miss little sunshine

tack igen för alla supergulliga kommentarer från när vi var med i tidningen =) hade ju korsetten på mig ut igår och vad många kommentarer jag fick. det värmer! =) men det är ju inte så konstigt. KORSETTEN ÄR GRYMT SNYGG!

let's bring it back

jag har haft en braaa helg! =)
det blev mys och fotboll med brudarna på fredan. sen blev det jobba och en lugn utgång med ett glas vin och en cider igår. och idag blev det sova hela dagen för nämnde ju igår att huvudvärken kommit tillbaka och den var fortfarande kvar imorse. sen blev det handboll i borlänge nu på kvällen! thank you guys who made it so good.

someone once told me

är på jobbet! tycker om mitt jobb, men idag är jag klen i skallen. drygt! men proppar i mig vitaminer och upppiggande saker. och huvudvärkstablett ska jag ta nu. utifall det kan tänkas att bli ETT glas vin ikväll.... :)

ice age 3.

- vad e det?
- det e blåsten... den talar till oss!
- ohh, vad säger den?
- jag vet inte! jag är inte blåst!!

ayia napa


sitter här och läääääääääääääääääängtar!!!!!!!!!!! plugg plugg plugg

torsdagsgodnatt

idag vart det hockey. borlänge-hedemora. sådär match men borlänge vann.
kan erkänna med ett leende på läpparna att jag fick övertaget :)

jag har för övrigt pluggat som en toka idag så jag är mycket nöjd och kan somna med gott samvete. fast innan.. lite mer plugg :)
godnatt ♥

en upplevelse.

i tisdags gjorde jag det som jag trodde aldrig skulle hända...
jag och mamma brukar skämta om (när vi är på en restaurang) att man ska glömma nånting på brickan och sen slänga det med brickan..i tisdags var vi på donken en snabbis efter modevisninge...n. jag betalade, gick och satte mig, gick tillbaka och betalde åt mormor och ankie. gick till bordet och satte mig och la kortet på brickan. vi åt och vi skrattade och vi skämtade om det än en gång.. ''tänk om...' :)

och vad tror ni mamma frågar när vi går ut?
''amanda, var är mitt kort? du har det va?''
''ehhhhh..''
JAG INSER ATT JAG HAR SLÄNGT BAKOMATKORTET MED SOPORNA SOM LÅG PÅ BRICKAN!!!!!!

jag får ett par plasthandskar av en kille så börjar jag rota.....

TUR säger jag att vi var ensamma inne på donken, annars hade jag dött!
hahahaahahaa...

tonight was a smiling night.

handpenningen på resan är betald!!!!!
kvällen får mig att le

plugg och kräksjukan

trots mitt äckliga illmående är jag HAPPY
på onsdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag

oh, its what you do with me.

idag är det söndag, och jag mår lite bättre nu, har sovit bort huvudvärken och min bror tvingade mig att peta i mig lite mat. han är bra han, min bror. han är på bio nu med papi, dom ska se avatar. hoppas den är bra :) nästan hela dagen har gått, så det blir ingen träning som jag tänkte i fredags, utan det blir fortsatt ryggläge resten av dagen. det är skönt att ha en sån söndag, som det inte ställt massa krav på, typ att man ska pallra sig iväg till jobbet fast man helst av allt vill ligga kvar i sängen ocgh mysa, dricka coca cola och kolla på massa serier. så det är skönt att det är en sån söndag idag, jag brukar ha alldeles för få av dom.

i fredags så var camilla, jennie och therese här. vi hade lets dance mys (jag vill helst säga idolmys, men jag vet inte varför) fast vi kollade inte så mycket på teven tror jag, vi satt mest och pratade. det är väl egentloigen det som är det bästa med en myskväll, att alla är helt slut och ligger i ett varsitt hörn av soffan och bara lyssnar på den som pratar. jennie slet av sig löshåret och kröp ner i knät på therese och fick bli kliad i håret, såg ut som om hon njöt på ganska bra ;) vi pratade resa också, så nu har jag kirrat hotellrum bredvid dom. så imorn kommer jag nog att vara glad och berätta mer om vad det är för resa. iiiih :)

igår på förmiddagen så var det handbollssammandrag i maserhallen. vi spelade fyra matcher.
gustafs- mockfjärd 7-4
borlänge vit 1- gustafs 8-4
borlänge röd - gustafs 0-14 !!!!!!!
borlänge vit 2 - gustafs 6-2

2 vinster och 2 förluster kändes grymt! så nästa söndag kör vi igen i gylle. fast då äre riktiga matcher, igår var det mini, 4 utespelare bara. så direkt efter jobbet åker jag och coachar! himla kul :)

hoppas att alla har haft en lika kanonhelg som jag har haft :)
puss

you can stand under my umbrella.

igår var det lördag och anna fyllde år! det var partaj där med massa skratt, tjo och tjim och sing star! sara vann mästerskapet! grattis till henne och grattis igen till anna och grattis till angelica som fyller år idag :) en himla massa grattis hann vi med nu, kanon ju! mot slutet kom pojkarna, och det är alltid lika trevligt att träffa dom. dom pojkarna tycker jag om :) sen bar det av in mot s2, vilket var trevligt. men jag fick tillbaka min släng av magsjuka jag hade förra veckan, så min KÄRA MOR ♥ kom och hämtade mig. det var en himla trevlig början av kvällen och en mycket läskig avslutning av den.

jag bjuder på några linsluser


there's no reason to hide.

godkvällis

idag har jag jobbat på kuppan på brothers & sisters :) med en sköning vid namn claudia, inte konstigt att dagen gick så fort, trots att det var toklugnt. har snappat upp lite nytt plus att man fick se ögongodis, så jag är himla nöjdis. nu laddar jag ipoden för det är dags för skola imorn, och faktiskt, det känns ok! (här ska det tryckas på gilla knappen) skrivit ut tider för lördag har jag gjort, för då är det matchdags igen! så nu ska jag mysa ner i soffan en stund och kika på nån film, nåt med huset hette den. verkade lite mystisk sådär i min smak.

kollat resa idag också, så på torsdag måste vi bestämma, iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhh det har redan gått mer än halva januari.. snart hörrni, snart är jag levande på riktigt

..filmen började för 20 minuter sen, så nu kommer jag väl inte fatta nåt, men håll tummarna på att det blir tvärtom så fortsätter vi att vara glada och nöjda.

puss puss

happy and tröttis

nu är klockan sådär mycket igen. det är det jag är sämst på när det gäller duktighet. en riktig, men egentligen trött nattuggla. fast jag gillar det, för det gör mig glad på nåt vis.


idag har det vart duktigt!

har varit på jobbet, inte missat någon buss, jag och tessan har bytt kläder på 5! skyltisar, jag har köpt repskydd till min musikspelande älskling, jag har lagat mat, jag har gjort en veckoplanering och jag har fyndat på rean.


ett rosa, ett genomskinligt och ett svart.
kanon till mig som är slarvig och så vart den ju himla snygg också :)

den här har jag gillat ett tag men inte vart riktigt hundra. men nu slog jag till. planeterna!!

hallon och björnbärs-smulpaj

..med gräddglass! det var mumma

innan jag fick till det.

jag älskade ett uppstoppat djur i min bil för att jag är sexig och gör vad jag vill!

another reason to smile.

märkte en grej tídigare idag
http://djungelhenny.blogspot.com/
 
kolla in min sköning ↑ till vän som har kommit igång med bloggandet igen
you go girl ;)

mobilt bredband.

hämtade ut mobila bredbandet idag. testar det nu och det funkar ju finfint :)
hihi, sov gott

längtar till sommaren



..och alla galenheter. dock inte det som står min rygg. eller det kanske nu det är dags för det. vem vet vad det bjuds på till sommaren. om jag still är kvar hääääär. det är heeelt sjukt att om mindre än 140 dagar så böööörjar livet på riktigt, satan vad jag läääängtar

good girl goes bad

jag är så rolig. jag har så roligt åt mig själv just ikväll!!! och för att inte nämna vad trevlig jag är, herreguuuuud. gillar lääääget nu hörrni



nerbäddad.

jag mår fortfarande illa. det här är det värsta jag vet
vaknade halv 7. pain. vaknade halv 2. blä. var och köpte tidning och sockerdricka.
kröp ner igen. mörkla hela rummet och somna till ipod och russian rolette.
chokladen är fortfarande oöppnad, vilket är lika bra. tidningarna har jag läst ut.
har kollat hundratals profiler på fb. gnäll-jag. men det får man. krya

godnattens

wöhöö, bra film!
men jag mår illa som en gris. igen. det är mindre bra. fan

det blir bio



har precis bokat biljetter! får slänga ögonen på snyggingar på bioduken ikväll :)

skrattretande.

så jävla ful

till kvällningen.

oh, jag ska tillbaka idag. yes, nu kommer jag tillbaka. efter 2 månader...... my lovely GYMMMM

godmorgon måndag.

vakna somna vakna somna vakna somna vaknat... en kvart för sent för att hinna med bussen. typiskt mig. men nu är jag iallafall vaken. har läst litegrann, vilket är prio ett för mig. kom igen nu amandaaaaa!!!

ska åka in vid 2 och möta upp emelie, luncha lite och snacka skit. samtidigt ska jag köpa en tröja jag har sett på rean, tummis att den finns kvar! fyndade lite snyggt när jag var in för nån dag. fick med mig 6 grejer hem för 250 spänn. jag kan shoppa jag! =) men nu ska jag faktiskt hålla mig fram till våren, och spara pengar till alla resor.

och just ja, resor. det måste vi fixa senast nästa vecka, annars kanske vi får lov att åka till säffsen som en filur nämnde för mig igår..... vilken hemskt tanke! haha


foto: ryan garrison.

godnatt.

im stuck. and i love it.

på bioduken.

kung film. precis som dom andra två. synd bara att det var den sista. eller kommer det komma en sista krypandes snart? vi håller tummarna. för satan,hur bra är inte noomi rapace som skådis? i just love her. så nu ska jag börja om och kolla filmerna igen, och sen ska jag läsa böckerna. när jag får tid. kanske något lov eller någon resa. eller förresten. jag har inga fler lov, för nu börjar liiiiivetttttttttttt

säng häng.



det har vart mycket segt idag. legat i sängen framför den här saken. men ska hoppa in i duschen och sticka iväg på bio strax. hoppas vi inte somnar.. :)

söndag.

och vi har huvudvärk. kan bero på poppandet och smällen påvägen hem. eller så beror det på ubåten och alla vinglasen. hursom, det sitter ihop på nåt vis, det är jag säker på. haha.

det var först 50-års fest i heas bystuga! rätt mycke med folk, men bara ääääldre. vi åt massa gött och hade trevliga konversationer. jag älskar min släkt så otroligt mycket. precis när trubaduren skulle köra igång musiken så skulle jag åka. åkte räcerbil in till borlänge och snubbla upp till lovisa. där var hon och sarah, himlans opepp. men dom blev tillslut pepp utan magont. :) sen drog vi ner på stan och ställde oss i den låååånga kön in till s2 (nej, det var inte en pers i kön) träffade massa trevliga folk och spanade på snyggingar. dansade och hade trevligt. :)







yeeeehh

woohohooooooo, nu köööör viiiii

7 januari

haft besök från gävle och det blev en chilldag. nu har jag hoppat i nattkläderna och ska ner och mysa till en film efter att ha setat och :) lite här framför skärmen. jag har haft en bra början på detta nya år 2010. och imorn får ni se mer av vad jag har roat mig med.

puss.




ja



jaa, jag lever! åh, vad jag lever :) kommer snart tillbaks.

.

RSS 2.0