ses alldeles för sällan så nu när jag är ledig och dom andra har semester så får vi passa på :) ♥

mirror mirror



hittade paletten hos den här tjejen! http://blogg.veckorevyn.com/lindas-sminkblogg/ 
läser hennes blogg varje dag och får inspiration och tips! och så är hon ju så snygg

88 paletten







är så himla nöjd med 88 paletten som jag nu har fått hem. jag köpte den från http://www.iamias.se/
ska in till stan imorgon och då ska jag köpa fler borstar. har bara en skuggborste som jag använt till svart, så måste ha nya så färgerna blir bra! och lite annat pyssel också, så då kanske ni får se en make ;) hihi

walk it move it

kom fram ur garderoben, rut

GLÄDJETJUT

diamonds are a girls best friend

mer tuffa smycken från jc falun!


1. svart botten och silvrig sten. finns i guld också. 2. tiger huvud.


3. mohikan. 4. orm. finns i blank silver också.


5. rådjur/hare. (skitsnygg i verkligheten) 6. peacemärken. finns i silver också.


7. döskalle. finns i solver också. 8. döskalle halsband, huuur snyggt som helst.
(jag personligen älskar döskallar)
är egentligen ett långt halsband, men påbilden har jag det två varv.

ringarna ligger på 49 & 59:- och halsbandet på 69:-
 och det mycket mer snyggt i butik som även ligger på lägre priser.
PASSA PÅ!

zsoljfäg93+05irjf

sådär ja...... hällde precis ut ett glas juice över halva datorn och min kamera.......

jobba

Är på väg till jobbet. Men fy fan vad jag hatar bussarna

det där lilla extra

har nåt att visa imorgon! men nu är jag så förbannat trött och har så jävla ont i min fot så ska dyka i säng.
min bror kom hem med migränanfall, skriker och grinar. stackars barn ♥

hursom, är töntigt glad. godnatt

keep on moving.

taskigt värre.

hej hörrni! står på jobbet och är lite smått irriterad, men det har ingenting med mitt jobb att göra. men imorse när jag började (12.00) kanske efter tio minuter så kommer det en dam in och frågar efter vart sjalen på docken finns. och jag svarar i hyllan och hon köper den. hon är jätte nöjd och tycker den är jättefin! hon och dottern går ut ur butiken med ett leende på läpparna! jag reagerar att hon betalar med en 500-lapp. så typiskt äldre damer att betala kontant, hehe.

och precis nyss så ringer det hit till butiken och chefen svarar. det är en dam som har köpt en sjal vid tolvtiden idag, av en blond tjej. (alltså av mig) hon undrar om hennes påse med sjalen är kvar?? hon har inte fått med sig den hem.. jag kommer precis ut från fikarummet och det går samtidigt ut en ung tjej från butiken. hon har precis lämnat tillbaka en sjal. DAMENS SJAL!!! hon har alltså hittat hennes sjal och kvittot låg i påsen, så hon kunde gå och lämna tillbaka den och få damens pengar tillbaka. ''jag köpte sjalen till min syster, men hon ville inte ha den'' vilken liten tjuuuv!!!! damen vill iaf att vi lägger undan en ny sjal för hon vill så gärna ha den. så nu hänger det en sjal här och en ligger tillbakalämnad. tessan hade ju inte en tanke på att det inte var hennes eftersom hon hade kvittot.

men chefen reagerad efter att ha kollat på kvittot, för man måste skriva på och greja och vi måste skicka in det. men då såg hon att det var just den tiden, att det var betalt kontant, handlat av mig idag och att vi inte sålt nån mer sån sjal idag.

fan vad taskigt. skulle ni ha samvete att göra något sånt??

och ett tips!!! ha aldrig kvittot i påsen utifall ni skulle tappa den. ha det i plånboken!

trolleri trollera



kommit hem från trollkarlens lärling! filmen var störtskön! den måste ni se =)
ska se film igen men nu blir det bröllopsprovet på kanal 5.

bio

nu ska vi käka, sen sticka iväg på bio!

yester me yester you yesterday

igår var det party och det var en av dom roligaste kvällarna på länge! :) föris hos johanna med lite folk sen vidare till s2! där var det pool party och jäklar vilka pooler dom ställt till med.. inte nej. haha. skakade massa rumpa och gjorde en rejäl vurpa. johanna, ville du visa hur det gick till när du jobbade sist? ;)

massa folk jag inte träffat på länge och så mina sköningar såklart. att höra bra musik, få dansa, dricka en bärs och ha på sig klackar utan att känna sig lång och klumpig och ingen pain, och göra det med fina folk då mår man bra! en sån känsla borde man få känna oftare! ♥


hot or not

explode in the game.


betyder det att jag borde ha sökt utbildningen jag inte gjorde? hmm..

my first kiss

säger bara att jag har en känsla av en himla massa bra ikväll ;) skål snyggingar

club can't handle us



ikväll blir det party och då är det dags för nya naglar!! ;)
(men som ni ser så ser färgen blå ut, fast den är grå. så topplacket är inte det bästa på blågråsvarta färger)

det blir party med pinglor hos min pingla! ♥

nya smycken



sugen på nya smycken? snygga, coola, fina, tuffa rock n roll! till bra priser? åk till jc! speciellt jc falun! vi har fått en massa nytt snyggt så jag fick såklart lov att köpa med mig några hem igår! smyckerna ligger i pris från 29:- upp till 129:- alla som jag har köpt kostade 39 & 49:- förutom fjädrarna som kostade 14,50 på 70% REA!

för ni har väl inte missat att till höstens bruna, gröna och skjortiga färger och mönster blir allt så mycket snyggare med en massa accecoarer!!? ;)

happy girl

tänk efter före

det ringde nyss en vän. och det gör ont i hjärtat. det är konstigt när man tänker på vilka prioriteringar folk gör i sitt liv. menmen bara man är lycklig och tror på det. jag tror på dig, frågan är om andra gör det. lycka till, you.

''det är först när det är borta man inser hur bra det var''

if you ever change your mind

sitter på jobbet! trycker i mig mat! min som jag hade med mig smakade urk så fick köpa mat.

idag är det fredag fast jag har lördag. och ledig helg. så det går inte riktigt ihop, men det är jobbigt att ha fel dag. haha. imorn blire party och ikväll vet jag inte än. jobbar först och främst till sju så vi får se efter det. hoppas ni är ute och njuter i solen! det skulle jag ha gjort om jag hade vart ledig =) puss

blue blue moon

you make me smile

hahahah jag sitter och skrattar åt mig själv när jag ser ut som en gris. eller en bäbis! fullt med mat runt hela munnen, i händerna och på bordet. älskar kyckling m bröd

för övrigt så är jag på gött humör =)

good mornin'

har precis städat av här på jobbet. tusan vad mycket grejer det är överallt! och fullt med kläder i provhytterna från igår, högar med damm på golvet och oreda i hyllorna och oupppackade kartoinger, hur ska man hinna med allt på samma gång utan att bli tokig och svettig?? men det börjar ordna upp sig iallafall. och mycket nya snygga höstkläder kommer in nu! så kom hit och kika och säg hej vettja ;) borde egentligen städa ur kylskåpet här också, för det luktar bajs... men det får bli en lugn söndag!

helgen börjar planeras och jag har en känlsa av att det kommer bli en bra helg! (är helt ledig också) idag slutar jag 4 så då ska jag hem och fortsätta planera och plugga lite och kanske slänga ut lite bilder. puss

you give me fever

har haft fullt upp idag! imorn ringer jag alla er som försökt nått mig, haha förlåt mig.
nu ska jag krypa ner i en nybäddad säng :)

nrj in the park 2010

sjukt bra! sjukt sugen



stockholm, gröna lund, 26/8.
kato
 johnossi
 rebound
 love generation
 jake oh
 lazee & sibel
 million stylez
 mohombi
 rasmus seebach
 taio cruz
darin

turn around and never go back

godmorgon för ungefär en timme sen! idag har jag en ledig dag! jobbar torsdag och fredag sen ledig helg! mjukstart :) idag ska jag städa, träna, plugga, boka klipptid, skicka tillbaka lite grejer osv. sånt där roligt måste... kan hända att det blir nåt mysigt till kvällen :)

här är min shopping från stockholm! 250kr


we no speak no americano



hittade en bild på någons facebook från ayia napa. saknar den veckan varje dag

good morning

har haft en toppen helg! återkommer mot kvällningen med den.
nu ska jag duscha och sticka till jobbet! första dagen efter semestern! :)



bild från båtfesten och broloppet för någon helg sen

.

RSS 2.0