you crazy fool.

sitter på jobbet och äter lite. lite. min mage är knäpp. gallsten? nejtack. massa tabletter, jatack.
har fyndat ett klocka, en vit. grymt snygg 99pix

ska hem och packa efter jobbet, har inte gjort det än. smart tjej  sen bär det av. och jag tror nog att jag är snäll och plockar med solen hem sen, för idag känns det faktiskt som en perfekt dag att rymma ifrån regnet på.

och förresten

...jag har sålt 35 biljetter på 2 dagar till studentfesten! ni hänger väl med?

happy birthday to you.

GRATTIS PINGLAN!  vi får fira dig ordentligt när vi kommer till utlandet!
och jag menar det är ju bara om några timmar dit, iiiihhhh  ♥



( och grattis till min söta arbetskollega tessan som fyller år idag!
och grattis i förskott till den andra söta kollegan johanna som fyller år när jag är borta.  )

check pling yeah

PLING PLING PLING!!!

samhällskunskap a - check
religion - check
engelska b - check
idrott och hälsa - check
naturkunskap - ett prov kvar - check
svenska b - en bokredovisning kvar - check
byggteori - 4 prov kvar - check
projektarbetet - check

CHECK CHECK CHECK!!!! ALDRIG MERA GYMNASIET!!!!!  jag har gjort 50 arbeten på en månad! det här är sinnessjukt att jag ens lever. men det gör jag, ooooh vad jag lever!
OCH IMORN LEVER JAG NOG ÄNNU MER NÄR VI SÄTTER OSS PÅ TÅGET MOT ARLANDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! och för att sen på måndag morgon sätta oss på flyyyggetettttttt till ayia fucking napa! gud vilken underbaaar känslaaaaaaaa

STUDENTFESTEN 9 JUNI ni inte får missa



N U   Ä R   D E T   D A G S !   H E M L I G H E T E N   Ä R   U T E !    



Biljettsäljare:

Haga, Fanny Carlbaum

Soltorg, Johanna Arnberg & Mosa Alasay

Hushagen/ Erikslund, jag Amanda Östberg & Camilla Norman

(från den 23/5-31/5 är jag och Camilla i ayia napa, så se till att köpa före eller boka, så tar vi det när vi kommer hem den 1 juni. Mosa, johanna och fanny är i aya napa 28/5-5/6.)



Gå med i gruppen http://www.facebook.com/home.php?#!/group.php?gid=328805414582&ref=ts för att få den senaste informationen och mejla oss på facebook om ni undrar något eller vill ha telefonnummer för att bok eller köpa.



KOM IGEN NU! DET KOMMER BLI EN HELGALEN KVÄLL NI INTE FÅR MISSA! 450st BILJETTER! ALLA STUDENTER! SÅ HÖRRNI, DET ÄR FÖRST TILL KVARN!!   




fyra dagar

min planering idag gick inte som tänkt.

klev upp och drog till stan för att sticka ner på gymmet. men hade glömt linne, skor och handduk. smart där. det blev inget gym. sen drog jag till skolan och mötte upp emelie och pojkarna för att käka. det var grillat ute på skolgårn. inte så gott, men okej. nu sitter jag här och ska göra prov, men har inga papper med mig. och jag skulle på möte nu på lunchen var det sagt, men inget möte det blev. inte förens 4 i eftermiddag, och det känns jobbigt eftersom det enda jag har här idag är ett nationellt speaking i engelska klockan 1. det är ju snart. men så ska jag vänta till 4 sen.

allt löser sig såklart, men ingenting blev som jag hade tänkt mig, haha.
jag vet vad jag vill ha och jag vill ha det nu. 4 dagar.

life is good to me.

var arg. men inte längre.

pluggat som en galning idag. gjort massa prov och redovisningar, DUKTIG FLICKA.
nu har jag stressat hem och slängt i mig lite lax och duschat. snart kommer m&m så jag ska bjuda på jogubbar innan vi åker till borlänge. ikväll är det modevisning på gammelgården igen, tunabyggens tur. och sen blir det hem till plugget igen 

woho

fyfan vad jag är bra. nu ska jag fika med min morbror

FINAL COUNTDOWN

har haft en kanonhelg! hoppas ni har haft det också  

nu pluggar jag som en idiot. är snart helt klar! vet ni hur underbart det känns att för en månad sen hade jag 50 arbeten att göra!!!!!!! nu har jag 3 inlämninsuppgifter och 3 prov kvar att göra=KLAPPAR MIG SJÄLV PÅ AXELN OCH TACKAR MIN UNDERBARA MENTOR OCH BÄSTA MAMMA. för som ni märkt har jag inte varit så social här men det har behövts. och kommer behövas veckan ut, sista rycket nu hörrni, nu kör vi!

...för om 7 dagar åker vi till arlanda, och då är allt slit och plugg så värt. plus att det löste sig så våran vän kan följa med ändå   och det är fint väder där borta och jag har köpt nya sommarkläder. åååhhhhhh jag längtaaaaaaaar. 26 DAGAR

tjing ♥

if your wondering

”Some women choose to follow men, and some women choose to follow their dreams. If you’re wondering which way to go, remember that your career will never wake up and tell you that it doesn’t love you anymore. ”

http://gynning.net/

ikväll lagar jag bakpotatis och gör min goda räkröra samt ger mig på en skinkröra. och häller upp ett glas vin till det! tacka vet jag lång helg..

bizzi

jag har så fullt upp med allt så jag hinner ingenting, haha... .. .

HÄRJ

S T U D E N T K R Y S S N I N G  

SATURDAY NIGHT FEVER

har jobbat idag, gick fint, men har nog ett helt par jeans i näsan!
ska strax iväg för en överraskning, sen blir det grillning och öl.
ha en kanonlördag! :)

 

SVENSKATAL NP

svenskatalet i np ska jag göra imorn. först av alla kl 08.30. har bara skrivit pm'et, men inget tal. heja mig att jag kommer få vara uppe hela natta

har färgat håret på mamsen precis, och måste skriva klart talet. för jag måste duscha, packa och fixa allt inför imorn. för då åker vi till dössberget direkt efter mötet 11.00 och blir kvar där tills det är slut imornkväll. vi äter lunch och blir sminkade och får håret fixat på eftermiddan, kör genrep och kör sedan klockan 19.00. imorn blir det inte bara underkläder, utan vanliga kläder och balkläder ocksååå! tjuuusiga vi kommer att vara    tar med mig kameran så får ni se imorn! 



mitt tal handlar om ''min och andras syn på otrohet''
håll tummarna att det går fint, och så sover ni gott! puss

MYSDAGAR I SAXENBORG



vi var i saxenborg med klassen och den andra klassen vi jämt är med. det vill säga snickarna och murarna. det var dagar med utbildningar om allt från a-kassa, banken, byggnads. hur man ska spara och inte, vilket man ska göra förts och sist, vart man ska vända sig om man blir sjuk, om man blir skadad eller ska vara ledig, att man kan få ut ersättning, vad företagen kräver av en, vad jag kan kräva på företagen. hej och hå, man var fullproppad, men det var himla nyttigt! speciellt av att få det gratis av skolan på skoltid. vissa tyckte det sög att vara där, och man somnade vid ett flertal tillfällen, men men när man väl behöver den här infon sen så är det ju inte så att man går in och letar på den själv och ringer massa samtal. givande lektionstider 

sen hade 3-kamp - skytte, boul och spikning. sen var det tipspromenad och uträkning av poäng på det sen. jag, andreas, niklas och emil var i ett lag. ''dom orakade'' (pojkarna idé såklart) men inte gjorde det nåt att namnet var fult, för vi drog hem en vinst på det  så vi fick en t-shirt där det står STOLT STARK TRYGG ..OCH UNG

sen blev det kubbspel, kortspel, vissa paddlade kanot ut till andra sidan (långt åt helvete) vi letade oss ut till ok och köpte godis, skrattade, grinade, badade bastu och TOG ÅRETS FÖRSTA DOPP! fan vad kallt det var. duscharna satt ihop vilket var mer uppskattat från killarnas håll än våran, haha. sen blev det mys vid brasan och rätt tidigt i säng. för sen var det upp halv åtta för (nästan hotell) frukost, mummaaaaa. sen utbildning och sen hemgång. vilket resulterade i hjärtklappning och asgarv. ni är galna, vi kommer få sjukt bra veckor tillsammans framöver.

''ska vi ha 6?!'' (kommer på sig själv) he he, nummer 6 menar jag...''
                                                                                                        linda.

PIGGLISAR PÅ BESÖK



VISST ÄR HAN SÖT?     det var en till också, men han blev rädd för katten och gömde sig under huset när jag fotade. och bilderna jag fick med båda på går inte att lägga in.. morr

SISTA APRIL

och den enda det fanns kort på i kameran var denna pöjk? ha ha. men tack alla grabbar för en trevlig kväll, + johanna och matilda som senare dök upp! fina vänner.

''hej mamma! neeeeej, vi är hemma hos eskil. jag och grabbarna.. stan? nej nej, jag är inte på stan. jag är lugn och är hemma hos eskil säger jag! ....okej... vi är på stan! men jag är med eskil, och vi är lugna!''


mirror mirror on the wall

har sprungit nu. skönt när man inte kommer in till gymmet att man kan träna hemma. kört lite intervall i bullerbacken. mördarbacke. haha. sen lite mage/rumpa. och skrubbat hela kroppen med handske och en sandig peelingkräm. helt underbart! målar nytt på alla naglar och kört inpackning i håret. sånt där som man knappt hinner med..

sitter och kollar min almanacka - SPRÄNGD - 7 ''lediga'' dagar fram till studenten
ska ut och sätta ihop mannekängkläder nu. sen blir det film klockan 21.  

meet me halfway.

har pluggat och plingat 2 engelska grejer. slängt ut en annons. gjort inbjudan till studentmiddag. ätit thaimat och nu sticker jag ut för en springtur i det fina vädret innan solen försvinner. samtidigt inviger jag mina nya sportbrillor och lyssnar på den nyinlagda musiken på ipoden. dunka dunka 

hej söndag

igår hade jag söndag, fast det var lördag. så då blev det fredagsmys efter jobbet ;) jag skulle egentligen inte ha jobbat, men blev knas så självklart fixar jag det. i fredags skulle det ha blivit uppsala, men en vän svek plus att jag som sagt skulle jobba. så det blev fest med grabbarna och en utgång i borlänge! jag tyckte det var riktigt trevligt, men krogen förstör kvällen. det ska vara en riktig hemmafest :)

idag när jag sitter på toa, helt nyvaken, har knappt fårr upp ögonen kommer mamma inspringandes och skriker, KOM KOM, SKYNDA DIG, SKYNDA!! jag ramlar nästan av toastolen och fått sveriges hjärtklappning! HAHA. då var det två små pigglisar som låg och sov mot husväggen :')

(går inte att lägga upp bilder!!!! vad är det för fel???? ni får se dom sen då)

har bokat tågbiljetter till och från arlanda, skrivit ut biljetterna till studentkryssningen, skrivit ut biljetterna till ayia napa. 7 och 22. GALET BABY, GALET

.

RSS 2.0