monday morning.

hade en snarkandes sarah här vid halv elva igår. hon vaknade några gånger, men snurrade lite och lät som en tvättbjörn eller nåt, haha. så jag ställde klockan och lät henne sova. och när jag vaknade idag så var hon borta :) förhoppningsvis så kom hon iväg i tid till jobbet! 

jag börjar inte förns två, och det är skönt. för jag är helt slut. puh vad drygt. en penniccilinkur tar på kroppen. men hoppas att det går över helt snart så jag kan börja träna igen. jag som kom igång så bra innan jag blev sjuk. ska hoppa in i duschen nu och dricka lite kaffe innan jag sticker! puss

hahahah

vi fick oss ett gott skratt också.. vi kunde inte bestämma oss för vad vi skulle käka. om vi skulle gå eller ta bil. men vi tog bilen iallafall, men sarahs nyckel låg hos mig, så hon tog extranyckeln. men den funkade inte att låsa upp bilen med, så sarah låste upp med nyckeln och BILLARMET STARTAR! hahahah. jag dör, vi skriker och skrattar som idioter.. det går förbi två killar som glor som fan och skriker, ''pröva starta bilen!'' haha. det gjorde vi och då blev det tyst. typiskt bara för att vi skulle ta bilen :D

och sen när vi ska hyra film så åker vi runt hela stan och när vi ska köra genom rödljusen så kör vi mot rött! haha. vi skratta ikapp! galet

min helg har varit fin.



hade en toppenkväll igår! jag gjorde inte ett smack på dagen, bara myste runt. sen mot kvällningen så gjorde jag lax och mosad potatis tills sarah kom hem! vi käkade och fixade oss innan vi gledd upp till jim och martina och resten av gänget! trevligt med nytt folk! :) partade på där innan vi drog ner på stan... vägen ner till stan är en rolig visa! haha. gick till klin med världens kö så snurrade runt på lite olika ställen innan vi gick ner där iallafall. ingen kö. huuuur kul som helst! träffade massa grymma människor och dansade så jag kan ha lite träningsvärk idag. har inte bestämt mig om de är så eller inte :) haha. drog vidare på efter 1,2,3 kom hem kvart i 5 =) haha. 

försov mig till auktionen idag, men vi hann dit ändå. älskaar auktioner! äta korv, dricka kaffe och vara skitnervös innan man ska buda. med fina familjemedlemmar blev det bäst ♥ ingaa köp för mig, men riktiga kkap för dom andra. sen åkte jag och sarah till max och käkade lite göttit, hyrde film och åkte hem och slängde oss utslagna i soffan här. sarah snaarkar redan :) fin helg.

vad är du ikväll?

sommarkänslaaa



varvar med danza kuduro, trubaduren, whos that chick.. jag vill ha sommmarrr

i don't want to talk about it. fix you.

blir så arg på fredagkvällarna som bara bjuder på skit på teven. kollar videos på tuben istället. och läser bloggar. haha. men nu blire film från datorn straxens! 

kikade in hos fina maria som hade en rolig grej. ska prova jag med! får se hur många veckor det tar innan jag prickat av alla, haha. 

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

you talking to me as you known me a lifetime.

handboll, pizza och let's dance. 
får bli en fin start på den här helgen. lugn och skön. 

tog mig en promenad idag ute i solen. det var himla skönt men onödigt. jag kan inte gå sakta och njuta av vädret, typ. utan det blir snarare en powerwalk. dumt dumt dumt åt min hals. men skönt och fint väder. 3 grader och solsken får resten av månaden gärna se ut. och ända tills det smälter bort också.. det går bra :)

torsdagsmys

har setat med mamma och gjort budget i flera timmar idag. druckit flera koppar kaffe och spelay yatzy med min bror. nu ska jag knata över till sarah och få lite sällskap. vi ska sitta i varsitt soffhörn för att vara på säkra sidan. är ju inne på min 4e dag med pennicilin bara. vi ska iallafall laga tacopaj :) för tjoho! nu kaan jag äääta

my new bedroom



skriver handlings/to do lista till mitt sovrum! här är min inpiriation

huhu

jätte jobbigt att vara rastlös när man är sjuk. men jag har fått hjälp att skaffa mej photoshop! och jag faattar ingenting ;) haha. så om det är nån som har några roliga tips så kan ni få hjälpa mej! typ hur man får det svartvitt? och svartvitt med färg på vissa ställen? eller några roliga effekter? :) 


what a week.

har haft en inte så fin start på denna vecka. eller helg överhuvudtaget. i fredags kände jag mig slut efter jobbet och dök ner i soffan efter en dusch och lång dag i falun. somnade tidigt. vaknade på lördagen med halsont som fan, men åkte in till jobbet ändå, för trodde det var sånt där som maan kan ha på morgonen.. men det blev bara värre under dagen. slutade rätt tidigt så tänkte hem och vila så jag orkade med kvällen. men ha ha. jag lagade mat, duschade och dog i soffan. somnade före 23. på en lördag.

vaknade vid två och störtbölade av pain. har aldrig haft så jävla ont i halsen någon gång. försökt dricka vatten och ta halstablett men inget gick. kunde inte prata. gick runt hemma i ren PANIK!! 

på morgonen efter fick mamma ringa mitt jobb och sjukamnäla mig eftersom jag inte kunde prata. haha det kändes konstigt. men jag kunde inte prata. inte dricka, inte ära, inte prata. sen skjutsade hon mig till doktorn.. fick ta massa prover så jag blev helt blåstucken.. somnade en stund i rummet.. sen kom doktorn in och bröt ''grattis! du har vunnit en pennicilinkur!''

en fet halsfluss och jag fick inte prata. förns idag. idag kan jag prataa! det gillar jag. gillar bara tills jag blir ''ont och feberfri'' så jag kan gå till jobbet igeeeeeeeeen

vilken kvinna.

IT STARTS IN MY TOES, THEN I CRINKLE MY NOSE

MEN JAG HAR SLUTAT SÄGA NEJ, NU SKA JAG GÖRA VAD JAG KAN

fredag hela veckan. eller nästan iallafall.

äntligen helg! ....betyder inte ledighet. näpp! jobb hela helgen! jag gillar mitt jobb och älskar våra kunder. det är kunden vi lever av. så sant som det är sagt, haha. men fyfan vad för kunder som rycker och sliter, kastar och slarvar, inte hänger tillbaka, är otåliga och sura. buh för er. och buh för kassakrångel. idag bara dog den. i 45 minuter. tjoho.  men vi lyckades lösa det.. tur man inte är helt tafatt som tjej! :)

tagit en lååååååååång dusch och lagat mig mat och matlåda! så nu sitter jag bänkad framför lets dance! men känner på mig att kvällen kommer sluta någon annanstans, hihi. 

puss

THERE'S A PLACE DOWNTOWN, WHERE THE FREAKS ALL COME AROUND.



har varit hos sarah och kollat på handbollen. och hon bjöd på kyckling och klyftisar! det satt fint kan jag säga. har bara fikat idag, haha. sverige gjorde en grym match och var värda varenda mål dom gjorde. men det var sjukt sspännande in till slutat! värda att vinna den här gruppen var dom hursomhelst :)


sen pratade vi ekonomi.... herregud vad det finns att tänka på när det kommer till det. men klappar mig på axeln och tackar för den hjälp jag fått av dom som kan, och att föra det vidare är kul. så korkad som jag har varit så förstår jag iallafall vad ränta, amortering, kredit osv är nu. korkad är rätta ordet för mitt gamla jag. att kunna saker är förbannat kul, fast det kan vara ointressant i början, haha.


sen kom jag hem och slängde...eller nej, jag la mig ner försiktigt i ssoffan. har sån jävla träningsvärk så kan knappt röra mig, hihi. men efter idag och imorgon kör vi igen! efter jobbet på lördag befinner vi oss på må bättre framför speglarna med hantlarna i högsta hugg, i någon maskin eller på löpbandet. gött mos för kroppen!


har hittat en ny favoritserie.

RIZZOLI & ISLES

Amerikansk deckarserie från 2010. Jane Rizzoli är kriminalpolis. Maura Isles är rättsläkare. Tillsammans bilder de ett dynamiskt och oslagbart team i Boston där de löser fall efter fall. Efter Tess Gerritsens bästsäljande deckare. I rollerna: Angie Harmon, Sasha Alexander, Lorraine Bracco. Originaltitel: Rizzoli & Isles.


sappade runt en kväll för nån månad sen och fastnade här. en typiskt-mig serie. 
kanal 5 kl 22

2011-01-20

sticker till sarah för lite käk och handboll! mys
undra om hon har lika fet träningsvärk som mig? jag kan knappt röra mig, haha

:)

och nu kom mormor och morfar också så nu blir det fika igen! MYS

höhö

och glider väl runt i min jump in såklart :D

underbara väääder

har öppet in i lägenheten och solen skiner. -1 grad och helt underbart!
betalar lite räkningar och dricker kaffe med mamsen :)

one piece jump in



har fått en fin för sen julklapp/för tidig 20 års present. av min snälla vän johaaan! tack tack tusen tack nu slipper jag frysa, haha. :):)

kaffedags.

med en enda röra i butiken så räddar kaffet resten av tiden. sen bär det av mot gymmet! hej ännu mer träningsvärk

..och hej en ledig dag imorn! :) kors i taket.
men lediga dagar betyder tyvärr inte ledighet. ska till ena jobbet med papper, träna, få hjälp med belysning, ut till mamma, ringa samtal, kolla utbildning, gå igenom ekonomin, betala räkningar, hinna umgås med familjen, tillbaka hem, kanske mysa lite och sen stup i säng för jobb heeeela helgen.

pöss

feeling like this. love this feeling.

underbart

att ha ont i kroppen efter träning. trappan upp till mitt hem var hemskt.... haha. myser lite nu innan det blir sovis. jobb och träning står på schemat imorn! puss

min söndag

spenderades några jobbiga timmar på jobbet. det var lugnt och jag var trött. sen dog jag hemma i soffan med sarah. vi åt pommes och milkshakes! mmmmmh. :) sen stack jag några hus bort och kröp ner i ett soffhörn. vi kollade massa läskiga videos, solsidan och filmen salt. bra filmer. bra sällskap. bra söndag. :)

min lördag

längtar tills jag får sitta bänkad framför denna goding

mina favvisar

hoohoo

having a great night! blir bolle ikväll  med mina favvisar

grattis till lilla tööösen

tusen gånger grattis och massa pussar och kramar till tessan som fick en liten dotter inatt! :) ♥ och micke och virre såklart! stolt storebror är han väl nu lillskrutten. glad att ni mår bra och grattis igen!

åhh buuu

det finns ingen mjölk kom jag ju på. jag skulle ju köpa med mej.. och sån kaffedrickare har jag inte hunnit blivit så jag kan dricka kaffe utan mjölk än! så slängde på lite thévatten. och kan ni ge er på att det var den äckligaste lukten jag känt? det vände sej i magen och jag la inte ens ner påsen i vattnet. buuu, får väl dricka vatten då. haha. får skylla mej själv när jag inte är klar i skallen!

morgontrött

good morning. vilken jobbig morgon... kunde inte sova igår, så när jag väl somnade ville jag ju inte kliva upp imorse. slääääääääpade mej upp några minuter innan bussen gick.. men har tagit mig till jobbet och dammsugit lite. och kaffet är på, så hoppas jag vaknar snart!

kaffepausen är det bästa på hela dagen

flyter på rätt bra här idag. inte så mycket folk, men har fått så mycket varor att vi fått stänga av provrum och ha som avlastning till kartonger, haha. så vi har att göra ändå.. oroa er inte!

kaffepaus nu och inte långt kvar tills vi får gå hem. :) ska direkt till gymmet, fårse hur det nu ska gå.. MED RYGGSKOTT. dra åt helvete vad onödigt. får bli lite promenadband och massagestol. ...men det låter helt ok om jag tänker efter.

pöss

har ni sett sköningen? skulle inte heller tacka nej till 50 cent i mitt sovrum :)

2011-01-12

hade en fin kväll igår med mandy o fanny. vi gjorde hemmagjord pizza och satt och pratade i flera timmar. gamla minnen och massa skit. sen lämnade mandy oss och vi gick in på vinet. tömde resten av dunken :) och pratade vidare i timmar... från 20-efter 02. om allt mellan himmel och jord. så fint! ♥

fanny åkte hem idag på dagen efter att ha spytt 3 gånger, stackar liten. magsjuka? nejtack. skickade hem henne för att kurera sig och jag gick lös med handspriten i hela lägenheten, städade, vädrade och tvättade allt. som om hon vore en bakterie.. haha. men bäst att vara på den säkra sidan, för nån magsjuka har vi inte råd med hos mig. helmysig kväll igår iallafall. alltid fint med sena nätter och massa vänner runtomkring. 

sen kom mami hit och vi lagade lunch vid 14. sen hjälpte jag henne att färga håret och fixa det, blir så när jag tagit med mig alla pryttlar, haha. stackars mami. hon åkte strax efter 16 och då dog jag i soffan. äntligen lite ledigt på min lediga dag ;) 

sen kom johan förbi innan träningen, så vi drack lite kaffe och pratade.. i några timmar. trevligt att prata. börjar bli bra på det nu, hihi. sen blev jag rastlös efter att ha sett max reklamen på teven ett antal gånger... och hört montizami snacka om dom där jävla toffsarna! och vart förbannat sugen på hamburgare.. snacka om att lyckas med reklamen..... så jag tyckte fredrik skulle följa med mig och köpa mat, så det blev en drive, sen hit och dö i soffan. 

sen blev jag rastlös igen..... så jag begav mig några hus bort och myste ner mig i ett soffhörn. så spenderade några timmar där och kom precis hem. stackarn måste ju få sova lite. och jag med. imorn börjar jobb! 

har haft en perfekt dag med mycket att göra och en bra avslutning med ett snyggt sällskap. :)
wow...kramp! måste packa gymväskan och lägga mig. jobb imorn! godnattpuss



en av mina kladdkakemuffins jag bakade för någon vecka sen. sarah, jobbet & mormor o morfar gillade dom. fan vad jag kan!

i fixartagen

F Ö R E


E F T E R

nya kompisar i mitt hem

tack för denna jul, granen

sommaren 2011

kan vara sommarens finaste modell på bikini. jag kommer också ha en sån, fast den kommer inte från sverige.. den flyger hem till mig vilken dag som helst :) från hm.com

you should know better.

idag klappar jag mig själv på axeln för att ha varit inne på village här inne i gallerian och sett massa fina saker som det var himla bra pris på. vem älskar inte rea liksom? men nej. jag tog mig i kragen och la tillbaka alltihopa. handlade ju nya saker till mitt hem senast i förrgår! ..och dom har inte ens kommit upp än :) så nu ska min lya bli fin(are) hihi

my new dream.



den här från ikea kommer att få flytta hem till mig inom en snar framtid. men hör och häpna! jag ska bygga om den. eller bygga till den! jag ska göra den själv. men den kommer se ut typ sådär. en sänghimmel dröm har jag haft sen jag var en liten tjej! fast den har nog varit hemlig. fram tills nu... :) återkommer med resultat.

ej tillåtet att..

Kvartsfinaaaaaaaaaaal!

vi har kommit till kvartsfinal! så imorn tog jag ledig hela dagen för att kunna coacha ordentligt. litee jobbigt att stå på jobbet och coacha som idag, haha. men kom hem för kanske en halvtimme sen från falun. åkte direkt efter jobbet för att spela våran a-final mot borlänge. och vi vann!!! 7-5 och så sjuuukt bra jobbat! världens bästa match, lag, försvar, spel, snacck, laganda. världens bästa gäng ♥ 11.30. wish us luck!  

Gustafs tjejer, det är grejer! Hurra hurra hurra

kopparcupen får se upp!




http://dalademokraten.se/sida/id/150951/

papaaarazzzi eva fotar oss

lokalisar

http://svt.se/2.33557/1.2288734/kopparcupen_lockar_2_000_ungdomar?lid=share

en liten snutt från våran vinstmatch! först en räddning av våran kung i mål! sedan frikast till oss! underbara människor

så jäva bra!!

så jävla bra, så klockrena, så bäst, vilket spel, vilket snack, vilket försvar!! mina tjejer är bäst!! första matchen vinst med 10-7! bara dom andra kvaaaar!!

t v å t u s e n e l v a

fikapaus.

nu blir det lite kaffe och en nybakad kladdkakemuffins till! fick nåt ryck och bakade igårkväll :) mumsi

2011-01-04

halloooj. står på jobbet och det är toklugnt. som det komemr bli några månader framöver nu. buu. men lite nya varor har det kommit iallafall så har lite att göra ändå.

kom försent gjorde jag också.. tvättade imorse, och skulle vänta på att maskinen skulle bli klar.. ni vet, det tar aslång tid när man står och kolla på maskinen, och bara väntar.... 7 minuter.... så. långa. hursom helst missade jag första bussen då, men tok sprang ner till den andra direkt maskinen blev klar. sitter nöjd på bussen för jag har iallafall tvättat handdukarna, även om jag blir någon minut sen.. men det slår mig!!! jag har inga jävla handdukar med mig. dom ligger kvar i hallen. ååååååhhhhh..... men som sagt....jag tvättade iallafall handduksjävlarna, haha!

2011!!!!-01-03

åker och jobbar ihjäl mig lite. och ikväll ska jag på gymmet, får se hur mycket jag komma orka göra där. vi ses den 11 januari, min första lediga dag sen i november... (förutom julafton då, men det gills fan inte) 


fins tjejor på nyår

GOTT NYTT ÅR



hu alla andra än hade det så hade jag en bra kväll! tack till er som delade den med mig :) 3 rätters middag med efterrätten dagen efter. spel, lekar och skumpa. en kall sväng i snön, döda sillar i soffan. toast till frukost och efterrätten idag istället! snart kommer fina fanny tillbaks, så får vi se vad första kvällen av 2011 har att erbjuda. :)

gott nytt år! :)

gott nytt år mina gullegrisar




.

RSS 2.0