tre dagar in i mars

yes, det har gått tre dagar av mars. vi är alltså inne i den tredje månaden av 2010. sjukt! och idag var det sjukt kallt. eller det blåste galet mycket ialllafall. var hemma i gustafs igår och hade mamma-dotter mys framför teven. alla nya serier och säsongsstarter började igår, och här i stan finns det ju inga kanals, jobbigt det ju.
det blev biggest loser, dating in the dark, desperate housewifes, navy cis, navy cis los angeles, the mentalist, cougar town. kanske tillochmed har glömt nåt men det var full späckat framför teven och det var KUNG program! :) (älskar att vi har inspelningsbar boxer)

sen blev det hopp i säng och upp för gymmet imorse! precis vad som behövs för att komma igång ordentligt på dagen! och inge mycket folk så man behöver inte vänta heller när det är på förmiddan. sen blev det en lunch på thaien, riktigt mysdag! sen åkte mamma hem och öppna och jag åkte hit och pluggade. satt igång en sväng, sen kom jennie och senare brudarna.

min dag har vart kanon (förutom att jag har huvudvärk precis just nu, dock inte så konstigt kanske, hi hi) hoppas ni haft en kanon dag också!! :) hopp i säng



Kommentarer
lindanilsson

tack :)

2010-03-04 @ 01:11:40
URL: http://lqnda.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

.

RSS 2.0