shopping med darling



nitarmand från lindex
väska och kedja från second hand
egen kedja med hänge 'älskad dotter' från handelshuset

martin köpte också ett par ljusa slitna jeans, snygging
det kommer mera från mig sen, men till det blir det en hel outfit :)
nu blir det hemgjord pizza till ncis, desperate och the mentalist!


with love ♥ ∂

världens bästa


snart kommer världens bästa

det var som jag trodde

jahapp. det var som jag trodde att jag inte skulle komma upp imorse. eller jag kom ju upp, fast 45 minuter försent så bussen bara vinkade förbi utanför huset. suck. men det var nog lika bra det, för med en magsmärta så jag knappt kunde stå, och ett exploderande huvud så drog jag mig tillbaka till sängen snabbt som ögat. bara jag hade fått iväg lilla bror till skolan. nu är det bättre i huvudet, men ont i magen har jag fortfarande. ska kila ner mot bussplatsen och langa busskort och ipod sen, en viss miss är ju lite glömsk :) men då får jag ju lite luft, så då borde huvudvärken släppa helt.. bara att hålla tummarna så jag kan leta mig in i pluggvärlden later

aa jag tror det blir så

är inte ett dugg trött nu heller, fast jag ska upp tidigare till bussen imorn. kommer nog antagligen sova över. jag vet hur jag blir. suck. undra om jag ska gå ner och glo på inspelade gossip girl kanske. aa jag tror det blir så. brukar bli trött av att sitta vid teven så. men först isäng med min kära bror.

nattinatt ♥

jag älskar hjärtana

   
   
min kvällssyssling. tänk vad så lite kan göra mycket. genom att byta ut lite här och var, hitta på dom dära små detaljerna som gör det där lilla extra. och det bästa är ju att mamma blir så förbaskat glad! (jag älskar hjärtana som hänger från taket)

kladdkaka i mikron

slängde ihop en kladdkaka efter maten när det var kaffe.
och fy satan vad god den blev! den är gjord i mikron och det tar 5 minuter!



du behöver:
125 g smör
2 ägg
2 dl socker
1½ dl mjöl
3 msk kakao
2 tsk vaniljsocker

såhär gör du:
vispa sockret och äggen vitt och fluffigt
smält smöret
blanda mjöl, kakao och vaniljsocker
häll sen över det i det fluffiga
och smöret, såklart
vispa det sen tillsammans så det blandas
sen häller du över det i en form som tål mikron

750W och 5 minuter!
mums

tills jag känner för att flytta

blev myskväll igår i solvarbo. claris, anna, martin, emil och johan :) kallt som fan var det i huset som vi fick tända tusen jus och ra på alla elementen och göra eld i öppna spisen, och mest av allt gömma oss under massa filtar. vi kunde itne bestämma film, men när vi väl hade gjort det (eden lake), så tyckte vi, eller mest jag att den var skitläskig.. eller den var inte läskig, men på trailern så såg man vad som skulle komma, och när man förstod att det var nära så tyckte jag det var dags att slå av. då svek en del av sällskapen när vi slog på nästa film.. sen drog resten och jag somnade i soffan. skön kväll ändå.



jag har nyss ätit kycklingwok innan jag sprang ut i garaget och hämtade kartonger, för nu är det dags att jag tar tag i mitt rum. det ser ut som en bomb har slagit ner där. så jag tog mest tag i det enkla, flyttahemifrån grejerna som har vart inslängda i garderoberna sen jul och födelsedag och mina små shoppingvändor, så kläderna har förståeligt legat så fint på golvet. det var liksom enda stället dom fick plats på, haha. men nu åker grejorna ner i kartonger och ut i förrådet till jag känner för att flytta ut!

när som helst

nyduschad! och gud så skönt. har ju varit och fått massage och vart hos mormor och åkt pulka. haha. det var inte torrsnö om man säger så. det droppade om kläderna när man var klar. haha. men det var skönt att fjanta av sig lite och få lite luft.
mormor fyllde år. eller hon fyller egentligen imorn, men vi var iaf dit och firade henne lite idag, därav pulkaåkningen i ravinen. grattismormor <3

blir ingen utgång ikväll. orkar inte (jävla magen), fast jag är samtidigt så jävla rastlös. samtidigt som alla är så tråkiga. a little bit of besviknelse till some, men tack till er som ville. det blir istället solvarbo med pojkarna och glo på film och äta godis. men nästa helg blire patti hos johani, galet skoj det!

ska klä på mig nu för martin kommer nog när som helst!

fredag och helg


jag bjöd på avlånga köttbullar med paprika och vitlökssmak, tillsammans med pasta och creme fräshblandning efter vi kommit hem från stan förut. mormor, morfar & mamsi blev nöjda =) nu blir det oxfilé med klyftpotatis och rotfukter och det bästa av allt, den stora salladen =) och självklart har vi pausat lets dance som vi ska kika på när vi äter. bror är på ungdomens hus som han är varje fredag =) så det blir jag å mamsi.. om inte martin kommer en sväng =) magen blir inge bättre så det bli igen träning imorn. vilket jag tycker är tråkigt, fast mest frustrarande. menmen, blir massage och kanske doktorn igen.

nu ska jag ha en trevlig kväll vilket jag tycker ni också ska ha! fredag och helg, gud så skönt

jag blir tokig


jag blir tokig. jag har så ont!!!

jag ska iaf bli stark!


ibland får man bjuda på sig själv och sin vackra frilla!

kommit hem för nån timme sen, efter att ha vart på svea träningscenter för att få information om hur det är att träna där och vad det finns för valmöjligheter. spännande och intressant, men vi får se. jag ska iaf bli stark på ett eller annat sätt.

det är väl huvudsaken =)



några små bilder från modevisningen =)
dock var jag sjuk så minns ingenting utan gick mest runt som i en bubbla.
men det gick tydligen kalasbra och alla var nöjda och glada, och det är väl huvudsaken =)

med mina superungar


säsongsavslutning med mina superungar

mina nya godisar

så himla roligt det

idag har vi vart på galaxen och börjat jobbet! vi har satt upp såna här ↓  bås överallt. 140 stycken. och det är 4 delar i varje bås. det var några bitar, spikar, klossar, bockar osv. inte så roligt, men lärvärt. så imorn ska vi dit och riva ner det igen, wiho vad det känns värt! nej, jag menar det inte. men emelie har gjort min dag, som vanligt =)

nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag fixa mig och iväg på avslutning med handbollen, eller vi ska iaf spela lite match och fika. sen ska jag upp till mockfjärd. modevisning ikväll igen =) så himla roligt det, dock.




antagligen godnatt

har pluggat lite. gjort klart en uppsats och nåt häfte om hälsa. fan vad jag är kung
nu ska jag ner och kika bygglov. sen blire att gå över och lägga kusin, är lite barnis =) läsa saga och mysa lite sen hem igen. för upp 7 imorn ju för det där bygget - alltid lika jobbigt att börja klockan 7. men innan jag lägger mig sen så ska jag se desperate housewifes och csi som jag ska spela in nu.

mitt nya it: almanacka. jag har fått stenkoll!

puss och antagligen godnatt

fortfarande tisdag

och en ny header  ↑ 

och jag vill att snön ska smälta så vi kan spela kubb igen

tisdag hemma

kom precis hem, så jag slog ner mig här en sväng. drog på tingeling och delade ett par kiwi's =)

gick via postlådan in och där hittade jag förväntansfullt ett brev med mitt namn på, nämnligen lönespec. trevligt värre tänkte jag. och det var himlans trevligt när jag öppnade det också, mer pengar än förra månaden, gött =) men det är ju inte så konstigt eftersom jag fått löneförhöjning och jobbat lite extra. fast jag kommer nog få ännu mer nästa månad för den här månaden har jag jobbat mer extra än förra =) och jag menar, det lider ju inte jag av

jag jobbade ju i helgen, och då gjorde jag detta =) vilket vi har fått gjort ganska många av, hur kul som helst att det är många som vill ha det, och det är ju bara vi jc som gör det =) så vill ni ha ett par snygga slitna jeans vet ni var ni ska hitta dom ;)



och en bild på våran supersöta städmaskin =) i love my jobb!

och sämre blire ju inte pengamässigt nästa månad, eller iaf efter imorn. för då drar vi på galaxen och fixar nåt jobb genom att slänga upp massa montrar, antagligen tror jag det skulle vara nån mössa där =) och för det jobbet får vi 700 spänn var, man tackar!
och sen fick jag ju det andra jobbet för peace and love också, då vi ska bygga sopstatiner typ. och för det får vi en 3-dagars-biljett med camping, thank you! (så om ni nu kommer att tänka på vilka otroligt snygga sopgrejer det är, så kan ni tänka att det är jag som gjort det, hahah)


life is now or never.

tisdag i skolan

jag har kommit på att det finns ingen tid till att sitta och blogga hemma på kvällarna, så jag får passa på att göra det nu när jag är  i skolan. haha, itne så roliigt, för då får jag ju inte några bilder som jag vill. men får väl kanske ta det idag när jag kommer hem. för idag ska jag hem. jag måste städa klart mitt rum, plugga lite, sen måste jag fixa klart allting tills imorgon då det är modevisning igen =) så himla roligt det är.. fast vi ska gå på bord? dom har gjort en scen av bord som vi ska gå på.. jag kommer d,ö, för jag är ju inte så lite höjdrädd heller =)

sitter iaf här med emelie, hon kikar in sin kusins häftiga virkningar.. ascoola =) tänka om man hade något sånt intresse, vad roligt det skulle vara. att man hade den där lilla stunden på kvällen eller att man hade den dagen då man bestämde sig för att idag ska jag virka. eller sticka. eller sy. SY! jag vill börja sy. är himla stolt över min kjol som jag gjort =) en ugly långkjol från second hand, som nu är en kort raffig med lite hög midja ;) jag kan jag

efter en lång pratstund med e. eller vi pratar iofs mest hela tiden =) så har gvi iaf kommit på en del saker som man bara skulle vilja skrika till en viss persoooooon, men det går intä.

i'll be back.
 det var bara en mardröm.. hoppas jag.


(emelie gjorde en ritsaga om mig, busan :)

söndag!

skönt med söndag =) då vet man att en ny vecka börjar imorn!

bion var iaf bra i fredags, en riktigt tjejfilm =) så den passade alla oss som var där.. eller gjorde den det? jag har hört att en proffshockeyspelare satt bakom oss...

igår jobba jag som vanligt näre är en jämn vecka!
mer folk än vad jag hade trott, det var skönt så man slapp vika jeanshögarna tusen ggr om igen!
så fixade jag mina första jeans igår, och johanna hjälpte till lite =)
och resultate blev det ingen bild på, men det sägs att tjejen blev skitnöjd =)

ska strax iväg å jobba idag igen. så måste fixa mig nu!
och ikväll blire afrodans!

poss ♥
jag drömde världens värsta mardröm. hoppas att det bara är en dröm..

14.59


 japp! biopremiär ikväll med kusin och mamsi =)

11.30

måste göra om lite. men det orkar jag inte nu. för måste städa mitt rum.
är bad igen så är hemma. blö

kör du till hösten igen?

ja, jag kör till hösten igen! tokgillar mina småflickor så lär uj vara kvar :)
bara två veckor kvar nu, sen blire uppehåll. känns lite tråkigt faktiskt. menmen.
blir ju hårdträning, en liten cup, sen avslutning :-)

jag har bestämt mig nu!
och fan vad planer jag har fått till, och det kommer blir gött


<3

18 mars 2009

var in och jobbade en sväng igår, för lisa var sjuk och tessans lilla viktor var sjuk! :(
krya på er!

johanna hade iaf slitit med ett par brallor under dagen som hon skickade in i en tävling inom JC.
sen gick hon hem och tessan kom in och stängde med mig.
då kom martin in en sväng och jag slängde på han ett par skitsnygga tokljusa jeans. som vi nu ska trasha och sen kommer han va snyggare än vanligt ;)


johannas brallor! snygga va? :)

oh, happy day

har haft en kanondag och jag älskar min pojk så galet mycket =)
för har nämligen spenderat den med honom
hade jag inte haft honom (eller haft och haft) delat mitt unga liv med
så hade jag nog helt enkelt inte klarat mig såhär bra under dessa år.

för fyfan vilken uppväxt jag har haft. eller från att jag var 6 iallafall
för det var från den åldern jag kommer ihåg allt
tex när jag stog och kollade genom köksfönstret och mardrömmen
man kan tänka sig händer. pang! eller när jag gömde mig bakom väggen
in till köket och jag hörde huvudet smällde i väggen om igen
så mycket hemligheter som en människa bär på. går det att gissa?

och jag tycker det är helt galet synd att inte alla får känna dom känslorna jag känner för martin
för när man får den dära blicken som skriker hur vacker jag är
och när man även hör hur han säger ''vad fin du är'' åååh
då växer man och blir några cm extra.. eller m växer man nog

och när det är läggdags och man ligger och väntar på det där smset
som man vet kommer.. det blir liksom pirrigt i magen nu också
fast det har gårr snart 3 år. 3 underbara. vi var så unga när vi blev ihop
och det är vi nu också. men det känns så kanon!

folk som undrar hur länge vi har vart ihop blir helt förskräckta när dom hör 3 år
för det är itne många som har klarat det från när man har vart så ung
men det jag tycker är värst av allt. det är hur folk i min ålder frågar mig:
hur många gånger jag har vart otrogen?
va?
vad sa du?
är inte det självklart att det aldrig har hänt?
otrohet mina kära vänner kan jag tala om, är det värsta jag vet.

<3 i'll be here.

thai thai

thaimat och thailandsbilder hos kusinerna ikväll. det var trevligt :-) (förutom att mamma inte var där)
älskar min släkt! vi är ju inte så många kvar nu, så vi måste ta vara på varenda sekund. <3

kommer säkert dyka upp lite mer roliga bilder från kvällen senare också

puss mandy ♥
sluta leta efter toppen. vi är redan där!

born to be wild

det var som jag sa, att det kommer fler bilder när nån annan slänger ut. och nu har några från lina kommit, :-) och antagligen kommer det att komma fleeeeer snyggingar sen också









jag älskar oss!

tingeling tingeling

''ting-a-ling-, ting-a-ling, come on baby, shake that thing!''

http://www.youtube.com/watch?v=ZR87maVPtCA   ←

hade den vart med så den hade den vunnit hela skiten ;-) sköning
annars tyckte jag det var fel vinnare. men när får man nånsin tycka att det är rätt vinnare?
och det kan jag faktiskt säga nu, för igår röstade jag. (det var inte på tingeling ;) 

sen blire till kusinerna å äta hemmagjod thaimat och kolla thailandsbilder.
och såklart fira olivia, och göran för dom har fyllt år :)

sen blire nog afrodans ikväll! fan va skönt. joina? :)

underbar refräng

det var fest igår! at claris. vart lite fir för henne, emelie, and little me.
det blev mest massa karaokesjungande (skrikande) vilket jag kan bekräfta idag genom att prata. halsen är sliten (och efter allt pepp på matcherna idag;)
sen rolig paketöppning och andra galenheter (vilket ni snart får bildbevis på ;)

jag fick en rolig drinkbok, popcornskålen, butthead mössor (hahahhh, förstår inte riktigt vad ni ville ha sagt med just butt head. kräver en liten förklaring ;) sen ska gänget iväg å spela krig! (laserdoom) tack för allt gullepluttar!

krogen sen, debut för c & e. och jag trorom gillare. jättemycke folk och rätt sällskap!










flera bilder kommer senare när dom andra slängt in dom!
hur som helst, galet mycket skratt och så jäkla trevligt! <3

skönt

att slappa med nya popcornskålen, inspelade lets dance och soffhörnet en stund!



upp halv åtta imorse och iväg till borlänge. dags för cup ju! :)
vi värmer upp, kör taktiksnack, går in och spelar 4 matcher!
vi vann 1 och resten var tokjämna! ni är så duktiga, är stolt tränare skitungar! :)

puss ♥

happy birthday!

to the favourite girl!
efterlängtat, äntligen, underbart, osv ;)
grattis bästa duu! äntligen 18 år! <3

tisdag

billig shopping idag! älskare

hårdträning idag också med emelie. så jäkla skönt. och solning. allt börjar ta sig :)
imorn blire det paketshopping för fullt. till emelie, claris o mig. hahah
sen träning med tjejerna igen, och fy satan vad nervös jag är inför lördag. iiiih

så blire patti på fredag, me like

internationella kvinnodagen

var det igår, då min far fyllde 43 år. grattis! helt sjukt vad tiden går fort och vad många år man har tappat. jag kommer senast ihåg när han fyllde 30 (2 hus och 3 lägenheter sen) och det hängde toapapper i hela trädgården och dockan i badkaret som såg precis ut som han. hahah.
det var långbord dukat på hela baksidan och folk från hela byn rände in över buskarna och genom järsgården så den låg ner efter marken morgonen därpå. 

hur mycket får man sakna?

saturday night

live? nja, inte så live. mest en sjukt dålig melodifestival och trötthet. jag o mami i varsitt soffhörn :)
har jobbat idag, wey :) jobba imorn igen. och sen träning - afropowerdans!
träffade min älskling lite idag, fick gosa lite, men inte så mycket för vill inte bli sjukis igen.

fortsätt simma, fortsätt simma...

path



saknar mitt hjärta

<3?

jag sitter här och hör fågelkvitter! <3
..men när jag vänder mig om för att kolla vart fågelsatan är nånstans så ser jag ju bara massa snö som yrar runt!!?
nu vill jag ha sommaaaaaaaar

underbara

underbara claris (bellesblogg.blogg.se) har hjälpt mig fixat! ser ni vad fint det blev?
för jag fattade inte hur man fick in det. hahah. men nu kan jag det =) thanks darloo

panik!!

jag klarar det inte! jag kan inte. jag får panik. känner du så nångång?

- jag hatar att prata i telefon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- svimmar när jag tar blodprov i armen
- äckliga spindlar. måste dom finnas?

sprutan!

jag tog srutan idag också. för cancer. mest var jag så nervös och höll på och fjanta runt med att jag skulle börja böla, men jag la mig ändå på sngen för att försöka lugna ner mig genom att ligga och prata för mig själv. hahhh. så när jag väl ligger där och snackar så har hon redan dragit i sprutan och det är klart. när jag tänker efter nu så kände jag det, men itne så mycket som jag hade tänkt att jag skulle känna. himlans tur att jag är fjantig ibland! och stolt är jag att jag inte svimma den här gången, vilket jag brukar :) hihi


nog om det. jag hittade lite bilder när jag slängde in mobilen nyss
mitt fynd:

en porrig kvinna med dold identitet. men är du intersserad? maila

en röksugen snygging på en balkong mitt i stan

några fulla, trötta katter efter en kastrering

paket som jag fick av farmor/faster/gammel farmor
(värsta mysiga kopparna :) och i kuvertet ligger körkortspengar)

en krogdebuts fritte

två fulla brudar på s2!

bakisclaris med blåsbubblorna

den meterlånga istappen mitt i natten

yes! fick mejl precis, vi är anmälda!! nu blire hårdträning med tjejerna inför cupen om två veckor ;)

puss

update

det blir mycket idag. för jag måste ha nåt att göra. för jag har fått urinvägsinfetkion med penicilin, man tackar! eller jag tackar iaf för att jag fick plinet så jag blire frisk nångång. så har jag öronögoninfl´än, så mina öron innerhåller justnu bomullstussar med vitlöksklyftor i. dom säger det ska vara bra? jag har inte märkt det än, är mest döv för tillfället..
hur trött får man bli på att vara sjuk ALL THE F TIME? tell me!

var och fikade med claris och emelie efter skolan igår. mys med mums!
c åt årets första semla, och jag och e tog en bakelse. den rosa mumsiga på bilden. (fast vi åt förståss en varsin;)
det är nog inte så svårt att göra hemma, så det blir nog mums nån kväll framöver at home sa vi. 


:*

natten

är här och jag är trött!
det blir andra avenyn nu med särah efter bion med tjejrerna. vilket sällskap <3
så blire doktorn imorn med hals och magen. har så jävla ont. bli så bannad.

filmen får iaf 4½ toast! så braa.. fast läskig. och sjuk. men bra :)
men den är lätt värd att se och jag var faktist mest tyst under filmen. gömde mig väl mest under jackan och hängandes på johannas sstol också, hah.


sovis och pussis

bio!

det blir bio med brudarna ikväll! män som hatar kvinnor
jag tror att jag kommer bli som e sa. arg. att jag inte kan va tyst. men jag får lov att va tyst åså nu näre är bio.
så får jag se den hemma sen igen (om den är bra) så får jag kommentera då.
om jag nu kommer våga se klart den? hahah

ni får veta sen! :)
puss ♥

träning

igår.
det blev stan, först borlänge, sen falun, sen borlänge. sen blev det träning på friskis :)
har faktiskt träningsvärk idag! skönt! :)
köpte ett par gröna brallor på rean på gina, och ett jeansfärgat linne på h&m. underbart med lite mer sommarfärger nu tycker jag :)

justnu äre svenska, och sitter och skriver om den heliga birgitta och hennes uppenbarelser!
har du fått nå uppenbarelser? rätt coolt det skulle va, haha :)
att typ nån skulle tala om för mig vad jag ska göra eller typ snacka med dom döda och se när nån blir sjuk och sen dör. hahahhh

snart blire iaf ner å sola, sen hem en sväng. sen till lobajjs.

ciao, ♥

flyttfest!

flyttfest hos lovisa, sen s2! ;)











KUNG KVÄLL! tack ♥

18 år!

grattis världens bästa snygging!
underbart, äntligen, efterlängtat, osv!
du är klockren & hoppas du får världens bästa dag med kladdkakan! <3

.

RSS 2.0