2010-11-30

för några veckor sedan införskaffade jag mej en snygging. som ska få göra mig sällskap på juldagen. med guld acc. och röda läppar. direkt jag såg den på väggen tänkte jag: ''jag''



den är däremot nerpackad nu, tillsammans med andra nya saker som ska få nytt boende. idag kan jag tala om att det är prick 1 vecka kvaaaaar! :):):):):):):) har väntat uuuur ju. packade 3 till kartonger igår och har ändå grejer kvar att packa ner. köpte även julklapp till mej i förrgår. en dammsugare, dammsugarpåsar, en kaffebryggare och en vattenkokare. kul med dammsugarpåsar i julis, hähä. 
ett till duschdraperi också.. ett vitt med volanger. så jävla gulligt. det kommer bli så fint hemma hos mej!



nu ska jag duscha och sticka till jobbet! hard working girl längtar till helgen. 

..hej förresten! :)

you gave me what I needed.


min helg fredag-söndag har bestått av 32 timmars jobb. nu är det bara 13 dagar tills jag får en ledig dag.

dagens

Två blondiner satt på en parkbänk en kväll när den ena fråga:
vad tror du är längst bort? borås eller månen?
- MEN HAAALÅÅÅÅ? ser du borås eller? 

HA HA HA

painted in a different coluor


http://tv.daltid.se/dtplay.php?cs=daltid.css&lan=swe&id=6352&ch=00019

dream on. dream right.

drömmer en massa mardrömmar varenda natt, så jag vaknar och mår så jävla dåligt. varför drömmer man mardrömmar? varenda....jävla....natt.... har en stor klump i magen nu och vill bara grina. fan vad jag hatar mardrömmar. 



2010-11-23

jag saknar min sociala tid. jag hinner ingenting. jag grisar på, på mina jobb. tur att jag älskar mina jobb. jag städar, packar, målar, tänker, planerar, fixar, shoppar, fryser.... hinner inte träna. hinner inte umgås med vänner. hinner inte träna handbollen. ska grisa på några veckor till, för nu är det endast 14 dagar tills jag får flytta in! då hoppas jag för allt, att jag kommer tillbaka till mitt liv. ja, jag kommer tillbaka. 

men lönen var fin. det här kommer gå bra. 
saknar er.

dalkulla.

dalkulla och het, jo tack jag vet.
snygg och läcker, tack det räcker.
dalkulla och smart, så uppenbart.
tre ord räcker, jag föddes läcker.
dalkullor är heta, det ska alla veta!


världens bästa lag.

idag är mina tjejer i ludvika på sammandrag. en vinst, en förlust, en oavgjord och en ospelad. där har jag iallafall gjort nånting bra. världens bästa lag. fan vad jag älskar dom där ungarna.

2010-11-21

hej kom och hjälp mig vad det känns i kroppen efter igår. och huvudet snurrar. men inte pga någon bakfylla.

kroppen däremot kan nog tänkas att det kommer från en fin fylla. satan vad kul det var! ''nu har du hittat hem, va?'' kan du ge dig fan på. tack!

skrattade som fan imorse när jag kollade igenom kameran med alla filmerna. galningar, haha.

2010-11-20

ikväll ska jag gå på flamingo! hör och häpna

i wanna start a fire, i wanna burn tonight.

packar, målar, rensar lådor, ordnar papper... fullt upp innan träning ikväll! 

spotify - playlstme, hit mania

jag är mikrofonkåt

jag är mikrofonkåt

i knew you were something when you spoke my name.

när jag handlar nånting nu förtiden hamnar mina kvitton alltid på över 500 kr. och det gör inte ens ont. och inte den minsta ågren. jag är så jävla nöjd. och det kommer bli så jävla fint hemma hos mej. :) fått massa gjort idag, tackar världens bästa mamsi för hjälpen! 

dagens låt: dj mangoo - alla får ligga
dagens minne: ayia fucking napa
dagens saknad: gänget som åkte till napa. jag fixar reunion! jag lovar :)

''3 år o kan själv''

blir så jävla varm i hela kroppen. ♥ det är tur att andra ser det såhär när jag själv inte gör det. så stark vilja, så lite tid. idag har jag varit glad men det har snurrat som fan, så har bara grinat nu på kvällen.. det känns som jag svävar runt i något ofattbart. jag vill massor, men jag hinner inte. en kloning skulle inte vara så dumt. jag vill o jag vet att jag kan. 



newflowertoday.blogg.se aj löv jo

2010-11-13

det är en trött blogg för tillfället. för mycket att göra, för lite tid. :) men jag mår bra och är så glad!

mjau

tack för maten den var platt, mitt på bordet stog en katt.
katten hette john, john-evert-lars-magnusson!

2010-11-11

good morning! :) 
nu sticker jag iväg till IKEA med mormor & morfar!
en heldag med förhoppningsvis massa shopping och myyyys! 
ha en fin dag! :) puss

2010-11-10

heeeeej sötisar

har lyckats med första vurpan i snön! ont som fan, är stel i hela benet och svanskotan. skrattade som fan och det enda jag tänkte var *hoppas ingen såg mig, hoppas ingen såg mig* haha. skottat hela gården och sen hjälpte jag johan med lite skruvning i hans nya lya! kommer bli riktigt bra! och gissa om jag längtar ännu mer nu?? :) 
men imorn blir det ikea hela dagen lång och massa mys med mormor och morfar :) bara vi ska åka dit, great! 

har tränat ikväll också, fy satan vad jag tjatar med dom blir bara bättre och bättre och är förbannat bäst dom små söta! 

nu ska vi se inspelade nikita för att senare se andra avsnittet! älskar såna slags serier. sen blir det ännu mera packning så mitt rum blir tomt :) iih


jag längtar

2010-11-09

goood morning! eller det var en stund sen, men. ska hoppa in i duschen o sen sticka in till stan o möta upp linda! :) blir kvar i stan hela dagen för har massvis att göra innan jag ska möta upp nästa tjejer! blir en bra dag :)

men undra vad man ska ha på sej? det blåser isbjörnar ute ju, buuuh

tjugo-nio-dagar

har kommit från träning nu! våra duktiga tjejer!! imorn ska jag kolla på knäskydd o overaller till dom! boka cuper, sammandrag, hemmamatcher, mysig avslutning osv. 

ska träffa linda imorn och fika lite, har inte träffat henne sen studenten tror jag? kommer bli mys :) innan det ska jag sola, och efter det ska jag ner på gymmet. sen ska jag träffa camilla o jennie efter det. gött! :) 

saknar napa




on its way to my place

who owns my heart.

godkväll! :) 
har haft en bra dag på jobbet med bästa lisa! bara jag o hon! vi har grejat o gjort det jättefint i butiken. timmarna flög förbi innan det var dags att åka raka vägen till romme! hatar egentligen när jag aldrig hinner i tid utan allt blir stressigt. men fina jolina fixade våra frisyrer o maria o anneli sminket! helt ok att bli sminkad av någon annan när det är bråttom, annars är det alltid jag gör som gör det, på mig eller andra. men det gick fint, o det var trevligt! vi visade underkläder, damkläder, smycken o bal/brudklänningar ikväll! det kommer lite kort sen så får ni se vad vi pysslar med :) vi laddar om den här veckan inför nästa tjejkväll i nybo här i gustafs! jag kommer med info i veckan för er som är sugna! på söndag är det, o det är supermysigt! 

nu ska jag pyssla med lite smått, stänga av hjärnan efter massa jobb o bara le. :) 
godnatt ♥

hard work work

heeeeeey you
sitter på jobbet och ska slänga i mig lite käk, sen springa och köpa ettpar skor åt min kusin. hoppas dom har öppet bara, man vet ju aldrig med den här stan när det är helg... hehe.

åker direkt till romme när jag har slutat! (jobbat på 3 jobb denna helg, gött!)för det börjar fem, så det blir nog alldelens perfa! :) hörs sen! puss

hjärta.

skickar iväg mina tankar till dom som inte finns kvar hos oss. det gör ont i hjärtat. jag saknar er ♥



varning för känsliga läsare

älskar denna tjej! http://blogg.veckorevyn.com/lindas-sminkblogg/

så förbannat snygg! och driver en förbannat bra blogg! här är hennes halloweenoutfit i år:



har ni set tthe ring? här är hon

i like

skön helg

anything you can do, I can do better

goood kväll! har jobbat från 9.30-17. sen vart och mätt i lägenheten och kollat runt lite mer. myst med mormor & morfar och sedan hem till pizza & toy story. har packat första kartongen och köpt en adventsljusstake till mitt kök :) eller, jag fick den av m & m. ♥ gissa vad det var om inte hjärtan ljusen sitter i :) världens bästa!

ska packa vidare, sen dyka i säng! jobb, tjejerna, jobb och modevisning väntar resten av helgen! på söndag är det på romme alpin. :)

vi hörs! puss

my darling, baby. this is a warning

har haft en bra dag med promenix, bilkörning, shopping, fika o mys! 
köpte mina första diskhanddukar, en hallmatta o siffror man sätter på ljusen till advent! jag längtar :) 

kollade även in kaffebryggare, vattenkokare...osv. jag vill nog ha ett matchande set! men micron blir nog min som jag såg idag, en svart med grill effekt. så har jag bestämt vilka sorts stolar jag vill ha i köket, vilket bord, hatthylla o skohylla o vilken färg jag vill ha på duschdraperiet :) samt hittat en ljusslinga jag ska ha på balkongen, hihi

nu ska vi dricka säsongens första glögg o sen ska jag hopp i säng för jag öppnar imorn! 
efter jobbet imorn ska vi til lägenheten o mäta lite :) ååååhh

moments







run as fast as you can.

fysträning ikväll! hoppas jag inte blir tröttare än dom små liven! haha :)

har köpt min första nya grej till lägenheten idag!! en tvålpump :)

wednesday 03 11 10

gooood morning! vilket skitväder :( man vill bara ligga kvar i sängen! men sticker till stan och fixar.. börjar med att prova fest/bröllopsklänningar :)

tuesday 02 11 10

puuh! äntligen hemma! har vart påmodevisning i sundborn, det gick bra och var mysigt, galet kul att vara igång igen! så vi kör igen på söndag redan! på romme alpin! :) 

nu ska jag le :) puss

modevisning's start!

nya kollektionen har landat! har precis packat upp massa fint som ligger här runt om mig! ska sätta ihop allt till modevisningen imorn uppe i sundborn! :)

många säger det. vad säger ni?

youre my new strength

har precis kommit hem från träning. tränat massa kombinationer och växlingar idag! fan vad duktiga dom är! blir så varm i hjärtat. men på onsdag blir det fys och då kommer dom nog inte tycka om mig.. men jag ska vara med och visa att alla måste! :)


är sååååååååååååååååå jävla glad! och jag kommer nog tjata om det också, haha. min min min
biggest loser sverige nu

happy girl!!!!

nu är det äntligen måndag! o det är äntligen klart!!!! LÄGENHETEN ÄR MIN!!!!!!  DRA ÅT HELVETE VAD GLAD JAG ÄR!!!! påskrivet o klart... bara att vänta tills den 7 december! nu börjar allt det roliga med alla inredning, färg, möbler, ikea.... tjooohoooooo 

.

RSS 2.0